Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, sa fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa la botezul lui d mic! Asteptam pozici!
Ktrinel, foarte frumoase pozele! Julia e o dulce!
Dianarus… offf…offf…offf… Imi pare tare rau ca micutul Marc este bolnavior! si insanatosire grabnica! Nu incerca sa te abtii, povesteste-ne in continuare despre starea lui, ca de-aia suntem aici, sa ne ascultam problemele, bucuriile, sa ne incurajam unele pe altele! Iti doresc si tie sa-ti dea DD multa putere si rabdare!
Marani, mama, ce lup mare! Daca era micuta imbracata in rosu, puteam spune ca era o scena din Scufita rosie, in care Scufita se imprieteneste cu lupul!
Ruxandra
Dia, A_deju, piticeii miscotei! Si eu mai am linea negra, sper sa dispara la un moment dat.
Dolores, si David are rosu in gat?! Offf… Sanatate multa, multa!
Mirona, ce haioasa e Kara! In curand va merge singurica! Bravo!

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

sa nu-mi ziceti c-am prins scutecu'... nu pot sa cred :) vai..si nu mai am servetele umede... si parca si crema de fundulet s-a terminat... ce ma fac??? help.. sariti in ajutor :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dejule, hai na, ia de-aici un servetel... si sterge-te repede ca te umpli de noroace (nu ca astea n-ar fi bune) si de muste (cah)

iti dau moka si pt maine dimineata! azi sunt fericita! pt soso, ca e mai bine.

marc al meu ca si ieri... numai ca azi-noapte a stat si alin (sotul) 2 ore cu el, ca eu dupa prima ora vedeam stele verzi (la propriu...)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianarus, primit, sa traiti, curatat treaba mirositoare, totul e spic&span, fruttifresh, cum doriti, numai..poftiti :)) ce e dom'le cu linistea asta????

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

s-o fi racorit pe-afara... azi-noapte a fost un fel de furtuna, vant puternic (ca-n filmele horror vuia pe-afara) si vreo 5 stropi de ploaie. exact 5, nu mai mult :-) in schimb de dimineata se simtea alt aer, curat, proaspat, cald afara numai cat trebuie, o adiere lejera... si fi'miu doarme de rupe si nu-l pot scoate...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si pitici

Dianocica Felicitari si petrecere frumoasa la botezul lui Dmic

Dolores Sanatate multa lui David

Dia vazut poze frumoase cu Oana cea nazdravana dar si gingasa in acelasi timp

Unde e Dandusa? Ca nu a mai scris de cateva zile; cum merge pregatirea bagajelor? Daca nu mai apuc sa intru pana sambata urez acum Zbor placut si lin si petrecere frumoasa alaturi de iubita

Noi suntem bine, mai putin partea cu mancarea; fata mea nu vrea nimic in afara de lapte si aici nu e cald; oare ar trebui sa-mi fac griji? pana acum nu a avut probleme cu luarea in greutate si asta m-a mai linistit putin; si in plus este activa, vesela, mai putin momentele de dinainte de culcare cand maraie de oboseala

la mamici si la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

TEUTZ, hai ca m-am distrat!....Scufita Rosie....('')
cool!

Galagie mare la mine in pestera, unii isi pun termopane, altii centrale...mor de draci nu alta! un zgomot infernal, cred ca sapt viitoare fug la Durau ca mi s-a acrit de oras.

Fetele din Buc, cum ati suportat caldura de ieri?
Nu stiu daca e valabil pt toata tara, dar de maine au anuntat in Neamt vijelii, descarcari electrice si grindina. Azi noapte fu un vant...pe la 4 dim.....de, toceam covorul in camera asadar stiu. Nu i-a iesit inca dintisorul, e albastra gingia efectiv si se vede un punct alb, locul unde ar trebui sa iasa.

Ficatul stiam ca se fierbe in lapte pt a scoate amareala, pediatrii de la noi asa recomanda. Pisi n-a papat ficat inca. Ulei de masline cateva picaturi in supa, iar unt evident de la Milli, the best!

AER CURAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

SBOGDANA, n-o fi de la dinti? te-ai uitat la gingie? maraiala dinaintea somnului e prezenta la pisica atunci cand ies dintisorii, iar de papat papa, numai la primii dinti nu vroia nik inafara de lapte. Uita-te si in gatutz la ea un pic, zic si eu.

KOKORINO, ce crezi tu...m-am uitat in albumul cu poze ale tale ieri, iar azi mi-am chemat prietenele la cafea ( fiecare cu bb de-o aceiasi varsta ) si le-am pus slideshow cu pozele tale. FFFFFFFFFFFFFFFFFFF frumoase! si eu le comentam pe toate si te laudam! de m-ai fi vazut.... sandokanii si pe tine!!!!!!!!!

OANACAT, DONIA, pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dar ce vant turbat bate,vremea asta e nebuna,nici asa nu ne putem plimba pe afara,ca ne intra praf si nisip peste tot...iar stam in casa...oribil..

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. nu mai pot desprinde de pozele lui Acs. Superbe! Ce familie frumoasa. Codanele sunt nemaipomenite, iar juniorul e dulce foc cu falcutze cu tot. Nici cu sotu nu mi-e rusine. Sunt sincer invidioasa (pe copii, nu pe sot ). Da numai voi stiti cata munca sta in spatele a tot ceea ce se vede. Sa va traiasca cele 3 minuni si sa va bucurati de ele!

Aka, felicitari pt aniversarea celor 2 ani si la mai mare! . Vezi ca in pagina Mariei cred ca-i o greutate un pic gresita, cea din 27.02.

Dolores, multa sanatae la pui.

Laura, noi nu folosim inca unt. Dar tot Mili va fi. Si lui bb ii tb grasimi pt crestere, inclusiv pt dezvoltarea creierului are nevoie de colesterol. Ficat inca nu servim, dar nu-l voi fierbe in lapte. Si da, e bine sa incepi gradat. Hai sa zicem nu musai cu o lingurita -daca Daniel n-a avut vreo reactie alergica pana acum- dar nici cu juma de castron. Cred ca 2-3 lingurite sunt numa bine.

Asiza, cum te mai simti?

Dianocica a ajuns la aer curat! .. iar noi restul ne inverzim de invidie..

Monique, pare rau pt nebunie.

Diana, numa 5 stropi??? Jenant, mai baga, mai baga. Si auziti la dumneaei povesti SF: de dimineata se simtea alt aer, curat, proaspat, cald afara numai cat trebuie, o adiere lejera... Noi cu ce-am pacatuit??? .. si multa sanatae lui Marc

Bogdana, Dandusa mai are unele de rezolvat. Plus ca s-a implicat mult si cu Sosonica. Iar cu papa nu te stresa, probabil ca-i doar o faza. Ii mai apuca..

Apropo Dandusa, ce v-au zis la oftalmologie?

Roxanicooo? Alexandra? Yagmur? Desiree?

De Ralumat nu intreb, ca iar ma-nverzesc. La , alea, alea..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput