* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Nu am reusit sa vad poze, sper sa o pot face, maine de-abia!
Andreea, si eu spun ca Ciuf, mai bine formula, ocupa mai putin loc si si-pe acolo, in caz de desplasari, o poti cara mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari eu am fost la Delphin Palace si a fost EXTRAORDINAR! Am inteles ca si Miracle e fain, deci distractie placuta Andreea

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, superb. astept pozele. Ai un talent desavarsit la povestit. Am savurat lectura. Trebuie sa mai plecati ca sa ne mai delectati.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am revenit cu multe poze noi de aici

Sau daca vreti doar pozele de vacanta (Gaspésie) de aici

Apropo, Flickr e free doar primele 3 luni (eu n-am avut alta optiune de transfer).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mersi Ciuf, esti draguta, ma bucur ca am reusit sa te delectez, chiar m-am gandit ca ti-ar fi placut si tie locurile, si daca am aprecierea ta e un mare compliment, inseamna ca nu mi s-a parut doar mie asa. Poze n-am facut cate as fi vrut, noroc ca am si filmat, dar poti sa-ti dai seama in mare despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, ma uit la pozele voastre. Le luai de la inceput, 253 la numar.
Mortala aia cu "Senzatie ciudata". Are un costum frumos rau de tot.
Vazui si reclama la Borsec.
Fain de tot oraselul Perce, mi-a placut arhitectura caselor la nebunie.
Peisajele din pozele tale mi-au amintit de frumoasa Alaska. Am auzit ca sunt niste peisaje acolo de iti taie respiratia, vezi o puzderie de balene, ceva foarte interesant de vazut. O prietena buna de-a mea a fost acolo anul trecut cu cortul si mi-a aratat niste poze de vis.
Insa cand om ajunge si noi... om vedea, sanatosi sa fim.
Mi-au placut mult de tot pozele voastre. Le-am vazut pe toate-toate. Ati avut o calatorie foarte frumoasa, ceva ce mi-as dori si eu.
Ah, Aliciei vad ca ii place sa se uite pe carti. Evuta mea nu e deloc interesata. Ea vrea cat mai multa joaca, sa alerge, chestii acre se pot face din mers, nu de pe scaun.
Hai va pup si ma duc la nani.
Noapte buna, America,
Buna dimineata, Romania.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Intru pe fuga ... acum cat e Cristian super atent la Teletubbies!

Catrinutza am vazut filmuletul...ce ti-e si cu ursii astia, nu mai ai loc de ei!

Kim am vazut si noi pozele...ma bucur ca Borsecul se vinde si la voi. Am inteles eu acum de ce sunteti voi asa frumoase! Si mie mi-a placut povestirea si de d-soara Alicia. Daca o sa va plimbati mai des o sa se obisnuiasca...al meu e foarte fericita in calatorii, dar si acasa ii prieste.

Fetele ieri l-am dus pe Cris la verisorul sotului care are un caine lup foarte tare din parinte super campion si actor pe la Holywood...in fine latra cainele fioros la el cand l-a vazut pe fereastra in living si Cristi se duce foarte zambitor rade, bate in geam...saracu caine se chinuia sa se impuna in fata lui si el nimic...pana la urma i-a luat chiar frica asa ca avem imblanzitorul de lupi cu noi!

Gabi_fer unde umbli? Te astept sa dai de baut!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Claudiad, am vazut pozele cu Vladut ccu ochisorii negri si strungareata!! Cred ca toti au strungareata pana apar toti dintii, nu?
N-aam fosst niciodata pe acolo, dar sper sa ajungem si noi la un munte, poate chiar la Casa Ana, parea OK.

Mergi la inceput

Kim, am vazut si pozele voastre din vacanta, mi-a placut cea in care micuta era pe un leagan si se uita la mare (am uitat titlul, dar era dupa "cine vine cu mine in leagan"), parea o fetita mai mare, nu stiu de ce mi s-a parut asa...si..si tu esti foooartew slaaba!! Tot timpul ai fost asa?..sau e din cauza de alergat dupa bebe.., glumesc, sigur asa ai fost si inainte!

Mergi la inceput

Laura Ioana, stiu ca nu vrei sa afli dinainte, dar ..poate dr ti-a "scapat" daca ai o fetita sau un baietel? Eu nu am fost cu voi la odisee, dar iti tin pumnii acum sa fie bine cu bebe si cu tine!
In rest, sarcina merge bine?

Mergi la inceput