Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
alexandra_25 spune:
Va citesc din umbra.....sunt super suparata...am niste probleme de sanatate...nu grave dar nu se mai vindeca....sunt tristuta...nu am dispozitia necesara sa va scriu.....va pup pe toate dulce!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
veronici spune:
Dolores,Rares a avut rosu in gat(asa am plecat cu el la munte) si nu a cedat la Amoxicilina ci la Cexyl.El nu a facut febra deloc dar avea niste muuuuuuuci,pana-n brau ! De la AC de la masina a racit !
Sanatate lui David !
Am eu ceva pt.cresterea imunitatii,e nou pe piata,ma uit si va scriu.
Va pup paaaa
poze rares
mamica de Rares Stefan
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Va citesc din umbra.....sunt super suparata...am niste probleme de sanatate...nu grave dar nu se mai vindeca....sunt tristuta...nu am dispozitia necesara sa va scriu.....va pup pe toate dulce!
Si noi pe tine. Ai grija si sanatate.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dia1609 spune:

plecam si noi la munte! 

de vineri dimineata pana duminica... uraaaaaaaaaaaaaaa ... am facut rezervarile deja, mergem la Garana, cu inca niste prieteni cu bebe mic, abia astept... vremea se anunta buna acolo, abia astept 24 grade ziua si 15 seara
... sunt curioasa cum va fi pt Oana, sper sa-i placa, ca am putea merge macar de 2 ori/luna... fug azi sa-mi iau costum de baie (desi nu m-am hotarat dc o sa-mi arat sunculitzele pe acolo
) si piscinuta pt Oana... si acum mi-am dat seama ca n-am haine groase pt ea, si nici nu stiu dc gasesc sa-i cumpar .... dar, 

Alexandra, ce-i cu tine, ce ai patit?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
a_deju spune:
alexandra.. what's up, doc??? hai, fruntea sus, si baga firu' la despicat :) sanatate multa si pupici 
si da, si eu vreau sa stiu ce-a aflat dandusa de la oftalmologie, ce mai face crinuta maslinuta, ca acusica se face ora, si-si iau zboru'. si dup'-aia...nu mai suntem noi interesante, ca e iubita pe locu'-ntai :)
asa... si sefa yagmur, care vaz ca se incapataneaza sa nu-mi mai dea nicio sarcina, m-a bagat in somaj tehnic, si uita ca am gura de motan de hranit :))) deci, va rugam multpreastimata doamna, prestati, ca ne-o fi si noua dor....daaaaa????
si roxanica...niciun semn, nicio vorba....hai, adunarea, ca acusha apar cele 500 de poze cu sexosi de ni le-a promis dianocica...
si donia, care beneficiaza inca de scutire..dar nu pt prea mult timp. deci se cere un ochi bagat si pe-acilea pe la noi, o vorba de drag si dor.... :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
iete ce misto... brava dia, sa va distrati, sa va racoriti, si adu' la punga niste aer curat si pt noi, astia de ramanem pe baricade.. sau cu baricadele pe noi... ;))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Dia1609 spune:
dandusa, cand se stie un nr. de cont pt sosonica, te rog sa ne anunti si aici, ca poate nu apucam sa intram zilnic sa ne uitam 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Dia1609 spune:
deea, dc vrei vesti despre donia, ia trage un pic de misterioasa danita, ca stiu ca are ceva de aratat :-))
am editat ca aveam o greseala de spelling si poate venea profa sa ma atentioneze [:D}
Dia
de
Oana (29.11.2006)
dolores spune:
merci..cand ai timp astept sa ne spui ce ai tu in cutiutza cu surprize pt cresterea imunitatii...i-ai dat?
quote:
Originally posted by veronici
Dolores,Rares a avut rosu in gat(asa am plecat cu el la munte) si nu a cedat la Amoxicilina ci la Cexyl.El nu a facut febra deloc dar avea niste muuuuuuuci,pana-n brau ! De la AC de la masina a racit !
Sanatate lui David !
Am eu ceva pt.cresterea imunitatii,e nou pe piata,ma uit si va scriu.
Va pup paaaa
poze rares
mamica de Rares Stefan
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
deea, dc vrei vesti despre donia, ia trage un pic de misterioasa danita, ca stiu ca are ceva de aratat :-))
am editat ca aveam o greseala de spelling si poate venea profa sa ma atentioneze [:D}
Diade
Oana (29.11.2006)
...mi-a aratat... si spre marea (MAREA!!!!) mea rusine...habar n-am avut cine-i in poza..... [icon: mama pisica cu coada-ntre picioare, tarandu-se rusinos.....]