* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 20
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Tilitoata lumea are aceeasi parare ca sotul tau, insa eu sunt mofturoasa si capricioasa...daca l-as fi luat ptr firma nu as fi avut nimic de comentat ca si raport pret/calitate e optim, insa ptr sufletul meu visez la ceva mai fain un Opel sau o Skoda...au design mai fain si sunt mai comfortabile...Asa-s femeile astea...cu designul lor! Husband e disperat saracu` ptr ca era sigur ca ma convinge sa luam Logan
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
apropo de masina; Loganu e ok, merge, nu e f scump, all in all se comporta f bine; noi avem in firma 2 Logan de 2 ani/resp 1 an si s-au comportat exemplar
daca insa nu iti place, asta e alta pb
ca si la mine e mare problema: sa imi placa, sa fie nu stiu cum, sa nu fie frantuzeasca, etc....
sper sa ajungeti la o concluzie comuna

(Santa Fe?
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
adar spune:
Scuze, n-am vazut mesajul cu funduletul oparit ... solutia e simpla, la un litru de apa, o lingura rasa (sau o lingurita plina) de bicarbonat. Se sterge zona cat de des se poate si nu se folosesc servetele umede in perioada aceasta. Se aeriseste buca cat se poate de mult
Nici noi n-am mai avut nevoie dupa ce am schimbat servetelele umede. Tu ce folosesti Tilica? Pampers cumva?
Miha, primit, venit ... sper sa si rezolvam! 
Mari, Catrinutza, multumesc si eu de reteta. Se executa curand.
Noe, acu' ... ai barbat frumos, dar te si iubeste asa ca stai linistita ca SIGUR nu face prostii. Asa cred eu! 
APEL!!!
ANDREEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
MARIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
alinaalex spune:
fetelor, io am nanit vreo 2 ore dupa-masa asta, Marc 3 ore jumate si inca is buimaca de somn, nu am tras asa naneala de ani de zile (ziua), ca mie de regula nu-mi place sa dorm ziua, mai ales ca mai nou ma trezesc si dimineata cam tarziu (azi la 9), deci va dati seama cine va nani la noapte...o sa stau cu okii pe pereti sau, ma rog, pe net
. asa ca pe Marc l-am trimis cu tati lui in parc pana imi revin din starea asta de amorteala
. In fine...
Catrinutza, Mari, v-am vazut poznele cu cele 2 fete cucuiete, se vede ca s=au simtit bine impreuna. imi place tare mult piscinutza aia si toboganul. Eh, ce inseamna sa stai la curte, aveti iarba faina acolo!
Mihaser, Tili, nici noi n-am vrut Logan, mie nu-mi place...noi am cumparat Chevrolet Aveo (avem 2 masini in firma + un Chevrolet Spark), al meu are aproape un an si sunt f. multumita de el! E destul de spatioasa, pt. oras ideala, nu ma intrebati cat consuma, ca la cat o folosesc eu...abia am 8000 km pana acum, am si busit-o de 2 ori
, da m-a slujit pana acum...si nici nu e asa scumpa, cam pana in 10 mii euro cu toate dotarile.
eu zic ca merita! am facut si drumuri mai lungi cu el si se comporta bine.
Poli, multumim! cu bb2 inca nu stiu ce sa-ti zic...azi sunt z32, deja mi-a intarziat CM cu 4 zile, dar nu e ceva neobisnuit , mie imi vine mai tarziu de obicei, desi ultimele 2 luni s-a reglat cat de cat... n-am facut nici test, astept sa vad ce se intampla. Cand am ramas cu Marc n-am facut test, am asteptat 3 saptamani, am vazut ca nu-mi vine si m-am dus direct la eco, era cu okisori! sper sa fie asa si acum.![]()
Imi pare rau ca esti tratata astfel acolo, nu stiu de ce ne judeca asa lumea doar pt. ca suntem romani...
Iti tin pumnii sa gasesti pana la urma un loc de munca care sa-ti placa. Succes!
Ameera, noi te intelegem, draga mea, mai ales ca esti si singura si mai si lucrezi! ce curs predai? ce mai face Sara? sa ne spui cum s-a desfasurat la curs! ![]()
gata, am fugit si eu afara! revin diseara.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
pe dupa canapeaua canapelelor...
Nu caut scuze dar...am avut un virus(impreuna cu intreaga-i familie
)si nu prea am intrat o vreme pe net.Ce-i drept nici nu am avut timp.De vineri am adus Buburuza acasa deci...chiar s-a terminat cu orice alta indeletnicire.Acum este la plimbare pret de cateva minute.
Asadar n-am apucat sa citesc decat sporadic si printre randuri si asta la serviciu.Am vazut poze cu Onuta crestina(duuuuulce rau!),Iulia cea tunsa si bucalata,Mariuca si Teo la mini party.Le-am vazut si pe adorabilele noastre gemene,Maia si Stefana,m-am bucurat si de bbii care au fost in concediu si de cei care au revenit printre noi(
mamicilor lor!),adica Maia(Adar) si Bia(Noe).
Sunt incoerenta,stiu asta dar imi pierd degetele pe tastatura si...a venit Bubu!!!!Am multe de povestit dar sper sa reusesc sa fac asta maine,desi este o zi fffff grea.Dar suntem bine ceea ce dorim sa stim si despre voi,familia noastra virtuala.
Pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tili spune:
Adar, merci pentru "reteta" pentru funducuri oparite. O s-o incerc cu sigutanta, cu atat mai mult cat sotiorul meu absolvent de fizica-chimie a si gasit o explicatie stiintifica rezultatului pozitiv pe care l-ar avea, ceva legat de aciditate, dar nu ma puneti sa repet ca ar rezulta un lant de erezii in materie (nu mai zic la nimeni ca eu am facut clasa de chimie-biologie in liceu, colega de clasa cu el
).
Servetele umede am folosit Pampers, dar doar pana acum 2-3 luni cand am renuntat definitiv la ele. Am zis ca cu canicula asta, s-ar mai racori si el daca il spal la funduc, asa ca singurul motiv ar fi, cred eu, ca maselutele nu-i dau pace si ii creeaza aciditate.
Mihaser, daca ar fi s-o iau dupa preferintele mele in materie de masini, eu as lua un Audi, pentru ca mi se pare o minunatie de masina, dar m-as multumi si cu un Logan, dar in momentul de fata si asta ar constitui un lux pentru noi, asa ca ne limitam la ceva supermodest, doar sa avem ceva sa ne deplasam, sa zicem o Dacia 1310 nu prea veche. 
alinaalex, pai masinuta ta arata super! S-o stapaniti sanatosi! 
Noe, si eu am mare incredere in haspandul meu, dar nimeni nu ma poate intrece in gelozie. E ceva ce depaseste intelegerea mea.
Iar in ceea ce priveste "prietena" mea, asta e, nici nu mai merita sa comentez, ci mai degraba iau masurile necesare sa nu mai trec inca o data prin asta: ne motorizam si noi, sic!
Andreea, ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi. Acum ca ti-ai recapatat Buburuza, cred ca esti mai linistita, stiind-o langa tine, dar in acelasi timp acum esti sigura ca acasa nu-i timp de odihna. Intoarcem si noi pupicurile: 
Fug sa il scot pe bebe de la baie.
_
Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
aalina2003 spune:
Noe, ...bine c-a venit Dr acasa...cu daruri, vreau sa spun!!
Catrinutza, mama de copil atomic...numai tie ti se
putea-ntampla asa una cu telefoanele.Vezi daca ai copil atomic?
, pacat de nervii tai intinsi si-asa, de canicula, vreau sa spun..da'bine ca s-a rezolvat pana la urma. Am vazut pozele de la intalnire, frumoase si jucause fetite aveti voi!!.. Pe mamicile alea pe care le deranjeaza Mariuca..eu cred ca altceva le roade pe ele..if you know what I mean!!!
Poli, capul sus si da-i bataie in continuare!! S-ar putea ca prin USA sa fie mai simplu din punctul asta de vedere, probabil sunt mai obisnuiti cu strainii, grecii nu-s tocmai asa..si mai bine muta masuta aia, e mai safe, zic eu.
adar spune:
quote:
Adar, merci pentru "reteta" pentru funducuri oparite. O s-o incerc cu sigutanta, cu atat mai mult cat sotiorul meu absolvent de fizica-chimie a si gasit o explicatie stiintifica rezultatului pozitiv pe care l-ar avea, ceva legat de aciditate, dar nu ma puneti sa repet ca ar rezulta un lant de erezii in materie (nu mai zic la nimeni ca eu am facut clasa de chimie-biologie in liceu, colega de clasa cu el ).
Servetele umede am folosit Pampers, dar doar pana acum 2-3 luni cand am renuntat definitiv la ele. Am zis ca cu canicula asta, s-ar mai racori si el daca il spal la funduc, asa ca singurul motiv ar fi, cred eu, ca maselutele nu-i dau pace si ii creeaza aciditate.
Explicatia pe care am primit-o eu a fost ca ar regla ph-ul pielii, la noi a functionat, chiar foarte bine. Spalam inainte, apoi cu o batistuta foarte fina inmuiata in licoarea asta, stergeam peste tot pe unde era necesar. Lasam sa se zvinte bine, apoi pudram. In cateva zile e amintire!
Andreea, uelcam ... si
Abia astept sa vaz poze cu Bubu si sa ne povestesti despre voi. Cand ai putin timp, da un semn pe mess, ca am nevoie de-o doftoriceala ;) Puuuuuuuppppp!!_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Tili spune:
Mi se inchid ochii de somn, dar nu ma duc la somnic pana nu ii zic Catrinutzei ca am citit mesajele si am vazut si pozicile. Iarta-ma, dar am ras cu lacrimi cand am vazut ce se mai poate intampla in tara asta. Pe buna dreptate ca traim in tara tuturor posibiliatilor... penibile. 
Iar despre cele doua mandre, nu am cuvinte. Se vede de la o posta ca sunt doua firi diferite (sa ma trageti de urechi daca gresesc), dar sunt la fel de dulci si cu lipici.

Ciuf, imi lipsesti...
Unde ai disparut?
Iar ma culc la ore mici!
Nopate buna!
_
Matei
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
Tili spune:
Buna dimineata, fetele! 
Am intrat sa va urez o zi minunata plina de soare si de intamplari fericite. 
Va pupici dulce!

_
Matei
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
mihaser spune:
Fetele o zi minunata! Dati pe Romantica...Andreea prezinta emisiunea si e nemaipomenita!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"