* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Adar, sa ne traiesti si sa mai prajituresti! Sa fii fericita si sa faci bine sa ii faci o surioara sau un fratior cu ochii la fel de frumosi ca ai Maiei (care i-a luat de la tine). LA MULTI ANI!

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de tot fetelor!!!

Laura, ma bucur tare mult ca ti-ai amintit de mine ;) si ca mi-ai inseninat ziua povestind de bebelu' tau. Ma bucur tare mult ca e totul bine si ca Dumnezeu a vrut ca tu (voi) sa simti din nou aceste lucruri. A trecut deja jumate ... mai ai putin ... care e DPN-ul? Cine stie, poate ajungem prin zona ...

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Tili
Parca tu, Micaalsa, ziceai ca nu papati decat cu YouTube in ultima vreme. Noi avem o lista intrega de videoclipuri de pe YouTube pe care i le pun ca sa manance si sa nu maraie. Tot mai tine in gura, dar uneori mai si inghite, iar alteori se intampla ca acum, cand pur si simplu nu vrea sa mestece.
Papica e buna, am grija sa ii dau ceea ce ii place, dar in ultima vreme nu mananca si basta!
Spuneti-mi si mie ce faceti daca vi se intampla si voua asta sau ce ati face daca vi s-ar intampla.

_

Da-ne si noua te rog listuta voastra cu preferintele de pe youtube ... noi ne-am plictisit de ale noastre si bineinteles si de papa .

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mari78

Ca vorbeati de somnul puiutilor . Intr-un cuvant, la noi e DEZASTRU ! Teodora de cand s-a nascut nu a avut 6 sau 7 nopti in care sa fi dormit legat 7 ore, nu zic mai mult. Pana la 9 luni jumatate am alaptat-o, se trezea, papa, se culcca, iar se trezea, dar dupa ce papa, adormea...eeiii, dupa ce am terminat cu alaptatul, Teo se trezea doar ca sa ma simta, adica se linistea numai daca ma duceam eu la ea. Mentionez ca a avut camera ei de la 2 luni fara o zi. Noaptea nu vrea mancare, pentru ca nu s-a atins de lapte praf si nici de biberon (decat de la 4 la 7 luni cand bea ceai) niciodata. Uneori vrea apa, mai ales acum cu caldurile astea si o cere, de parca ar fi in desert "aaaapa, aaaapaaa", dar de cele mai multe ori ma striga sa vin sa stau lanaga ea, uneori (rar acum) o iau in brate, alteori doar trebuie sa o mangai. Sunt nopti in care se trezeste de 2-3 ori dar si nopti cu treziri de cate 8 -9 ori. Uneori dimineata nici nu mai stiu de cate ori m-am trezit...
Cand am fost la mare, i-am luat ca de obicei patutul pliant cu noi, insa n-a mai vrut sa doarma acolo, a dormit cu noi in pat, se cam invatase, insa cand am ajuns acasa am mutat-o in patul de o persoana de la ea din camera , iar patutul l-am strans si l-am pus bine pt urmatorul bebe. La patul mare am cumparat o protectie laterala, din cele care se fixeaza cu niste talpici sub saltea si parca, parca doarme mai bine, se vede ca e fericita acolo, are loc sa se intinda...sper sa fie mai bine, nu de alta, dar dimi ma duc si la servici.

Hai ca v-am plictisit, pupici

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Nu pui o poza pt. mine cu patul, sa se vada si protectia laterala ... te rog.
Si Iulia tot in patul de o persoana doarme, are protectie laterala numai ca-i tare aiurea in sensul ca are un sistem tare tampit de prindere, adica are o bara ce trece pe sub saltea si-mi ridica salteaua de la jumatate. L-am luat din State ... posibil ca aia sa aiba altfel paturile. Poate-mi vine o idee vazandu-l pe al tau , cum sa-l modific pe asta al meu.
Thanks

Bubulina mishelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noe Ada sunteti niste dragute! DPN-ul e 2 ianuarie, dar voi naste prin cezariana intre Craciun si Anul Nou (sper sa nu vrea mai repede). Maine am 19 saptamani, nici nu-mi vine a crede ce repede trece timpul!

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am revenit!

Ciuf vazui pozele! Sunt super! Si Cristian manca in fund pe masa ca Eva - avea mama impresia ca numai asa poate sa manace baiatu`! Faina idee de marketing la magazinul ala..si in Viena aveau tot felul de chestii ptr copii...cos de bachet, tobogan...puteai si tu sa cumperi linistit!
Kim ma bucur ca si voua va place Teletubbies. Tati mi-a spus ca se teme pentru Winnie, crede ca va fi detronat in curand! Borsecul e super - daca as putea sa beau si eu macar o sticla pe zi (ptr dieta!)...
Laura ma bucur pentru tine! abia astept si eu sa simt senzatia asta din nou!
Stefanna mama ce de cuvinte stiti! Va invidiez!
Carmen succes la ratacit suzeta! Noi asa am scapat de ea!
Andreea multumim! Si noi ne dorim sa va cunoastem live! Te-a luat Silviu azi la rost...lasa ca vorbesc eu cu Adriana sa-i fure pliciul si sa-i dea vreo doua ca ar vrea ea Patruleasa sa se compare cu tine...Pupici ptr Bubu curajoasa! Si sper sa ai succes cu Tina, eu i-am spus sa nu plece ca o sa ne lipseasca, insa se pare ca nu m-a crezut! Si de Ile imi pare rau ca nu mai scrie!
Noe si eu am gasit un sarpe in curte cand eram la sat...norocul a fost ca nu l-a gasit Cristi inainte!
Catrinutza aole pai cand s-or intalni astia doi Atomica ta si Teroristul meu cred ca trebuie sa aducem si jandarmeria ptr orice eventualitate Si mie imi pare rau de Pittis...l-am vazut si eu in concert in adolescenta...a fost super!
Poli, Alina si eu m-am gandit sa iau reductor...pe olita sta putin si nu mai face kk apoi de teama sa nu-l asez pe oala!
Aalina2003 vreau poze cu Anushca!!!!!!!!
Micaalsa, Aida bine ati revenit!

Irina sper ca sunteti in Oltenia, si nu in Constanta...pe inundatiile astea...

De asemenea sper ca nu-i nimeni prin Bulgaria ca ce viitura a fost!

Va pupacim!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Ada LA MULTI ANI!!! draguta, sa fii fericita, iubita si rasfatata de toti din jurul tau.

Hai da-mi si mie o reteta de tort aspectuos si buuuun pt. hazbandu meu, ca-i tot leu de-al tau

Bubulina mishelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Micaalsa, pai ar fi cam multe, dar preferinta depinde si de starea lui de spirit. Acum ii place tare Mika.
Timpuri Noi - Tata
Cleopatra Stratan - Ghita
Christina Aguilera-Candyman
Mika - Love Today
Mika - Grace Kelly
Gwen Stefani - Sweet Escape
Outlandish - Callin' You
Hi-Q - Buna dimineata!
Camille Jones Vs Fedde Le Grand - The Creeps
Outwork - Elektro
Simplu - Mr. Originality
Nelly Furtado - Say it right
Gnarls Barkley - Crazy
Elena - Ochii tai caprui
Rihanna ft Jay-Z - Umbrella

Am si fugit ca Matei e un mic terorist de cateva zile, mai exact. Daca pana acum spuneam ca nu poate fi mai rau, acum sunt convinsa ca da.
Va pup.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Doua fire, doua paie,
haideti la capitolu' 40

Aida

Mergi la inceput