Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Fetelor va salut!

Fetelor sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar, dar am cam pierdut firul pe aici, incerc sa citesc cand am timp dar asta mica imi ocupa tot timpul pe care il petrecem mai mult pe afara chiar daca pe aici ploua cam mult si nu e prea cald. Da poate mai bine asa decat calduri mari.

Acum am vazut postarea Mirabelei si m-am gandit ca poate ii pot fii de ajutor. Pt depistarea alergiei la proteina din lapte trebuie sa faceti un test de sange si eu am facut pt Bianca. Nu stiu sa-ti spun cum se cheama din pacate. Ei nu i-a iesit la laptele de vaca asa cum suspectam ci la ou. Mi s-a recomandat sa ii dau ou numai dupa 1 an si sa urmaresc cum reactioneaza pielea ei .

Pufy , Nicolas trebuie sa fie tare scump daca deja a inceput sa vorbeasca

Va pup,

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Merci de raspuns Vauva, mie mi-a zis dra ca pana la un an nu se fac teste pt. alergii, ii mai dau Zyrtec cand mai apare cate una si-i trece repede.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
Lilina, sincere condoleante si multa putere sa treci peste acest necaz!

Am dormit si noi bine in sfarsit! Maria se simte mai bine acum ca e mai racoare in casa, incep sa-i treaca si bubitele ceea ce ma bucura enorm! Mai fetelor, daca ati vedea-o cat e de scumpa cum se bucura ea de racoare! Sta in patul mare si se tot intoarce cand pe spate cand pe burta si sta asa cateva minute, ca o broscuta, dupa care iar schimba pozitia. E haioasa foc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Bucuriilor de 26!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am venit si noi de afara. S-a mai racorit, dar bate vantul, de am crezut ca-mi ridica fusta in cap, nu altceva. Asa ca am venit repede in casa si mi-am culcat fetitza. Unde credeti? In patutzul ei.
AdinaF, .
Alexutza, se pare ca asa o sa fac si eu, mai ales ca si camerele sunt una langa alta si-o pot auzi daca se trezeste.
De vreo 2 zile a inceput sa bea si ceai, cred ca de la caldurile astea. Ma incurajeaza sa-i iau iar suculetze de la Hipp sau Nestle, ca-s de fructe si asigura mai multe vitamine.
Pe langa ca e mai afectuoasa bebelina mea, acum cand se adoarma pe burtica, sa impinge cu genunchii si-si ridica poponetul in sus.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Noi tocmai ce ne-am intors de la tara... de la umbra viei din curte...no comment.

Am vazut ca se discuta despre mamosenie si dormitul in patul matrimonial; ne inscriem si noi cu brio in aceste doua categorii si mai adaugam si suptul de cateva ori pe noapte, dependenta maxima de mami si plansul cand se vede cu altcineva si eu nu sunt in raza ei vizuala. Sper sa fie o perioada trecatoare ca eu tre' sa ma intorc la servici si nu pot s-o iau cu mine la birou oricat as vrea!
Ne-a iesit dintisorul nr 4 cu febra 38.1 si plansete si nemancate dar a iesit in sfarsit la 10 luni fix.
In rest, eu revin cu intrebarea despre alaptatul toaaata noaptea, culcatul la tzitzi si dependenta de mami - cum procedam cu toate astea? le lasam sa se "rezolve" de la sine sau fortam un pic lucrurile?

CristinaG cum stati cu infectia urinara? Noi am facut un tratament cu Sumetrolim- nu i-a trecut; alt tratament cu Cedax - i-a trecut si acum aluam Cedax preventiv o luna ca sa nu-i recidiveze, pe urma iar analize? Noi am avut E. coli, voi? Cum se mai simte Vladut? El ce simptome a avut? CAt despre povesti si carti, exact asa se manifesta si ROxi.

Lilina, condoleante sincere!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cata14, multumim pentru urare. Chiar s-a indeplinit.

La multe lunitze, Bucurii de 26!

Ignatica, how are you? Ca numai maine si poimaine nu-i raspoimaine.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by floricel79

In rest, eu revin cu intrebarea despre alaptatul toaaata noaptea, culcatul la tzitzi si dependenta de mami - cum procedam cu toate astea? le lasam sa se "rezolve" de la sine sau fortam un pic lucrurile?

La noi nu e problema cu alaptatul peste zi, adica ii dau lapte praf si nu comenteaza, chiar il prefera, insa noaptea e mai nasol ca nu vrea decat tzatza. Eu am inceput deja cu formula in ideea de a fi intarcarea mai usoara, eu nu sunt de acord cu alaptatul pana la majorat, pe la un an as vrea sa incheiem. De adormit nu mai adoarme la tzatza de ceva vreme, pur si simplu nu mai vrea el, la fel cum a renuntat si la suzy singur. Dependent de mine nu e, la noi e casa plina mai tot timpul si e invatat cu lumea, de cand am plecat la serviciu s-a invatat saracul si fara mine...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Cata14, la noi sta sotul in concediu de ingrijire a copilului cu Maria, asa ca nu-mi fac griji, stiu sigur ca fetita mea e pe maini foarte bune. Cu toate ca mi-a fost si-mi este inca greu ca nu sunt langa ea, sunt bucuroasa ca am putut aranja lucrurile in acest fel, pentru ca toata lumea e multumita: eu sunt linistita ca stiu sigur ca tati are grija de ea ca la carte, Maria e fericita ca macar unul din parinti isi petrece timpul cu ea iar sotul e fericit ca are ocazia s-o vada pe Maria crescand sub ochii lui. Si mai sunt si alte avantaje dar ma opresc aici, ca n-are rost sa va plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hi,

lilina, sincere condoleante si multa putere sa treci peste aceasta grea incercare.
Vauva, te intelegem cu lipsa de timp, dupa cum vezi cam toate ducem lipsa de asa ceva din cauza plimbaretilor. Te asteptam cand poti sa ne mai spui cate ceva de Bianca, cum a suportat ea drumul pana in Finlanda? cum ati petrecut prin RO? cum mai papa? etc si multe multe poze
AlinaMorostes, vrem mai multe mesaje cu istorisiri despre cei doi puiuti ai tai, deci vezi ce faci. Dupa cum zici tu ca va pupa Adelina la fel face si Patricia cu mine; cand ii zic sa-i dea mamei pup deschide gurita mare, ma prinde de obraz si ma pupa. E asa de dulce ca uneori ii iese si pleoscaitul acela de pupat
alexutza ce betiv mic ai! Bravo puiului mic pentru ca bea singurel si nu o mai trezeste pe mama!
floricel si eu am aceleasi probleme ca si tine: cum sa o invat sa nu mai doarma fara tzitzi- ziua am reusit (in carucior, caci altfel uralm de mamam focului), dar noaptea e teroare. Mi-e tare groaza pe cand o voi intarca si asta se va inatmpla foarte curand, caci in septembrie ma voi intoarce la serviciu.
aa, legat de asta am si eu o intrebare pentru cele care stiu si ma pot ajuta: daca o voi intarca pe la 11 luni jumate credeti ca ar trebui sa-i dau formula sau lapte de vaca? asta in cond. in care nu mai vrea sa guste formula,, desi acum o luna a avut ceva tentative ziua.
roxanae, multumesc de info. o sa mai incerc si eu, desi am mai incercat acum vreo luna si nu tine. Vacanta placuta la munte.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput