* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 19
catrinutza spune:
Neata mamicilor...cam bate vantul pe aici...concedii, vacante, deh....
Am ramas restanta cu povestitul despre intalneala cu Teo & co...plus poze la greu...
In plan noi am avut si un mic popas pe la gradina zoologica...dar din pacate 90% din animale erau bagate la racoare, asa ca nu prea am avut noroc sa vedem cine stie ce (doar vreo 2 ursi: unul statea blegit cu labele in fafuria cu mancare iar celalalt dadea spectacol de scarpinat pe spinare de tot ce gasea in cale; un leu care zacea de parca era impaiat, pasarile si cativa tigri siberieni...in rest pauza deplina, spre supararea mandrei care nu a avut cu ce se delecta)...drept care am ajuns in vizita muuuuult mai devreme decat fuseseram invitati 
...tot raul spre bine![]()
.
Am ajuns la destinatie, Teo facea nani, asa ca mandra mea a avut timp sa inspecteze toate jucariile din curte, sa se balaceasca in piscinutza-ciupercutza si sa faca pipi de cateva ori prin casa ...o sa ii creasca mare covorul lui Mari de la atata udatura 
...
Dupa trezirea printesei casei...care apropo, are nisteeeeeeeee ochisorii atat de scumpi si un nasuc in vant de iti vine sa il mananci, nu alta... a inceput distractia... fetele au avut momente in care s-au jucat impreuna, au facut baitza impreuna, s-au imbiat una pe alta la tobogan, dar s-au si certat pe jucarii, ca asa e normal...
Teo ne-a facut dovada ca stie multe cuvinte si pe deasupra ne-a servit din gradina bunicii si un "adeiu" (de fapt era o rosie verde care semana cu ardeiul
)
Teo s-a jucat cat a putut de mult in piscinutza, in timp ca Mariucu a facut tumbe cu bicicleta (inclusiv a facut-o hidrobicicleta, asa cum povestea si Mari) sau cu caruciorul de papusi (dar neparat numai scheletul, fara husa)
Mariuca nu s-a dezis de atomeala ei, indemnand-o si pe Teo sa faca nazbatii, ca si cum nu facea destule...Diana, Dragos, va pare cunoscuta situatia????
Mariuca s-a distrat de minune cu canitzele cu pai ale lui Teo, iar eu am "naravit-o" pe Teo sa bea din biberon...
Au papat amandoua (Ruxica mea numai cateva guri doar) de crema de zahar ars si de paincakes, au baut suc de mere si degustat gratarel de pui...yammyyyyyyy
De asemenea, in centrul atentiei a fost si Mau....
Si cam asa arata Mariuca dupa o zi de nesomn si numai zbantuiala...dupa care a trecut la o noua repriza ![]()
Noi astia "batrani" am discutat si povestit de parca ne stiam de cand lumea...cel putin baietii, care nu se mai vazusera niciodata, au discutat intr-una, intr-una despre tot si toate...
Eu m-am simtit foarte relaxata intr-o vizita cu mandra mea...si aici e contributia lui mari, care m-a asigurat in permanenta ca nimic din ce face Mariuca nu e un deranj, inclusiv pipi de pe covor...din pacate sunt mamici (si insist asupra titlului de mamici) care se uita destul de "urat" la faptul ca Mariuka e in continua miscare si cercetare, curioasa sa vada si sa cunoasca tot, de multe ori chiar o blameaza de fatza cu mine...trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca prima oara am fost si eu relaxata, n-a trebuit tot timpul sa trag de fata si sa ii interzic sa puna mana pe orice intalnea in cale...acum mari daca e asa si nu te-a deranjat, o sa vedem
...daca mai exista next time
Mi multe poze puteti vedea incepan de aici
Pentru cine intreba asta e reteta de paincakes:
1 1/4 cana faina
1 1/2 cana lapte batut (iaurt)
1/4 cana zahar
1/4 cana ulei
1/4 lingura de sare
1 lingura prag de copt
1 lingura bicarbonat de sodiu
1 ou
Toata acesta compozitie se baga la mixer, si se bate cca un minut (eu zic pana se omogenizeaza bine de tot)
revin cu raspunsuri mai tarziu ca a sculat deja mandra mea...doar dupa o ora...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Polixeni spune:

toate mamicile!!
Am cam disparut din peisaj pt ca nu am avut zile foarte placute...m-am tot necajit de faptul ca ma tot izbesc de usi inchise.Am tot alergat sa-mi las CV-ul pe la diverse gradinite insa fiecare imi invoca cate un motiv.De ex unii mi-au zis ca studiile si experienta mea sunt foarte bune insa nu vorbesc la perfectie limba.(este vb de post de educatoare cu copii pana in 2 ani...daca copiii de 2 ani sunt in stare sa sesizeze micile greseli pe care le fac mai rar...ma rog).Apoi altii mi-au zis ca vorbesc foarte bine greaca dar nu sunt suficiente studiile mele (fac.Psihologie-Pedagogie si Colegiu de Institutori-specilizare lb.engl)plus experienta si sa ma duc la Centrul de Echivalare sa vad daca studiile facute in Ro sunt la fel cu cele de aici.Am cautat si pe IN si una dintre facultati este recunoscuta dar aia vor hartie oficiala.M-am dus la biroul de Echivalare de aici din Kalamata si cum a auzit responsabilul ca sunt din Ro mi-a zis sec :"Aaaa romanii sunt de fapt niste romano-italieni jegosi"

Va dati seama ca mi-a luat tot elanul...asa m-am enervat.Si i-am zis ca se inseala...in sfarsit,el fusese in Ro prin 1998 si imi incepuse cu povestile lui de parca pe mine asta ma interesa.I-am explicat situatia,in speranta ca ma poate ajuta dar nici o sansa.Insa daca am vreo intrebare sa merg la el ca imi va raspunde.Nu m-a informat cu nimic mai mult decat stiam.Asa ca nu-mi ramane decat sa merg in Atena,sa ma incarc cu muuuuuuuulta rabdare,bani si nervi si sa vad ce-oi rezolva cu diplomele pt ca altfel nici o sansa sa fiu angajata in domeniul meu. Si nici macar nu mi-am depus CV pt post la stat....
Fetele care stati in strainatate,la fel de greu e si pe acolo?? Vad ca Delia si Ciufulet parca au alte oportunitati.
Si acum sa va povestesc cate ceva despre Nick...cat era el de cumintel a inceput cu nazdravaniile...mi se urca de pe canapea pe masa mare si sta acolo ca un cocos,apoi mi se urca pe canapea si fuge de la un capat la altul si merge la tv si il tot inchide-deschide;se urca si pe masuta de cafea care are geam.Am pus eu pe geam un sac de dormit subtire sa nu-l sparga dar totusi mi-e teama ca sub greutatea lui geamul va ceda.Din pacate pe la plaja nu am mai ajuns de vrea 2 sapt.ca tare ii mai place in apa.Din cauza caldurii ii tot fac dusuri sase racoreasca.Cu mancarea nu stam prea bine pt ca nu prea papa ...de la el...insa daca mancam noi iemdiat vine si se ridica pe varfuri si maraie.De vorbit nu prea vorbeste...tot striga "mama".Insa intelege aproapre tot ce ii zic.Daca ii spun "du-te si ia-l pe Cipi (ursuletul lui de care nu se desparte nicaieri) si suzeta si vino sa facem nani" se duce le cauta si le aduce sa ne culcam.Intr-o zi i-am spus "ti-e sete?du-te la matusa Di (sora mea ,care era in sufragerie) si da-i apa sa -ti dea sa bei".Ei,fetelor,si ma duc sa vad daca a facut cum i-am zis...si intr-adevar bea apa!!!
Sunt sigura ca si voi la fel reactionati asa-i?![]()
In alta ordine de idei,azi dimineata am descoperit cu stupoare ca am furnici 

De unde nu stiu?!! De-abia astept sa ma duc acasa si sa ridic covoarele sa vad ce oi face.Vreun sfat ceva plssss??
Catrinel v-ati intors??Ai tuns-o pe Oana???
Delia succes la scoala!!!!Bravo tie!!
Kim pe unde sunteti?Alicia e bine??
n-shiro felicitari pt botezul Mariei si sa va traiasca micuta crestina!!!Sotul a fost botezat?Imi pare tare rau pt bunica ta...ce noutati mai aveti??
Miha atata am cautat pozele voastre din Grecia.Unde sunt ca eu zau daca le-am vazut?!!!
Am vazut numai montajul pe care l-ai facut lui Cristi si tare mi-a placut.Si eu am vrut sa ii fac lui Nick si nu am reusit.Imi dai ceva sfaturi pls???
Iti place SFAKIANAKIS??Are melodii dragute...
Noe vai ce frumusica e Bia!!Si ce par lung are!!!!!!No,ati reusit??Sunteti in casa noua???Ai griaj de tine cu ametelile astea...ai luat ceva?
aalina2003 noi stam in Peloponez (in sudul Greciei).Au fost foarte multe incendii...daca nu ma insel peste 2000 si inca mai sunt.Anul asta a fost faorte cald...si noi tot AC folosim dar pt ca e Nick si mi-e teama sa nu raceasca folosim mai des ventilatorul.
Serj voi cum stati cu incendiile??Chiar ma gandeam si la voi....Si eu am vrut sa-l dau pe Nick la inot dar cica pana la 3 ani nu iau copilasi.La voi se poate de la 1-2 ani??
alinaalex am citit ca Marc a fost bolnavior.Bine ca i-a trecut!!!Cu bb2 care mai e treaba???
Ciuf manca-l-ar mama pe Luk de baiat manierat!!!Bravo lui dar bravo si tie ca doar tu ai fost "vinovata"!!!![]()
Anamaria ce-am mai ras de faza cu super glue...insa tb mare atentie sa nu bage in gurita lipiciul.Draga de Iulia!!!![]()
Tili condoleante!!
E tare trist ceea ce s-a intamplat cu ruda voastra...adevarul e ca aici in Grecia e nebunie cu motocicletele astea...si eu am prins asa o reticenta de cand a avut accindent si sotul meu.Si cand ma gandeasc ca ,cumnata-mea isi copilul de 2 ani pe motocicleta...nici macar nu-i pune casca....
Pt fundulet rosu si nu numai (bubite,iritatii) ii dau lui Nick cu CUTADEN.E foarte bun si sunt multumita de el.
Adaaaaaaa bine ai revenit!!Dar stai,da????
Mai zi-ne de Maia!!Ce nazdravanii mai face???
Mari si eu ma gandeasc sa-l pun pe Nick in pat mare si sa-i cumpar o aparatoare pt ca sa nu cada din pat.Insa poate voi astepta pana in iarna.
Ameera ce curs faci??
Andreea pe unde mai esti?Bubu e bine?
Aida Alex ce mai face??
Catrinutza ce faceti mandrelor?Te-am visat azi-noapte...se facea ca erai
cu bb2 ![]()
Chemam la apel pe T-celen,Mariana,Cat,Irina,Roxivan,Simona-T...si pe toate celelalte fete care nu ne-au mai scris demult!!!!Sunteti bine ??
catrinutza spune:
Am ramas datoare cu povestea zileleor trecute...cam cum mi le-ma petrecut io...asa, ca si cum n-aveam destule pe cap...
Samabata seara am fost al plimbareala prin parc...imi bag ca de obicei telefoanele in geanta fetii (aia cu tot felul de schimburi, scutece si mancaruri)...ne-am distratara cum a m putut si noi mai bien...inclusiv ne-a dat pe cel mai mare tobogan pe care puteam sa il gasim in parc...
Ca niciodata, cnad am ajuns acasa nu am mai scos telefoanele din geanta...a doua zi, duminica, pe cnad ne pregateam sa plecam la zoo si apoi la Mari, am cautat disperata unul din telefoane...ma sunam de pe celalalt intr-una, ascultam cu urechea si cel mai mic zgomot...prin tota casa, prin curte, prin masina...nici urma de telefon...si am revelatia momentului: pierdut sau furat...ma alarmez, anunt sotu' pe care il apuca toate celea ca m-am trezit asa de tarziu ca l-am ratacit...sa mai zic si ca se poate apela fara probleme pe international de pe el, si era abonament, deci open la discutii toata noaptea fara restrictii????!!!
Sun la vodaf, suspend ori ce acces la numarul meu...mi se spune ok si sa ma duc sa iau o alta cartela cu acelasi numar...ma bucur nespus...luni ma duc sa ridic cartela...pe incredere, pe fuga, n-am apucat sa verific, de fapt nici nu mi-a trecut prin cap ca ar fi ceva in neregula...ajung acasa bag cartela...sa imi verific contul...imi alte date decat imi dadea de fiecare data...sun la stelutza...si intreb ce si cum....ca vedeti ca eu aveam un anume tip de abonament, niste minute gratuite, etc...l-am simtit pe tipul de la vodafone un pic cam nesigur in explicatii si parca vorbea de altcineva si ca incerca sa gaseasca niste explicatii la ceva de neexplicat...oricum vreo 10 minute mi-a tinut un discurs cum ca de fapt eu am cerut inchiderea contractului (cum oare se putea fara sa se tina cont de clauze contractului...in fine)...imi spunea ca din cauza asta am ajuns sa am acum sa am un abonament standard, bla-bla...imi spunea niste chestii ca sa imi inchida gura, niste explicatii care nu prea isi aveau logica...punctul culminatnt a fost luni seara cand imi sun hazbantu'...si imi raspunde...si ma intreaba daca stiu ca aia mi-au dat alt numar...io ca nu si nu...ca e numarul meu...de fapt tipa de la ghiseu imi daduse acelasi numar..numai ca ultima cifra era gresita...si uite asa am ajuns sa am eu abonamentul altcuiva...si sa vorbesc in contul altcuiva...si eu nu puteam sa aflu daca cineva a vorbit de milioane pe numarul meu sau nu...pana doua zi m-am perpelit la foc moale, ingrijorata...
Marti, la 8 si un pic sun la ei...intru tare de tot, povestesc io nervoasa ce si cum, mi se spune ca nu se poate asa ceva, ma apuca nervii, si pana la urma accepta ca s-a facut o eroare de la ei...eu folosesc in continuare numarul ala gresit, pentru ca aveam nevoie de telefon...asta e...oi vedea eu ce se intampla...platesc convorbirile, nu-i bai...urma ca pe la pranz sa ajung la ei si sa fac schimbul de cartele...
Dar cununa cununilor si un alt punct culminant a fost cand ma suna fratele celui care avea numarul respectiv...si incerc sa ii zic ca cei de la vodaf au facut o eroare...ala se jura saracu ca fratisu tocmai plecase de langa el cu telefonul...el credea ca ii fusese furat sau ceva...i-am explicat fffff scurt ca e eroare de vodaf...dar si mai "dragut" a fost cand dupa 2 minute ma suna o tipa...probabil, pretina lu' propitaru' de numar...si ma ia la intrebari marunte, ce si cum, ca cine sunt, cum de am numarul, ca ce fel de telefon am (probabil ca vroia sa stie daca nu cumva il am pe al alui...zic io Nokia, ca juma din populatia tarii)...si dupa ce mai voalat, mai pe-a de-a dreptul am fost suspectata de furt, chestionata si luata la bani marunti, a ajuns femeia la concluzia ca nu e vina mea, ca daca era de furat nu raspundeam, etc...noroc ca am avut de-a face cu niste oameni civilizati, motiv pentru care nici n-am lasat oamneii fara o explicatie...
Atata speram ...ca macar juma din norocul pe care l-a avut nenea asta cu mine sa il am si eu...sa nu mi se fi vorbit de milioane de pe telefon...
Din fericire mi-am recuperat numarul, costul convorbirilor de pe numarul domnului respectiv a fost anulat, si din cate imi dau seama nici nu s-a vorbit de pe numarul meu...cel mai probabil s-a intamplat cum banui eu...a cazut telefonul pe undeva prin parc, si posibil ca nici macar sa nu il fi gasit cineva...
Da' nu va pot spune ce zile de cosmar au fost, numai cu gandul la cat putea sa fi vorbit careva de sa ma umple de bucurii si sa cotizez juma de viata la vodaf....
the end
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
revin mai tarziu, ca nu-i chip sa scriu cu mandra pe langa mine...s-a sculat cu dodou in sus rau de tot...o fi de la vreme...da'-i tare nervoasa si io obosita...
am fugeat la copchila atomika....
_
Polixeni spune:
Mari si Catrinutza aveti niste fete frumusele foc!!!Mai Catrinutzo da ce blondutza s-a facut Ruxicica ta!! Dar ce a patit ?Au papat-o tantarii??Chiar voi ce puneti pe intepaturi?? Mari, Teo a ta are niste ochi frumosi si niste bucle...oyoyoyoy!!Din cate vad eu v-ati distrat de minune acolo!!Ce bine de voi ca aveti gradina!!!
mihaser spune:
Catrinutzo mai exista posibilitatea ca un surdo mut orb sa fi gasit tel si astfel nu a putut nici sa vb international nici sa dea sms
Doamne ce m-a amuzat faza...desi e nasol sa-ti pierzi/ omori tel cum am patit-o eu cu Prigatu`...Caragiale ar fi invidios! Pe bune! Eu am dat zero lei pe telefon, dar sunt in cautarea husei perfecte...pana acum am luat una de Sonny Ericcson si nu se aude nimic daca sun...ca nu-i de Nokia...am dat 35 Ron, insa mai caut...husband nici nu stie!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Qamar spune:
am revenit
soo..
Alina, ce tare faza cu Marc langa pat!
asa mai pateam si eu cand eram mica, un pic mai mare decat bebeii nostri ca eu imi si amintesc ca ma trezeam jos langa pat![]()
Ciuf, poate ca ar fi o solutie sa ii dau ceva in noptile astea cand e mai agitata; ori un Tylenol, ori ceva la dinti, ca am observat ca ii ies caninii
pfuai, ce aventuri cu mancarea si aeroportul...Eu in ultimul timp am lasat-o mai moale cu bucatareala ca..deh...suntem in mutari
Parca nici curatenie nu mai am chef sa fac aici, as merge acolo la casa toata ziua si mi-as gasi de lucru..
Micaalsa, ce fain de voi, nunti, distractie, hehe, vreau si eu!cat despre Dragos, n-a ajuns pe Coasta de Azur, s-a intors cuminte si cu daruri
cred ca il trimit mai des!ce mai face Iulia pufosica?
Miha, sa stii ca Dr a fost atat de incantat de Albena incat e posibil sa tragem o fuga in 3 dupa ce ne mutam cu totul
iar cursuri?tin pumnii sa ai spor!
Tili, daca tu esti geloasa, ei afla ca eu sunt mama geloaselor
vorbesc serios, sunt mega-extra-uber-geloasa (zodia?
)..dar ma mai controlez..din cand in cand; ca imi dau seama ca e aiurea, am avut si eu o relatie de 2 ani cu un tip fff gelos si desi la inceput imi placea, pe parcurs a devenit obositor. Plus ca stiu f bine ca daca ar fi sa se intample ceva, s-ar putea intampla si sub nasul meu, nu ar trebui sa mearga peste mari si tari. Si in el am incredere, oricum
Cat despre mesajul sters, mie nu mi se pare aiurea ce ai scris; mi se pare aiurea ce vi s-a intamplat, dar stii f bine ca exista tot felul de specimene umane...Pupici!
Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
Aalina, eu ma bucur cand isi mai ia si el cateva ore/zile libere ca in rest e in priza non-stop...Oricum, nici eu nu m-am stresat prea tare cu impachetatul, ca mai e putin timp. Cat despre Ca si cafele, inseamna ca am facut tampenii sambata, cand ma simteam cel mai rau; am baut vreo 2 cafele tari, ca ziceam ca e de la tensiune mica...No, e bine de stiut ce sa evit pe viitor..daca pot
a, te-am asteptat in Mall..
vreo 2 ore numai, pe urma i-a venit somnul Biei
in schimb, mi s-a parut ca i-am vazut pe Ema si pe Mario..??
aa, Bia nu mai bea lapte noaptea, doar apa...si ziua bea putin lapte
Mari si Catrinutz, foarte frumoase pozele, foarte frumoase fetele!
acu mi-e asa ciuda ca nu am venit, dar cred ca e mai bine,d ecat sa zac pe-acolo, sa stric joaca copilelor
Mari, aveti o curte imensa, la noi e mult mai mica, are si alta forma...Abia astept sa vad si eu gazonul ala o data, ca deocamdata nu s-au ocupat de curte, termina ce mai e prin casa...Cat despre influenta Mariucii, Bia stie cel mai bine
Abia astept o intalneala in 3, 4, 5.....
cat despre somn, Mari, da..ma gandeam la tine noptile astea (
) cand se tot trezea Bia...macar ea a avut o perioada f lunga fara treziri, dar imi dau seama cum e sa se trezeasca in fiecare noapte..si cum esti tu a doua zi...
Tili, pentru funduri oparite pare-mi-se ca avea Ada o reteta cu bicarbonat, poate ne zice ea, ca eu am uitat-o din motiv ca nu a mai fost nevoie la Bia...
a, si da, Bia tine mancarea de multe ori in gura fara sa o mestece; cand nu are chef de papa asa face......
Ameera, eu cred ca o sa-i placa tare mult Sarei la cursuri!
really! si studentilor, ce sa mai zic,..nu stiu cat se vor mai putea concentra la tine
Bona a plecat de tot?
sau numai azi?sper sa nu fi ramas fara ea de tot...Pupici si astept pozele!![]()
MAri, danke pt reteta!
Poli, ce aiurea fazele cu joburi...
credeam ca asa ceva se intampla numai la Romanica, dar se pare ca peste tot se gasesc "experti" de genul asta...Eu iti tin pumnii sa gasesti ceva ok si sa fie bine!cat despre Nick,...e clar, nu mai ai bebe, deja ai baietel mare!![]()
inca nu suntem in casa noua, suntem intre doua case. Mai e putin
Catrinutza, ce aventura cu telefoanele!
eu zic sa treci cat mai repede pe IPhone, cand apare si in Europa si gata problemele
Pana atunci, pup sa treaca nervii
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
mihaser spune:
Poli imi pare rau ca iti trantesc astia usile, insa nu te lasa...fight for your right! Pozele sunt pe la photobucket ca le-am mutat, insa o sa-ti dau un link cu toate pozele pe pm...Da are melodii faine tipul ala si are si voce! Nick e un scump...si la noi tot asa e...intelegem tot si nu spunem decat mama toata ziua!
Mari, Catriznutza ma bucur ca v-ati intalnit..fetele sunt superbe si se vede ca s-au distrat...Cu clatitele mi-ati trezit curiozitatea si sunt la dieta!
Catrinutza nasul meu ii spunea lu` mama de fiecare data cand mergeam la ei ca daca ar avea un copil asa l-ar omori...si eu eram tot ca Mariuca si putina lume stia sa ma inteleaga...sa speram ca acum cu toata informatia asta....s-au mai schimbat mentalitatile si au invatat sa tolereze copiii...ptr simplul fapt ca sunt copii.
Ada o sa-ti trimit pe pm linkul!
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
mihaser spune:
Tilitoata lumea are aceeasi parare ca sotul tau, insa eu sunt mofturoasa si capricioasa...daca l-as fi luat ptr firma nu as fi avut nimic de comentat ca si raport pret/calitate e optim, insa ptr sufletul meu visez la ceva mai fain un Opel sau o Skoda...au design mai fain si sunt mai comfortabile...Asa-s femeile astea...cu designul lor! Husband e disperat saracu` ptr ca era sigur ca ma convinge sa luam Logan ![]()