M-a ars la ochi :((

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Gabi, ouch!!...ma bucur ca esti mai bine acum.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Imi pare bine ca ti-a trecut cu miere! Mierea este un produs natural extraordinar!
Un alt produs excelent pt rani si arsuri este si uleiul de catina. Vara aceasta, in Alcudia, pe cand eram extrem de concentrata sa fotografiez o floare, dand 2 pasi inapoi sa-mi prind mai bine "subiectul" pe ecran - m-a intepat o frunza f ascutzita si f dura de palmier pitic exact in coltul ochiului... Mi-a "ratat" ochiul de putzin (1mm). A fost crunt! Nu am avut miere la mine dar am avut mare noroc cu uleiul de catina. M-am spalat cu multa blandetze cu apa calaie (nici rece si nici calda) si apoi am aplicat usurel pe rana o picatura de ulei de catina. Ma durea tot ochiul si s-a umflat binisor. M-am speriat cumplit. In 2 zile, aplicand la interval de 12h ulei de catina, a trecut complet!
P.S. Cand ies cu Gabisor la joaca port cu mine sticla cu apa, tinctura de propolis, uleiul de catina si pansament curat. Atat e de energetica si se catzara peste tot - ca e bine sa fiu pregatita pt a-i da primul ajutor.
Multa sanatate si numai bine va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput