* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina nu mi-a scapat nimic doctorul Incepuse sa se uite, cica ia sa vedem ce avem aici si io am inceput sa ma agit imediat: nuuuu, nu vreau sa stiu, nu va uitati, ca dupa aia imi spuneti Si nu s-a mai uitat (oricum statea picior peste picior, ultima data). Merge bine, multumesc Lui Dumnezeu! Simt tot mai des cum misca, deocamdata e inca timid/a, dar ma astept cat de curand la picioare in coaste

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, ma bucur tare mult ca totul e ok cu sarcina. La varsta asta sunt mai timizi, lasa-l sa mai creasca sa capete curaj.
Te admir ca nu vrei sa stii ce va fi. O sa fie surpriza.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf,
asa si eu, sunt multe locuri pe care vreau sa le vad, si abia astept sa mai creasca Alisuca, sa se bucure si ea, ca asa nu savureaza inca mare lucru. In croaziera eu ii aratam extaziata balenele si ea se uita aiurea si se culca inapoi. Am avut noroc de vreme buna si de multe balene albastre, cateva mai batrane care isi ridicau chiar coada spectaculoasa din apa si apoi plonjau pt 10 min, stateam in asteptare cu sufletul la gura pana reapareau. Unele chiar aproape de vas, nici nu stiai ce sa faci sa admiri, sa pozezi, sa filmezi. Mi-a ramas in memorie explicatia ghidului (printre altele) ca inima unei balene e cat o masina si prin arterele ei se poate plimba un bebelus.

Aalina2003,
da, am o fetita maaare, parca s-a mai maturizat chiar si dupa excursia asta, a fost o incercare pt ea. Zici ca sunt slaba, nu stiu cate kg am, cam asa am fost si inainte, singura diferenta (ciudata) e ca acum am slabit mai mult in anumite zone extreme, picioare, maini, fata... Precis si de alergatura dupa bebeu. Nu-mi place sa fiu slaba, intodeauna am fost mai cu forme, tb sa fac sport mai organizat nu asa, ca kg nu cred ca e greu de pus.

Mihaser,
mersi cuscro, daca suntem pe placul vostru, trebuie sa mai consumam niste Borsec. Pupici la imblanzitorul de lupi. Stii ca si Ali e fan Teletubbies, de la voi ne-am molipsit!

LauraIoana,
pupici, sarcina usoara si cu noroc in continuare!

Noe,
cum esti, ai scapat de ameteli? am avut si eu asa vreo 2 sapt, toate analizele ok, dr. zicea ca a fost o viroza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare! Am promis ca vin cu poze, povestiri si raspunsuri dar uite ca inca nu am reusit... abia am ajuns cu cititul pe la mijlocul capitolului trecut care cu greu l-am gasit....
Mariana pliiizzz pune te rog daca ai timp linkurile cu capitolele la inceputul listutei! Nu pot sa cred ca cineva si-a permis sa stearga atatea ore de munca care au fost depuse de-a lungul timpului pt a face listuta.... un gest atat de pueril....
Va scriu pentru ca am nevoie de un sfat, mai ales de la fetele care in ultimul timp au dat dovada de atata diplomatie, cum ar proceda ele daca ar fi in locul meu.
Este vorba de cumnata mea care ieri mi-a spus niste vorbe care m-au indispus foarte tare si peste care nu prea pot trece fara sa iau atitudine cumva, cumnata mea care este o persoana foarte sensibila, foarte de treaba, am putut conta pe sprijinul ei de fiecare data si care nu a ezitat niciodata sa ma ajute ori de cate ori i-am cerut ajutorul. De patru ani de cand sunt casatorita cu sotul meu NU AM AVUT NICI un conflict cu ea si nu m-a suparat cu nimic. Totusi de cand a aparut Maria cam de fiecare data vine cu sfaturi pe care eu nu le cer intotdeauna. Pana acum desi uneori nu-i imparteam parerile, puctul ei de vedere nu ma deranja de fel, o ascultam, zambeam, uneori incercam sa-mi impun pctul meu de vedere alteori nu, totul pe cale pasnica si amiabila. Acum nu-mi vin in minte exemple concrete dar daca va aduceti aminte va spuneam inainte de a pleca in Rom ca imi spusese de punga de chipsuri de cartofi care se umfla in avion si ca ii este teama ca plamanii Mariei sa nu pateasca la fel etc....
Dar sa nu mai lungesc aiurea deci ieri fiind duminica si propunandu-mi sa nu fac nimic in casa am stabilit cu ea sa ne intalnim pt ca verisorii Aki (baiatul ei) si Maria sa se joace impreuna. Boon imi spune ca dimineata pana la 12 Aki are fotbal si pe urma vin la mine de unde urma mergem pe undeva impreuna. Maria daca se trezeste pe la 6 trage o tura de somn pe la 10 deci dupa pranz e fresh, dar daca se trezeste pe la 8, la pranz adoarme. Am tinut-o in casa toata dimineata buna bazata ca dupa amiaza vom avea fun si se va obosi destul. Numai ca dimineata neavand nimic solicitant de facut nu a adormit pana pe la 1.30 cand au venit ei (cu o intarziere de o ora jumate) Le spun ca Maria tocmai a adormit, ca doarme cel putin o ora jumate si stabilim ca ei sa mearga inainte la piscina dupa care vom veni si noi cand se va trezi. Booon cand sa ies pe usa pe la 3 fara ceva ma suna si incepe sa-mi spuna ca afara a inceput sa bata vantul si ca e mai bine pt Maria sa o lasam balta cu piscina. Ies afara si intr-adevar adia un vanticel CALD era o caldura de te rapunea peste 30 de grade (in casa avand aerul conditionat nu ne dadeam seama) si ii spun ca e ok oricum nu va intra decat in bazinul pt copii care are apa 20 de cm si de obicei e aproape fierbinte, ea insista spunandu-mi ca nu apa e problema ci vantul care bate si fiind aproape de ocean va fi frig, eu insist spunandu-i ca aerul de ocean ii face f bine Mariei si ea atunci pe un ton cumva ridicat imi spune DE CE NU MA GANDESC LA MARIA (de parca eu as fi mers sa ma balacesc la piscina copiilor pt placerea mea proprie si personala) si S-O LAS SA SE ODIHNEASCA CACI AM DUS-O INTR-O CALATORIE FOARTE LUNGA SI OBOSITOARE (mai vesela si mai activa decat a fost in Romania Maria nu a fost niciodata, va voi povesti in alt mesaj despre asta) si ca oricum saptamana viitoare vom merge la ocean (asa planificasem imediat cum ne-am intors noi aici).
M-a deranjat foarte mult pentru ca eu consider ca nu ea e in masura sa horarasca ce este mai bine pentru Maria, insinuand cumva ca eu nu ma gandesc la binele ei (asta a fost deja o jignire), ca nu stie ea mai bine decat nimeni cand si ce anume o oboseste pe Maria.... etc...
Desi recunosc ca fiind intr-o tara straina si necunoscand totul pe aici unele sfaturi si indicatii cu privire la chestiile administrative, doctor, vaccinari sunt foarte bune, dar as vrea sa se opreasca cu sugestiile aici si sa nu incerce sa ma convinga pe mine ce e bine si ce nu pt copilul meu....
Voi cum ati proceda? Repet ca pana acum NU am avut nici macar o discutie in contradictoriu, nu stiu cum sa procedea sa-mi spun parerea, nu vreau sa o supar pe soacra-mea care saraca chiar daca si ea le mai spune (si de multe ori chiar se contrazice) macar are o varsta si e de inteles, a stat cu Maria fara sa cracneasca ori de cate ori am avut nevoie. Nici sotului nu as vrea sa-i spun caci il vad asa de fericit cand iesim impreuna cu familia lui si vede ca eu ma inteleg bine cu ele....
La sfarsitul saptamanii va spuneam ca avem programata o iesire impreuna la ocean dar sincer nu mai am nici un chef... Voi ce ati face in locul meu? Pliiiz am nevoie de sfaturi...

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nshiro,draga mea,cat de bine te inteleg!!!!Ma rog,in cazul nostru soacra mea este cea care "stie ce este mai bine pt. Thea" desi,inclusiv C. recunoaste,habar nu are despre nimic legat de copii(inafara de tratamente medicamentoase,of course,ca asta-i meseria ei).Daca la inceput treceam cu vederea si ma faceam ca ploua,acum retez scurt orice sugestie(99 % aberante).Am realizat ca este extrem de frustrant sa las nespuse niste lucruri si sa fac cum vor altii,doar ca sa le dau satisfactie.Asa ca...lasa rusinea la o parte,discuta si cu sotul tau(inainte de a o face ele/mama/soacra,caci o vor face pe alt ton,poti fi sigura!)si fa ceea ce crezi ca este mai bine pt. Maria.Intotdeauna TU vei lua cele mai bune decizii in ceea ce o priveste.

Tili,iata ca nici nu ma gandisem la Cutaden,desi stiam ca este eficient pt. o groaza de chestii.

Kim,frumoasa calatorie,frumoase povestiri,poze superbe.Daca lunile trecute Alicia incepuse sa "te tradeze" si parea a semana si cu tati a reparat urgent "greseala" si seamana leit cu tine.E superba iar tu arati minunat.Aveti o poza cu voi doua superba(imi scapa care) si vazand-o,mi-am amintit povestea nasterii Aliciei si...mi-a scapat o lacrima...de bucurie.

Ameera,ati fost singurele la mare?Frumoase pozele cu d-ra Sara!Cat te costa gradi?

Mihaserpt. linkul cu poze.Cristian este un baietel extraordinar de expresiv si inca ne dorim sa ne cunoastem(pana dau alte fetite buzna!)

Serj,ai rezolvat problema ochelarilor?Am o prietena care s-a operat(avea dioptrii mari de tot) si a scapat definitiv de ochelari.Se simte minunat si nici nu a costat-o asa de mult(in Bucuresti,la un dr. celebru).Te-ai gandit?

Catrinel,ce mai faceti?Desi vom trece prin Germania,mergem numai pe autostrada.Avem prea putine zile pt. 6 tari, dar incercam sa vedem tot ce se poate.

aalina,m-am hotarat sa o trec din nou pe Bubu pe Humana 3(cu o saptamana inainte de a pleca).oricum va fi fericita intrucat ii placea la nebunie.Nu voi uita ca ai promis poze!!!

Adar pt. pontul referitor la hotel.stiam ca este bestial dar asta chiar m-a convins.Cat despre mancaruri,cam asa arata toate la 5 stele all inclusiv.In Tunisia m-am ingrasat,in Cretala fel.Acum ma voi sacrifica si o las pe Bubu sa ia in greutate.Ii voi da sa pape non-stop,doar doar o ajunge pe Maia.

Noe,sunteti deja in casa noua sau va chinuiti inca.Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti,lasand la o parte aspectul sentimental,asta in cazul in care erati atasati de casa cea veche(acum,prin comparatie,mica,urata si veche...dar plina de amintiri)Gresesc?Eu ma atasez de locuri/lucruri/oameni...si mi-e tare greu sa ma despart de aproape orice.

Mari,te tot sun.Poate nu te-ai trezit inca?mai incerc.

Catrinuta,bietul urs!!!!!Promit sa ne vedem cat de curand.Jur!Saptamana asa in schimb este plina,maine tragem(iar) o fuga la mare cu niste treburi,miercuri avem de facut pasaport Theei,vine mama,facem bagaje,joi le ducem pe fete la Brasov iar vineri evadam miseleste spre Europa,fara copil,prea multe bagaje(la dus,din motive obiective)si,pe cat posibil,fara grijile de acasa.

Laura,ma bucur tare mult ca sunteti bine amandoi/doua si sa-ti dea D-zeu o sarcina linistita,cu bb cuminte.Ei si daca n-o vrea sa fie cuminte,asta e!Sa miste cu putere cat este in burtica iar cand iese...o/il invata Bubu cum trebuie iubita(muscata/ciupita mami).Poze,ceva?

Tina,mai spune si tu ceva!!!Macar despre pitic.PLS!

Stefanna,trimite-mi te rog linkul cu ultimele poze ale puiutei!!!!Le-am ratat si nu mai apuc sa le caut.

Mai stiti ceva de MP?I-am trimis mesaje pe mess si...nimic.Dar de Irina,Cat,Tcelen,Ile,Ceela,Luizax?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

In alta ordine de idei,Bubu se inalta(de ingrasat nici vorba,desi se mai gaseste cate cineva sa-mi spuna ca s-a mai implinit.Stiu ca e doar asa...o vorba-n vant!).Si pt. ca este asa de supla,incape in orice cotlon,se urca peste tot,e iute ca o sfarleaza si pune la cale traznai in fractiuni de secunda.Mai nou,stie cum o cheama(Eeeeeea) si cine este cea mai cuminte/draguta/iubia si obraznica fetita(evident Thea!).Pe tati il cheama Titin pe mami...Deea iar pe bunici Aca si Niania(mama mea).Stie cati ani are si unde sunt nasul/gurita/urechiusa... .iubeste toate animalele si este neanfricata(ca si Cristian al Mihaelei).

tre' sa fug iar.

Mergi la inceput

Ciuf,de cate ori povestesti cum decurge la tine o zi alaturi de copii,o vad pe Lynette.Si mi se face si mai dor de sezonul 3 din N.D!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutari...

fetelor gata cu vara...azi de Schimbarea la Fata, dupa batrani, se termina vara si incepe toamna...daca e sa ma iau dupa vremea din Bucuresti as zice ca sa e, dar gandindu-ma la ce zic meteorologii (Andreea am drepatate?) cica vine iar canicula.....eeeee...asta asa off topic ca aveam chesf de niste melancolie...

Ieri am fost la niste prieteni care si-au luat casa la vreo 30 de km de Bucuresti...in inima de tzara, cu vaci, gaini si alte oratanii (ei nu au, dar au vecinii destule)...matza mea a afost ffff fericita pentru ca s-a jucat intr-una cu un bleg de catel...si zic bleg pentru ca o lasa sa ii faca vrute si nevrute si in loc sa se supere, el se indemna si mai tare la joc cu ea...au impartit mancarea: munsca Mariuca din biscuite, restul in gura catelului, i-ar fi dat toti micii si fripturile de fericire ca il vedea cum ii ia mancarea din mana, a incercat sa il hraneasca cu biberonul...dar cel mai dragutz a fost cand l-a confundat cu un cal...s-a dua pe la spatele lui (el sedea cuminte pe coada), l-a apucat energic de urechi, a incercat sa se suie pe spatele lui, dupa care il tragea de urechi "diiiiii-diiiii"...bine ca era inovensiv bietul animal..,.desi protectia animalelor nush ce ar fi putu zice

Cat despre ursulet, ce sa zic...inca mai traieste, dar a mai intrat in vreo doua reprize de jumuleala in carucior...

Andreea...brava pentru inaltuta vorbareata...incercam si noi s-o invatam cati ani are, cum o cheama, partile corpului...de fapt sa le arate exact, pentru ca stiut le stie care pe unde sunt si la ce foloseste fiecare...daca ii zic sa imi dea mautza la spalat sau piciorul, serveste fara comentarii...
Din pacate nu avem succes prea mare pentru ca nu sta locului ca sa putem face asta...dar noi perseveram...oricum ma da gata cand o aud "gata.nu mai e"...o zice cu o intonatie de iti vine s-o mananci, nu alta...
Ne vedem cand reveniti pe plaiuri mioritice...sa va mearga la suflet calatoreala...

Rocsana...stiu ca e greu sa dai replica, mai ales cand stii ca respectiva persoana e bine intentionata....mai ales ca si eu sunt satula de sfaturi necerute...de fapt sunt satula de sfaturi si punct...dintr-astea am si eu destule, ajutor sa le pun in practica nu am...
Plus ca si pe mine ma seaca la corazon atacurile astea referitoare la calitatile si capacitatea de mama...totul pana la asta...
Eu am inceput sa dau ignore la toate chestiile astea si sa fac cum stiu eu mai bine pentru copilul meu...am atras atentia mai cu zambetul pe buze, mai dur ca este copilul meu si eu am cuvantul decisiv in ceea ce il priveste...important este sa fii tu impacata cu decizia ta, ca oricum intotdeuna va fi un nemultumit printre ceilalti....
Daca spui ca pana acum n-ai avut nici o calcatura pe batatura cu ea, ba din contra, poti sa ii spui delicat si intr-o atmosfera cat mai destinsa ca te-a deranjat formularea ei...ca stii ca ea isi doreste binele Mariei, dar te-a deranjat faptul ca a insinuat ca tu nu l-ai dori...nu cred ca nu ar intelege sau ca ar iesi scantei...dar fa-o pe un ton cat mai amical...e foarte posibil ca ea sa nu isi fi dat seama efectiv ca te-a jignit...stii si tu ca drumul spre iad e pavat cu bune intentii...deja o si vad facand plecaciuni de iertaciune ...
Asta imi vine acum in minte...incerc sa fiu neutra pentru ca eu sunht cam cu capsa pusa si nu vreau sa te influentez negativ...
Laura...ma bucur ca samburelul e bine santaos..indiferent ca e samburel sau samburica...
Mihaser...pupam imblanzitorul de fiare..stau si ma gandesc daca dadea de blegul de care a dat Mariuca, ca i-ar fi facut???!!!

Revin si cu alte raspunsuri dar trebuie sa fug in oras...cat doarme matza, ca "bona" se simte cam rau....
Pupam gaska.

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hallo, iubitele!
scriu pe fuga, ca am trebi
nu ne-am mutat inca, dar ne-am instalat alarma, ceea ce e bine- desi a rezultat o maaare mizerie in casa; iar smotru
asteptam mobila de bucatarie, canapeaua, etc, cumparaturi, alergatura, Bia e in extaz ca o plimbam peste tot
sper sa apuc sa scriu mai pe seara in detaliu..

pana atunci, citit si va infricosati- de la Spiridusi de ian-feb:

"Duminica am fost la 20 de km de Herculane, am gasit un loc unde am facut gratare langa apa, ne-am simtit bine, era si fratele meu, cu cumnata si fetitza. Si am patit ceva de groaza.
Am adus scaunul din masina pt Diana sa doarma, totul ok, pe la 18 seara am plecat inapoi la pensiune, cum mergeam in masina ceva m-a facut sa ma uit la Diana (eram in spate cu ea) si ce tinea in mana?? UN SARPE...PUI DE VIPERA. Am urlat cum n-am crezut niciodata ca pot urla, sotzul era sa intre in parapet cu masina, a oprit instant, am luat-o pe Diana din scaun si am aruncat scaunul jos, apoi cu un batz am apucat sarpele si i-am dat drumul in iarba. Noroc ca eram cu ea, cand am vazut cum se ridica sarpele si cum il mangaia Diana mi s-a oprit inima in loc. Ea dormise cu sarpele in scaun pe pietre, ala s-a varat acolo sub husa...
Acum arata cand o intrebi: unde era sarpele Diana? cu degetul aratator de la mana stanga in palma dreapta...
Nah, ce biolog de 2 lei sunt, ca nu mi-am dat seama de pericol, am invatat degeaba despre etologia serpilor daca n-am stiut un lucru elementar, sa nu las nimik pe pietrele de acolo..."

brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pup!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

In sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul ...am vazut si muuulte pozici cu ghiocei frumosi foc!

In primul rand vreau sa multumesc tuturor mamicilor care m-au incurajat in legatura cu job-ul!!

Claudia imi pare tare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta... Insa o sa vezi ca si Vladut o sa te ajute sa treci peste si o sa vezi ca o asa vina momentul cand toate vor fi precum iti doresti! Mai da frumusel mai e Vladut al tau si se vede ca i-a priit in excursie!!

cameliada buna intrebare:CE MAI GATITI PT GHIOCEI???Ca si eu ma confrunt cu problema asta...eu de obicei ii gatesc lui Nick pt 2 zile ,hai 3.Apoi ii gatesc altceva si de multe ori sunt in pana de idei.Pe langa asta Nick al meu e maaaare fan paine& biscuiti.M-a innebunit!!Mancarea o refuza,insa cum vede painea sau biscutii (stie unde sunt ascunsi biscuitii si tot acolo se duce).Daca ii dau alimente pe care nu le-a incercat pana acum asa se stramba....si fuge de ele....
Hahaha ce-am mai ras de pozica cu galeata...pai sa se ia de manutza cu Nick (uita-te la pozele cu castronul, unde s-a bagat singur).

ciuf imi pare rau ca ti-a mai plecat o prietena...stiu si eu ce inseamna singuratatea... Nici nu vreau sa ma gandeasc ca duminica pleaca sora mea inapoi in Ro si eu iar o sa fiu singura...

Andreea G vai ce hotel superb!!!Sigur Bubu va avea o vacanta pe cinste acolo! Cat dureaza zborul? Eu l-am dus pe Nick in Ro cu avionul cand avea 4 luni.Nu a dormit pe timpl zborului,insa a fost cumintel.Ia cu tine carticele,jucarii cu butoane sau ce-i place lui Bubu mai mult.Despre lapte...mai bine nu-l schimba.
Referitor la Desperate Housewives...si eu sunt fan!!! Eu ma uit pe dvd pt ca la cum dau episoadele la tv nu apuc niciodata sa ma uit.

Ameera mult succes la gradi!!

Catrinutza vazui si eu bietul urs... Sunt de acord cu tine...e bine ca si copilul sa fie curios si energic...doar asa invata cat mai multe si apoi prind si curaj.
Apropo de contactul dintre ghiocei si catei...si Nick al meu e tot un zambet si asa se bucura cand vede un catel insa ii e un pic teama daca il atinge catelul.Am observat asta intr-o astfel de intalnire cu un catel simpatic de la noi din cartier.Dar incet-incet prindem noi curaj...

Kim bine ati revenit din vacanta!!Chiar acum ma uit la pozicile voastre...mai Alisuca voastra a crescut si s-a facut dolofana.Poate sa se ia de manuta cu Iulia .A si iti seamanaaaaa leit la fatzuca!!!! Iar matalutza esti buna de manechin la cat de slaba si de bine arati!!!
Ati vazut balene?????Wow....si?care a fost sentimentul??(in afara raului de mare)

Laura Ioana ma bucur tare mult ca sarcina merge bineTe admir!!Eu nu as putea avea rabdare sa astept pana in momentul nasterii sa aflu daca e samburel sau samburica.Sotul tau cum reactioneaza?

N-shiro bine ati revenit si voi din vacanta si bine ca nu v-a prins taifunul!!!
Referitor la problema ta....solutia ar fi diplomatia (mai ales ca ai mentionat ca e bine intentionata cumnata ta).Data viitoare cand incearca sa-si mai impuna sfaturile spune-i ca tu ,ca mama a Mariei,ai decis ca veti asa cum ai hotarat mai bine pt Maria.Daca vrei sa discuti problema cu sotul tau,ai grija cum pui problema pt ca este vb despre sora lui si sangele apa nu se face...nu de alta dar nu nu creezi un conflict intre voi 2.Mult succes si rabdare!

Am gasit solutia cu olita...ca sa nu-l mai chinui pe Nick cu olita (ca la cum tipa cand il punea pe ea),i-am luat un colac de copilasi pt toaleta pe care il pun pe toaleta noastra.Si...fericire:STA!!!!Acum insistam,poate -poate o incepe sa faca kk macar la toaleta.So,aviz mamicilor care se confrunta cu acelasi razboi cu olita.

Am pus poze noi in album pt cine are timp si dispozitie aici:

http://community.webshots.com/user/gpoli_ro

Mergi la inceput