M-a ars la ochi :((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Am patit-o si eu si nu a ramas semn. Era pe atunci un spray pentru arsuri dar imi scapa momentan denumirea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nu pot sa dau cu sprei ca e prea aproape de coltu ochiului... nici cu crema ca imi intra in ochi si ma ustura...
bag de seama ca am fost eu prima ei clienta ca ma mazgalit cu ceara rau prin locuri pe unde nici fir de par nu era

quote:
Originally posted by Muuh

Am patit-o si eu si nu a ramas semn. Era pe atunci un spray pentru arsuri dar imi scapa momentan denumirea.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu cand incercam sa ma bronzez aplicam peste arsuri (sunt blonda si trec mereu prin stadiul asta) comprese reci de apa cu otet de mere, nu mai ustura si se inegrea pielea, fara cicatrici, pustule sau altceva. A fost singurul remediu care a functionat, am incercat spray cu propolis special pt arsuri, iaurt, albus, smantana, ulei rece, nspe lotiuni etc. Nu stiu insa cum reusesti sa nu intre in ochi, dar daca reusesti vindecarea este rapida.

Mari

Ajutati-o pe Sosonica! http://www.sonia.as.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

oximed?? eu de asta stiu ca e ff bun si trece repede buba.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu e bine sa folosesti ceara in loc de penseta in zona ochilor,pt ca in tp,de la atatea smulgeri,muschii se vor lasa.ma intreb ce scoala de cosmetica fac ele acolo,ca pe noi asta ne a invatat de la primele lectii.oricum,refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

este interzisa aplicarea cerii in scopul epilarii sprincenelor !
asta a fost una din primele reguli la metoda epilarii cu ceara CALDA, invatata la un curs de cosmetica.
daca tin minte bine motivul: muschii din zona respectiva sunt f. sensibili si delicati si isi pierd fermitatea. probabil din cauza caldurii aplicate.

acolo unde te-ai dus, din comoditate si ptr. economisirea timpului, ti-a aplicat o ceara fierbinte si gata ! sau chiar respectiva habar nu are de proceduri si modul de aplicare.
renunta definitiv la metoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Pentru arsuri , cicatrici , vergeturi si alte semne : gel pe baza de mucus de melc ! Si eu m-am ars cu ceara , rau de tot , pe buza superioara , si mi-a trecut in doua zile cu gelul respectiv . Si nici semne nu mi-a lasat , desi ar fi trebuit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Parca ti-a mai spus cineva pe aici, dar si eu sunt sustinatoarea mierii de albine. E foarte buna pentru arsuri si basici. Si daca tot o pui, poti sa iti faci si o masca cu ea.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Incearca sprayul cu apa termala de la Avene. Ti-a mai zis cineva mai sus. Face minuni si nu contine decat apa termala, deci nu patesti absolut nimic daca iti intra si in ochi. Ai incredere, iar vindecare se va face foarte rapid.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am incercat mierea, acuma am o cojitza galben maronie, nu ma mai ustura locul.

PS: cunosc persoane care isi intretin sprancenele numai cu ceara de 40 de ani si nu le sunt deloc cazute... aici pe la cosmetica se zice ca ceara nu afecteaza muschiul si nici nu face sa cada spranceana... continui sa le fac asa pt ca nu am nervii necesari sa stau la pensat, ma doare prea rau.

PS1: fatuca ce mi le-a facut saptamana asta e noua.. mai bine ziceam ca revin cand e sefa ca experienta a fost groaznica.
multumesc mult pt sfaturi

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput