Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mai.. sa va zic si voua, desi n-are nicio legatura cu subiectul (...tipic deja, nu??): vreau sa vand leaganul ala de la fisher price, ca deja nu ne mai foloseste la nimic, am trecut si de greutatea admisa, il tin in loc de mobila prin dormitor, si...cel mai important, am primit aprobare de la mihaiul sa-mi cumpar alt (ALT!!!) carut daca reusesc sa scap de piatra din casa :)) (nu ca doar asta ar fi...ca mai am un fost carut de vandut, vreo cincisutesaptej' de mii de biberoane, suzete, tetine care mai de care, dar...nu reusesc sa ma despart de ele :)) ). asa ca ideea era: daca aveti rude/prietene/cunostinte care-s gravidute, si care credeti ca ar fi interesate, puneti o vb buna si pt fata (ca vb aia, ma cunoasteti, is de incredere, bla bla bla... :)))) ). in caz de sare vreun iepure, dau cate detalii se doresc pe PM. hai sa traiti :))) si scuzati off-topicul cat casa :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

intrebare-intrebatoare: unde gasesc eu pt Oana un biberon din ala prin care poti baga mana (acu' sa va iecsplic: care are gaura la mijloc si nu toarte)... ca io am vazut numai la chicco si ala are tetina subtire, Oana accepta numai cu tetina lata, ca la avent sau bfree... deci vreau unul din alal pe care sa meraga o tetina lata, ca io ce-am vazut erau numai de la chicco cu tetina subtire ... ati inteles ceva??? :-)) ... revin cand sunt mai coerenta

Dia de Oana (29.11.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am inteles la ce te referi; iti sugerezi sa cumperi un set de manere de la avent, care merg f bine la biberon
mi-a facut-o si mie danita, m-a prins...
sun la telefoan si vad ca nu raspunde nimeni, pt programare masuratori bucatarie si pt programare la service auto prima revizie-pe astia o sa ii si injur nitel, ca uneori moare masina la prima cheie, indiferent cat accelerez io pana in podea.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim de urari ieri, nu am avut prea mult timp de forumit.

sa inteleg (din puzzle-ul expus ) ca Donia a ajuns la Brasov si s=a intalnit cu Danita...au facut si poze...aha..noroc ca ma duce un pic capul, ca tare misterioase mai sunteti ...de la danita vi se trage , nu?
pe bune, acum , nu mai scrieti printre randuri ca nici nu mi=am baut cafeaua inca.

alexandra, imi pare rau ca iar esti bolnavioara...nici Asiza nu e prea activa

sper ca mai inchinam un pahar de visinata inainte sa te imbarci, nu Dandusa?

adina, vai ce vreme la Sibiu....i-am transmis lui taica-meu...pleaca maine acasa...si s-a ingrozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia, hai sa vedem ce am priceput http : //www .bebelusultau. ro/detalii .php?cod=MI21?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

...si, f important, azi a reusit pisi sa treaca peste mine si sa cada ca un bolovan din pat; spre norocul nostru, nu s-a lovit la cap si nici nu a ajuns pana in dulap, a fost doar speriata de ,,zbor".
laura, nu merge linkul pe care l-ai dat.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

ktrinel, ai ghicit micutza ghicitoare

Dia de Oana (29.11.2006)

Mergi la inceput

of, reclama... deci chris, avem toarte, dar ne preocupa rosul lor daca le pun pe bibe... si cum bibe tot late avem, le prinde cam greu in mana si se enerveaza

Dia de Oana (29.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

nu merg site-urile de la alte firme, le recunoaste ca fiind reclama.. cand mai vreti sa exemplificati cate ceva, folositi site-ul buburuza, ca la ei avem voie, ca-s din ograda proprie... mai nou vaz ca e prin stanga si-o reclama la strumful.. ma rog, magazin on-line mai nasol ca ala, nici c-am vazut :)) dar...daca e, e :))
aaa, si va si recomand sa nu mai incercati sa puneti site-uri de-astea pe care le recunoaste ca reclame, fin'ca se poate lua avertisment si pe tema asta... :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am editat, era considerata raclama, sterge spatiile si gata

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput