Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
a_deju spune:
aha.. si normal ca am uitat: unt folosesc de la milli.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
chinico spune:
ultima strigare ca mamon o ia la picior catre plaiurile mioritice curand si se inchide fereastra...poftiti un harry?![]()
..la pagina 127 ajunsei..
d mic felicitari pentru crestinare!
vazut poze cu julia si cu oana.
amandoua sunt frumoase foc!
laura nu stiu sa-ti spun nimic despre ficatel, nu am inceput sa ii dau shefei, si nici nu cred ca pupa prea curand, din simplul motiv ca tanti tzaranca nu are.
si nici unt nu ii dau. ca nu are voie. ulei de masline ii pun insa in legume in zilele fara carne, cam juma de lingurita la portie.
dolores imi pare rau sa aud ca david e bolnavior. iar...mai si voi numai dintr-una in alta dati..multa sanatate si hai mai des pe forum!
dianarus ce conteaza ca se uita pediatra cas..sa fie sanatoasa, daca are copii stie precis la ce stadiu de disperare te aduce combinatia oboseala-boala bebe, mai ales daca te lupti cu boala de ceva vreme.
parca dia iti sugera sa incerci sa ii cresti imunitatea dupa ce treceti dealul. e o idee buna.
ma bucur sa citesc ca nu numai shefa are furnici in popou.
numai cand doarme sta. in rest, misuna.
de aceea i se mai spune si tovarasa vierme.
Beatrice (13.12.2006)
a_deju spune:
chinico, multam de oferta :) pe bune, imi iau din anglia, plecam pe 2 sept, si ca sa merite asteptarea, imi iau toata colectia, sa fie :) si oricum, se deschide maine un targ de carte la malu' marii (la propriu, e exact la cazino, pe promenada aia pe-acolo..) si am inteles ca-l au si pe potterila la vanzare :) deci... daca ma fac scapata din ochii lu' mihaiul, singur arunc c-un meleon juma' inspre tovarasu' vrajitor :)) (scump dom'le, scuuuuump...)
ma duc sa spal copchilu' :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bamboletta spune:
Am revenit de la plimbare ne-am intalnit cu Mario de Porumbita care e la fel de zbenguit ca Antonia
tare bine se mai intelegeau 

Dolores-imi pare rau ca Davidut e bolnavior
lasa ca o sa se faca el bine 

Laura-noi inca nu papam ficatel dar cand ii voi da nu-l voi fierbe in lapte
cum a fost in copou?e mai racoare?
ulei de masline folosim si noi,poate ai pus prea mult si nu-i place gustul ![]()
cam slaba prezenta pe aici,unde ati 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
m_monique spune:
Laura13 eu fierb ficatul in lapte. devine mai dulce.
la mine linea negra se mai vede foarte putin.
eu nu dau ulei de masline copilului. unt i-am pun doar in piure de cartofi, pe care nu a vrut sa-l manance.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
dolores imi pare rau ca davidutul tau e bolnavior.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
lizzy spune:
quote:
Originally posted by a_deju
aha.. si normal ca am uitat: unt folosesc de la milli.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
si eu tot milli, la piureul de cartof+galbenus. la legume pun ulei de porumb cand imi amintesc...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
lizzy spune:
dia, chinico, nu stiu ce sa spun despre imunizare. cand m-am interesat pt ianis mi s-a spus ca toate produsele, inclusiv cele naturiste, se administreaza de la 1 an in sus...
mai studiem problema, ca a devenit stringenta...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
chinico spune:
am uitat sa va spun de tzarc.
estem cumparatum pe bucati. adica cumparate soroafe, lateti (am aflat si io ca asa le zice, sunt scandurile alea care alcatuiesc baza), betele rotundele, calculatum de jdemii de ori cate bete la ce distanta cat de lungi, facut gauri, slefuit pana la disperare, vopsit cu vacsea ecologica...tadaaaam. gata tzarcul. (contributia mea proprie si personala s-a redus la jdiiiu ce fain iese!)
ok. no harry.
Beatrice (13.12.2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
n-am mai ajuns in copou, domnisorul a dormit de la 6.30-7.40, asa ca am iesit pe aici, dar caldura maaaaareeeee! am deschis acum toate geamurile si usile, nici macar nu se misca perdeaua. iar AC, cica nu e stricat, doar ca atata poate din cauza umezelii.......cum o mai fii si asta, ca pana acum facea fata f bine

multumesc din suflet pt rasp. deci unt mili, incercam cu ala, pt ca este clar ca uleiul nu ne place (nici mie, nici lui), am facut iaurt, sper. ca am turnat laptele fierbinte peste smantana si am inteles ca nu trebuia asa.....
. vom vedea maine daca se prinde. ficatelul, cred ca ii voi fierbe mai intai in apa, sa vedem daca papa, daca nu, mai vedem.
va pupic pe toate si doresc un picut de racoare!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!