Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura13 si eu sunt curioasa de iaurtul tau. dar la cum descri procedeul, ar iesi branza.

eu i-am dat iaurt din comert: campina, sanlacta. mananca fara probleme.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by m_monique

Laura13 si eu sunt curioasa de iaurtul tau. dar la cum descri procedeul, ar iesi branza.

eu i-am dat iaurt din comert: campina, sanlacta. mananca fara probleme.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

pai de ce branza???????? hai nu ma speria!!!!!! oricum, cred ca, f curand, campina scrie si pe noi. apropo de iaurt, mai am o intrebare: trebuie sa incep tot cu o lingurita, 2, 3, etc??? si la ficatel la fel????

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

eu i-am mai facut branza si asa: dupa ce a fiert laptele am pus iaurt in el si am amestecat. a iesit branza.

cu iaurtul am inceput cu cateva lingurite. initial gol, iar dupa strambaturile de rigoare, amestecat cu piersici(ca din astea aveam in casa).
ieri a mancat un iaurt intreg (175 g) fara sa-i adaug fructe.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus, Dolores, va pup si pe voi si puitii mici! Sa se faca bine repede, repede!
Dia, Oana e ca argintul viu, mai...crede-ma ca reiese asta pana si din poze..Pupici...
Miro, e fantastica pitica cum alearga...M-am distrat nitelus!
Chinico, ...mersi pt. raspun...achizitionat ceai de salvie, baut...bleah...dar continuam...
Danita, acum mi-am amintit...la Sambata?
Laura, eu as incepe treptat si cu ficatelul si cu orice produs nou...ulei de masline ii pun si eu dar destul de rar, unt inca nu...
A_dejule, linea negra se mai vede si pe burtokul subsemnatei, dar destul de pal!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

eu i-am dat cam un sfert de pahar de iaurt napolact, din prima, am profitat de faptul ca l-a acceptat (stresati fiind ca nu papa nimic acum 4 zile). dar la ficat nu m-as grabi. inca nu i-am dat. am sa-i dau peste vreo 2 sapt daca e ok cu sanatatea. 3-4 lingurite in prima zi, 5-10 lingurite dupa inca vreo 2 zile. sa vedem daca ii si place...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ajuns la AER CURAT. bai, curat rau... a dejule daca nu misti suncili facem razbel. bai fetelor, la 6-7 cand am ajund era super bine. cald dar placut. stiu, nu credeam ca exista... si cica se mai racoreste pana sambata cand e evenimentul. asa ca ascultati o pe coana ruxandra si faceti orice sa plecati din oras. mai ales din bucuresti. pupam de zor. maine pregatesc primele 500 de poze. azi a facut baie pe prispa in cada gonflabila. a fost DELIR.

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
[
Dia, da nu v-ar fi mai usor s-o tundeti c-o masina performanta? Si nu musai periuta, ci mai lungut. Macar pana trece vara si mai creste si Oana.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

da, ne-am gandit la asta, dar Oana nu sta nici o secunda.. mi-e cam greu sa explic cuiva care n-o cunoaste, dar ea n-are 2 secunde adunate de liniste ... nici s-o perii pe cap nu pot , ca imi smulge peria din mana ... si nu mai sta nicicum, nici pe spate, nici in fund... tot timpul in picioare sau in 4 labe si in miscare ... eu si pampersul de abia i-l pun, doar stand in picioare sau in 4 labe, ca altfel tb 4 maini s-o tina culcata pe masa de infasat ... cu tunsul chiar n-am alta solutie decat s-o duc la un salon special de copii, s-o pun pe un calut/masinuta/etc si eu s-o tin si cineva care stie ce face s-o tunda repede-repede.. si ea sa fie muta de uimire .. sper eu [:))]
editez ca sa zic ca as tunde-o periuta ca ii este f cald cu pleata aia ... dar cum? poate in somn...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Si alessia e la fel,nu sta o clipa,e asa greu sa o imbrac,baie,de fapt tot e greu ca nu STA deloc

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

am vrut sa merg la culcare .
daca inchid geamul ma sufoc. daca tin geamul deschis nu se poate dormi de galagie. pe la ora 10 au inceput lucrul si sparg cu picamerele lor ...
nu inteleg ce a mai ramas nespart pe colentina. au scos liniile de tramvai, au scos bordurile (pe care inca nu au reusit sa le schimbe in totalitate), au spart trotuarul.
in fata blocului meu au sapat un sant adanc de 1 metru si asa l-au tinut vreo luna. acum cateva zile au reusit, dupa lupte seculare, sa puna niste cabluri. au incepu sa astupe santul, dar tot a mai ramas de astupat vreo 40 cm. la ritmul in care lucreaza cred ca pana il duc pe andrei in armata santul tot asa va ramane.

asta e: traim in romania si asta ne ocupa tot timpul...

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

ca tot vorbeati de tarc, si noi il mai arestam pe andrei in tarc, ca altfel misuna peste tot.
avem tarc de plasa, primit imprumut de la prieteni. in asta nu reuseste sa se ridice in picioare, ca inca nu a inteles rostul manerelor.
in schimb in patut a prins schema si se ridica in picioare. nu-i reuseste de fiecare data, dar e ambitios si perseverent.
in rest, si in tarc, si in patut, si pe jos se ridica in genunchi si sare ca un tap (ca el e baiat si nu o sa spun ca sare precum o capra).

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,f faine pozele,Julia e o scumpa de tot si tu esti nu faina,ffff faina!!!
Alessia mea e intr-o continua miscare,nu stiu de unde atata energie,dar...dar...nu papa,ne-a prins si pe noi greva foamei,lapte si apa la greu,dar papa...nema.Caldurile astea sa fie de vina,sau ce..ca de obicei papa f bine,dar acum ioc.Ce ma mai oftic...Dar ma bucur ca e bine,diareea a trecut,poate de asta nu papa,cum a tinut regum pt diaree...vom vedea..
DIANARUS,sanatate maxima va doresc,sa treaca repede gatutul si infectia urinara,dar repede si sa nu mai aveti problemute

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput