Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

acs, o singura data au bolit deodata baietii mei si a fost tare greu, noroc ca m-a ajutat mama. nici nu vreau sa-mi inchipui cum e cu trei copii bolnavi. scapa unul, recidiveaza celalalt... sanatate la puiuti! du-te la concert, super sot mai ai, l-ai "educat" bine :-))

dia, si gatutzul lui marc este acum super-suprainfectat, ii dau zinnat 10 zile, asta oricum trebuie si pt infectia urinara. sper numai sa le rezolve pe amandoua. bine ca el papa cat de cat. si mai bea si cu bibe din cand in cand, apa...
despre tuns, pe ianis il tundeam cu masina de tuns cu baterii, afara, in curte. avea mama niste boboci de rata... era fascinat, belea ochii la ei si in 5 minute era tuns periutza...

marani, de o vreme incoace numai asta fac, ma plang de problemutzele lui. stiu ca nu sunt grave, dar m-am saturat sa-l vad tot bolnavior... si eu sa fiu mahnita de starea lui de sanatate...

ruxandra, si eu simt la fel, dupa ce ma descarc aici parca am alt moral si o iau de la capat. e f.bine ca papa cate putin, doarme cate putin si mai ales ca nu varsa antibioticul. in cateva zile vom fi bine, dar pt cat timp? aici e buba! in 2-3 saptamani recidiveaza iar, asta e temerea mea cea mai mare. sistemul lui imunitar e la pamant...

miro, filmuletul cu mersul e cum e... dar ala cu alergarea e beton :-))) am ras de m-am prapadit, e super rapida fata!

dia, pateam la fel cu tarcul, se catara pe plasa... fie il luam cu mine la baie, fie ii dadeam "jucarii" interzise - o oala, un polonic, niste site de plastic, chestii sigure... bine ca mi-a sarit smaltul la niste capace dar asta e...

daca sigurantele pt sertare si usi vor rezista sa-mi spui de care sunt. la ianis au rezistat 2 zile si le-a dezlipit pe toate, am dat banii degeaba pe ele, erau nuk.

linea negra - nope, nu mai e.

si sanatate maxima!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

offfff, dolores, acum am vazut si postarea ta.
imi pare tare rau ca si david e bolnav si starea lui cand are febra... stiu, te da gata... eu mereu imi spun ca toate astea sunt pana la 1 an, dup-aia vor fi mai rezistenti la virusii astia puternici... macar sper sa fie asa...
ce antibiotic ia david acum? pt febra ce ii dai?

sanatate multa! sa scape cat mai repede...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianarus, buna idee, acum ma gandesc serios sa-mi iau niste boboci de rata ... poate sta sa-i schimb pampersul ..
chestiile interzise le primeste cand tb sa fac neaparat ceva - de ex sa-i pregatesc bibe sau papa , si tot asa: o oala, un capac, o sticla de plastic, o punga, telefonul, etc ... dar nu pot abuza de ele ca-si pierd din interes ... da' lasa ca o tunde miro, daca s-a bagat
si acum am luat-o cu mine la baie pana am facut un dush, am lasat-o pe covorasul de la baie care s-a dovedit a fi f. interesant - e facut din 1001 snurulete scurte si groase cat un deget, a buchisit la elel nemiscata pana am facut eu dush ... maine tb sa gasesc altceva
si nu te ingrijora cu marc, o sa se faca bine... cand e sanatos, nu incerci sa-i cresti imunitatea cu ceva? eventual produse naturiste ... zic si eu, poate gasesti o solutie ... si sa stii ca si e mine m-a busit plansul cand Oana a facut rosu in gat si era asa terminata si urla de durere si eu nu aveam ce sa-i fac... ma gandeam ce tare ne deranjeaza pe noi un rosu in gat, dar pe ea... saraca nici nu pricepea ce e cu ea, de ce o doare asa tare... offf, nici nu vreau sa-mi amintesc ..

dolores, imi pare tare rau ca david e bolnavoir... tinem pumnii sa-i treaca repede si sa nu mai fie trist
Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la 8 ore nurofen alternativ panadol...
i-am bagat si novocalmin pt ca david are o febra fff rezistenta ca sa o citez pe pediatra...randul trecut mi-a dat ca antibiotic ospamox , dar asta doar dupa 2 sau 3 zile de nescazut febra ...deci nu imediat..si mi-a dat biotics pt flora intestinala..acum mi-a dat augmentin pe care inca nu i l-am administrat si ecoflorina pt antibiotc....mi-a mai dat si sumetrolim pt diaree, in caz ca face si in loc de smecta mi-a dat hidrasec care cica e mai bun...tantum verde spray pt gat si niste vitamina C natural (picaturi)...mi-a zis in perioada asta daca i se modifica scaunul sa nu-i dau cartof pt ca fermenteaza si nici fructe gen para,pruna etc..cam atat cred...

quote:
Originally posted by dianarus78

offfff, dolores, acum am vazut si postarea ta.
imi pare tare rau ca si david e bolnav si starea lui cand are febra... stiu, te da gata... eu mereu imi spun ca toate astea sunt pana la 1 an, dup-aia vor fi mai rezistenti la virusii astia puternici... macar sper sa fie asa...
ce antibiotic ia david acum? pt febra ce ii dai?

sanatate multa! sa scape cat mai repede...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianarus, Stef imi e dator :). L-am lasat la bere cu baietii de cate ori a dorit. Plus ca avut o perioada asta primavara cand mergea la inot si la fotbal, deci lipsea 2 seri pe saptamana. Nu ca as contoriza, dar si asta e un motiv pentru care e asa de dragut acum(nu ca n-ar fi de obicei). Problema insa e la mine, ca nu-mi vine sa-l las singur cu toti 3. Cu fetele a mai stat Stef singur, dar cu Victoras nu prea are rabdare (adevaru' e ca bebe e un rasfatat, nu adoarme singur si se trezeste din 2 in 2 ore cel putin). Dar cred ca e momentul sa vada cum e singur cu bursucii :).

Despre boli... of! Am avut cam o luna si jumatate cand nu reuseam sa fac nimic, decat sa le dau medicamente. Plangeam cand nu ma vedeau fetele. Ma stiau doctorii de la Medicover ca pe calu' breaz. Aveam lipite pe frigider 3 liste (pentru fiecare cate una) cu tratamentele si orarul. Pana le faceam aerosoli si inhalatii (lui Victor), pana spalam aparatele si le dadeam medicamentele se si facea ora de masa pentru fete. Victor era alaptat la cerere. Zi si noapte faceam pe infirmiera. Bine ca a trecut caci nu mai rezistam mult. Eram terminata psihic. Partea buna: totul mi se pare floare la ureche acum cand sunt sanatosi (chiar si noptile nedormite si oboseala de care cred ca n-o sa scap in veci :) ).

Dia, linea negra a disparut de mult. La Victor a aparut doar spre sfarsitul sarcinii si a trecut la cateva luni dupa nastere, dar la fete a durat mult si a fost si mult mai vizibila. Oare o fi diferenta daca bebe e baiat sau fetita?

Dianarus, Dia voi aveti super bebei. Grasu' meu e un lenes :). A reusit doar performanta sa se ridice in fundulet in carucior. Asa ca asta e distractia maxima, mai ales cand vrea mama sa-l culce pe 4 roti. Nu merge de-a buselea, doar se sprijina pe maini, dar cu picioarele nu stie ce sa faca :). Nu se ridica in patut, ca nici nu sta acolo. E rasfat pe bat: doarme doar in carucior sau agatat de mine in pat. Cand ma vede vrea numai in brate si striga: ote (cu variantele: etete, oite, iote) papa. Deci sunt buna doar de papa :). Nici fetele n-au fost mai sportive, dar eu tot insist :). Le place sa mearga cu biciletele, dar sa le ajute mami :). Mariei a inceput sa-i placa sportul: schiaza singurica cat de cat si a mers vreo 2 luni la dans. E foarte precauta insa in tot ce face; ea nu se catara ca ceilalati copii de varsta ei, ii trebuie juma' de ora sa se urce pe un tobogan nou (de exemplu), dar si cand vede ca a reusit nu se mai da jos :). Ioana e mai curajoasa (sau inconstienta :)), dar si mai impiedicata; nu exista zi sa nu-si juleasca genunchii si coatele.

Mirona, super filmuletele!

Multa sanatate fulguletilor,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Andrada Ioana, Ana Julia,David Ionut

astazi dam de baut, implinim 2 ani de casatorie . mai pe seara poate iesim pe undeva. si tot astazi sarbatorim un an de cand am afla ca vom avea o fetita. ma refuzat politicos Cristina de dimineata cand am incercat sa-i dau fructele, dar a mancat piure de legume.
Aelita si noua ne plac etichetele, dar si coada la vacuta.
mai am linea negra, dar de la buric in jos.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianarus offf, iar e bolnavior puiul. sa ii dea DD sanatate si tie putere. iar cand nu mai poti, striga aici cat vrei ca noi te ascultam, chiar daca altfel nu te putem ajuta
dolores multa sanatate si lui David! nu vreau sa te supar, dar augumentinul nu e cel mai puternic antibiotic. am citit ca inca nu i-ai dat, dar ma intreb..... e chiar asa grav? offf, pupam puiutul mic!
miro vazut filmulete, dia vazut pozele! neaparat sa filmati daca o tundeti pe oana
aka la multi multi ani inainte! fericiti si sanatosi!
am uitat sa va zic ce sperietura am tras in mini-concediu, i-am dat lui dani o caisa, intreaga de la florin din mana, a muscat o bucata ffffff mare (mare pt gatul lui), a inghitit-o super rapid, nu am avut timp sa facem nimic si, evident, s-a innecat cu ea. noi ne uitam trazniti, eu am vrut sa il iau de picioare sa il intorc cu capul in jos, dar dani a fost mai rapid si a vomat tot (abia mancase). a dat afara si caisa si a scapat..... dar eu nu ii mai dau nici un fruct asa, m-am speriat de m-am gatit!

meniul zilei
05 - lapte 240ml
09.30 - 130 gr piesica de la borcan (servita afara - daca ati stii ce bine manaca afara.....fara babetica, fara mofturi, fara sa se murdareasca )
12.30 - cca200gr piure legume (morcov+patrunjel+dovlecel+cartof+cartof dulce)+carnita de pui, fara ulei de masline, am remarcat ca mananca mult mult mai bine. asa ca ? de ce le dam ulei de masline??? e musai?
17.30 - 5 masuri cereale orez+porumb milupa+1 piersica rasa+100gr piersica borcan (nu am mai gasit piersici azi )
21.30 - 250ml lapte cu 2 masuri cereale orez de la nestle

la 17 am vrut sa ii dau iaurt cu fructe, pt prima data, dar aseara am uitat de smantana. dar azi nu mai uit si de maine incepem.
as vrea de poimaine sa incep ci ficatel asa ca: ? pana la urma se fierbe in lapte? ori ba?
cine fol unt in piure poate sa imi spuna si mie de care? si cam cat???

si cam atat pt acu'..... va pupic, ne pregatim de copou.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laura, inca nu a fost nevoie de augmentin..pentru mine tot ce inseamna antibiotic indiferent de rasa lui...e puternic

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

laura - nu stiu de ce,dar si pediatra mea mi-a recomandat ulei de masline, insa doar 2-3 picaturi. poate ii place mai mult daca reduci cantitatea.
eu nu fierb ficatelul in lapte, dar din pacate nu exista o chestie standard, fiecare medic spune altceva.
linia mea neagra e mai prezenta decat in timpul sarcinii.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

multa multa multa multa sanatate bebeilor bolnaviori

laura, eu ii dadeam ulei de masline pt grasimile pozitive si pt ca il ajuta la kki. am trecut pe unt de cam o luna, pt ca...e mai gustos..si pt ca era permis in lista de alimente de la pediatra. eu ii pregatesc cam 5 portii de crema de legume o data, si la acesta cantitate pun o bucatica de cam 1 cm (adica... desfac pachetul de unt si tai la cam 1 cm distanta de capat... se intelege ceva..???? ). daca faci portia de legume in fiecare zi, un varf de cutit (din ala bont, stii tu, special de intins) e foarte suficient. iar ficatelul nu e nevoie sa-l fierbi in lapte :) m-au lamurit si pe mine fetele cand l-am introdus in meniu :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput