* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi! Cred ca sper binele Mariei si al meu e sa nu stric relatiile cu ea desi inca sunt cu capsa pusa si imi vine sa pun un mare punct. Dar stiu ca timpul ma va calma insa nu vreau sa las lucrurile nespuse.... deci cu proxima ocazie sigur ii voi zice! Ea e foarte sensibila si sincer nu stiu cum ar reactiona, nu prea stie de gluma si cam exagereaza... In fine vom vedea noi...
Andreea imi pare rau ca si tu ai cu soacra astfel de probleme. Macar Cristin e de partea ta. De fapt si sotul meu recunoaste ca sora-sa face din tantar armasar dar cu siguranta mi-ar spune s-o las in pace si sa nu plec urechea....
Catrinutza fata asa e dar tare greu e s-o spui cu zambetul pe buze cand te doare atat de tare.... si cand chiar nu e nimic de zambit (sper peste o saptamana sa-mi treaca!)
Poli multumesc! Ai dreptate cu sangele apa nu se face ca uite de ex desi eu stiu ca mama mea are o multime de defecte nu mi-ar pica bine sa-mi zica NIMENI ceva despre ea....
Alinaalex asa mi-ar fi cel mai usor daca as pute-o face intr-un mod subtil in prima faza dar japonezii nu stiu ce e aia a bate un apropo. Si ei au un stil, prefera sa fie mintiti frumos. De exemplu prieteni f buni fiind daca au stabilit ceva si unul dintre ei canceleaza spunand un motiv neplauzibil si stupid, e evident pt toata lumea ca nu acela este motivul, nimeni nu va cauta sa afle si sa cerceteze adevaratul motiv...In familie cam la fel cum vezi prin filmele americane, copilul se inchide in camera lui,are nevoie de intimitate parintii respecta chestia asta fara a-l intreba ce si cum....
Ciuf ea daca ar avea o disputa cu mine nu ar indrazni sa-i spuna sotului nimic pt ca e logic ca eu am dreptate, eu sunt mama, Maria e copilul meu, eu iau deciziile si nimeni in afara de mine si de sotul meu nu are dreptul sa se bage. Doar ca m-ar taxa si as ramane fara ajutor atunci cand am nevoie s-o ia pe Maria de la gradi mai devreme sau s-o duca la doctor desi chiar si asa judecand la rece n-ar trebui s-o faca pt ca nu pt mine ar face-o ci pt Maria.
In fine vad eu cum o scot la capat, oricum pe sot nu as vrea sa-l implic pt ca el e barbat si altfel vede lucrurile....
Va pup si ma duc sa citesc din urma.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Stefana imi pare rau ca si tu te afli intr-o astfel de situatie dar e mai bine atunci cand persoana respectiva are o calitate indoielnica sa nu te cobori. Decat sa te risti sa te faca albie de porci de sa nu stii pe unde sa fugi mai repede mai bine da cu ignore sau zambeste-i cu superioritate si ori de cate ori se iveste ocazia si gata. sa stii ca pe astfel de persoane cel mai tare le racaie faptul ca nu te iei la balacarit si la destainuiri cu ele. Oricum tu ce-ai zice sau face ea tot o sa creada ca dreptatea e de partea ei, caci asftel de persoane sufera si de ingustime a mintii si un grad foooarte mare de incapatzanare.... asa ca mai bine nu te lupti cu morile de vant. Faza cu cumnata-mea e ca si ea la randul ei are de superit de pe urma socrului care mereu ii atrage atentia cu privire la baietelul ei. Asa daca o sa se mai intample vreodata cu siguranta am sa mentionez si asta. Da asta numai sa-mi revina cheful sa dau ochii cu ea ....

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, la multi ani si de la mine, un an mai bun, cu sanatate si un dram de noroc!!..si daca iti doresti o lipo,. asa sa fiie!! deci esti leu, asa?? Ce praji minunate ai facut azi?

Nshiro,complicate relatiile de familie si intr-una mono-culturala, daca pot spune asa ceva, dar tu, acolo..e firesc sa-ti fie si mai greu. Depinde mult de firea fiecaruia.Oricum, bine nu te vei simti daca nu spui nimic, dar cum si cand o vei face..tu stii mai bine.
Aida, am vazut pozele din excusrsia vostra..ce de flori erau in parcul de rulote!!!..cel mai mult mi-a placut poza in care Alex adormise...la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ada sa iti traiasca Maia-Maria! Multa sanatate si cati mai multi copilasi alaturi de Sorin!

Gabi_fer sa fii fericita, sanatoasa si implinita! La cat mai multe sensuri!(NR fratiori/surioare de Alex)

Va pup si revin dupa ce culc plodu`!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, va multumesc din suflet.

Astazi am crosetat o prajitura sarbeasca (;) ) si pare dementiala. Pun reteta pe culinar pentru cele interesate.
Va pup ca ma grabesc.

Multam muuuult inca o data!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ADA!!!!!!
GABI FER!!!!

LAAAAAAA MUULTI AAAAANI!!!!

Ada, asteptam prajiturileeeeee!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

ADA Sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de cei dragi!
Multumesc mult fetelor pentru toate urarile si gandurile voastre bune! Chiar ajuta la moral
Azi am simtit cupilu' bine, bine de tot, adica chiar cu mana pe burtica il simteam Uitasem cat de frumoasa si de aducatoare de fericire e senzatia asta

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
M-am intors de sambata de la tara dar nu am avut timp sa deschid calculatorul pt ca de cateva zile ali nu prea doarme noaptea si sunt putin obosita.
Am reusit sa citesc si din urma si vreau sa multumesc fetelor care au intrebat de noi. Ali a fost f bine la tara dar asta e un lucru obisnuit pt ea deoarece mergem la bunici cam de 2 ori pe sapt. Este f aprope de orasul Pitesti(15 km) si dc eu n-am inceput inca serviciul colindam impreuna. Pasiunea ei cea mai mare cand mergem este sa dea la pui si sa se uite la vacute. Dar face ce mai face si se mai duce putin prin casa sa ia pernita ei in brate si suzeta in gurita. Cam 5-10 min si apoi din nou afara. Cred ca o sa scape de suzeta la nunta!!!!!!!!!
Nshiro as vrea sa te felicit pt ca incerci sa-ti rezolvi problema cu diplomatie si dupa ce te mai calmezi. Faci f bine si asta demonstreaza inca odata caracterul tau deosebit si parerea mea pana la urma si buna crestere. Pana acum ai fi putut sa-i arunci niste vorbe grele si ai fi reusit probabil sa-ti strici si relatia cu sotul. Nota 10 inca odata!
Pup toti ghioceii si pe mamicile lor frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:

Azi am simtit cupilu' bine, bine de tot, adica chiar cu mana pe burtica il simteam Uitasem cat de frumoasa si de aducatoare de fericire e senzatia asta

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag[/green]

super, Laura!uau, 18 saptamani, esti aproape de jumatate, abia astept sa te vad cu bb mic si frumos

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Intru si eu tot intr-o fuga sa va zic ca am ajuns acasa la Alba si am luat-o cu hei rupul ... Casa-i cu curu-n sus, ca de obicei, zici ca tatarii au trecut pe-aici asa ca azi am inceput sa mi le pun cap la cap pe fiecare. E bine si acasa la mama dar si cand ma intorc si vad ce-i aici imi vine sa nu mai plec de-acasa niciodata.
Colac peste pupaza ... Iulia mi-i maraita si neastamparata la culme, nu ma lasa sa fac nimic cand e treaza iar cand doarme nu pot eu ca fac galagie. Asa ca nu va iecsplic ce nervi am.
N-am reusit nimic nimic sa citesc din urma, sper sa reusesc odata si-odata ... daca cineva m-a intrebat ceva important va rog mai scrieti-mi odata cu dedicatie ca sa fie mai sigur raspunsul.
Cat de curand vin si cu ceva poze noi numai sa-mi fac putintel timp.
Pana atunci va pupacesc pe toate

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput