Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Hai, ca beau si eu cafeaua cu voi, daca tot mai doarme Maria.
Mirabelac, ma gandeam ca tu ai fi una din mamici avizata sa-i raspunda lui Floricel. Ca a mea a renuntat la tzitzi mult prea repede decat ma asteptam eu. Poate a fost vina mea, poate asa a fost sa fie, sau poate amandoua.
Anangel, nu ne plictisesti, pe mine chiar m-a emotionat "sotul e fericit ca are ocazia s-o vada pe Maria crescand sub ochii lui. "

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gety noi suntem bine, nu am nici o noutate remarcabila. Peste 2 saptamani plecam in Republica Moldova la bunei, sper sa ii priiasca lui David.

Si eu stau in cumpana cu ce lapte sa incep dupa formula, desi cred ca voi mai sta inca o luna-2 pe Nan2.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Pufy, sunt ok. piticul are defapt otita si l-a dus tac'su la doctor si e pe antibiotic.

6+

Mergi la inceput

sunt un pic cam disperata ca poimaine plecam in vacanta ... cu avionul si ma gandesc ca o sa il doara tare urechea ... sunt suparata!
prietenii cu care plecam divorteaza, parca toate merg anapoda, m-am saturat, vreu si eu ca totul sa fie roz!.

Voi stiti ce sa ii mai fac sa-i scada temperatura?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lilina, condoleante pentru pierderea tatalui tau, si multa putere!

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cata hai sa iti zic un leac babesc...care pe mine cand eram copil ma ajutat si am scapat de operatie..atat de urata era otita.
Iei un catel de usturoi,il sfarami si pui putin(cat sa ii poti pune in ureche) intr'un tifon, si bagi in urechea cu otita.
Insa inainte sa il bagi in ureche il incalzesti la aragaz intr-o lingura de lemn.
Crede-ma ca face minuni.Repeti asa cam 3-4 seri.

Multa sanatate.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cata14

sunt un pic cam disperata ca poimaine plecam in vacanta ... cu avionul si ma gandesc ca o sa il doara tare urechea ... sunt suparata!
prietenii cu care plecam divorteaza, parca toate merg anapoda, m-am saturat, vreu si eu ca totul sa fie roz!.

Voi stiti ce sa ii mai fac sa-i scada temperatura?

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

6+

Ai incercat cu Paracetamol si/sau Nurofen, sub forma de sirop pentru copii? Se pot da si alternativ la 3 ore pt ca nu au aceeasi substanta activa...dar asta daca febra nu cedeaza. Poti sa ii faci si bai cu apa usor calduta (cu 2 gr mai rece decat temp corpului) sau chiar impachetari (eu i-am pus sosetutze umede in picioruse cand a avut febra mare :(
Hidratarea ajuta si ea la scaderea febrei, deci multe lichide...
Sanatate puiului!

puiul meu creste...

Mergi la inceput

multumesc fetelor de raspunsurile prompte.
ii dau nurofen si i-a scazut temperatura. sunt cu el in brate ... ma duc sa fac usturoiul.

6+

Mergi la inceput

Ramo eu cred la la 11 luni jumatate ii poti da deja lapte de vaca, mai ales in conditiile in care ea refuza formulele. Mi se pare ca pe undeva e si ceva exagerare in recomandarile astea cu formula pana la minim 3 ani... exagerare si afacere, desigur, ca formulele is mult mai scumpe decat laptele de vaca. Regula general acceptata e nu lapte de vaca pana la 1 an.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Lexi, am uitat sa te felicit pt noul job. Te felicit acum ! Sa iti aduca multe satisfactii!

puiul meu creste...

Mergi la inceput