* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 18
Ameera spune:
Alina, as zice eu prezent, dar acum trebuie sa fug... de 3 zile ma tot pregatesc sa intru sa scriu, sa pun si poze (Noe, multumim pentru interes
) da’ tot intervine cate ceva... dar diseara cred ca voi reusi perfomanta.
De maine intru iar intr-o mica vacanta, azi insa mai am 2 ore de curs si, pt ca bona m-a lasat balta, va trebui sa o iau pe Sara cu mine
(a fost sugestia cursantilor, ca eu voiam sa aman cursul)... nu stiu ce-o sa iasa, dar sunt curioasa cat vom rezista si cine va ceda mai intai, noi sau ea.
Pup, revin diseara!
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)
Tili spune:
Buna dimineata, fetele! 
Voua vi se intampla ca bebeii vostri sa tina in gura mancarea, fara sa o mestece? Sa dureze la nesfarsit o masa? Mie mi se intampla constant si sincer nu am deloc rabdarea si calmul necesar sa trec peste asta. Macar de-ar fi singurul, dar si Mihaita facea la fel, iar acum, daca nu tine mancarea in gura, uita sa manance, se joaca cu ce ii cade in mana, viseaza cu ochii deschisi etc.
Acum vad ca si Matei o ia pe calea asta si nu cred ca sunt pregatita sa mai suport asta. 
De multe ori, cat a fost canicula, nu am mai iesit dimineata din cauza ca masa s-a intans prea mult si sa il scot cu stomacul gol, nu prea ma lasa inima.
Unde mi-e mancaciosul de acum 3 saptamani? Cand "radeam" de tata ca il intrece fiu-su la mancat? 
Spuneti-mi si mie daca patiti asa.
Parca tu, Micaalsa, ziceai ca nu papati decat cu YouTube in ultima vreme. Noi avem o lista intrega de videoclipuri de pe YouTube pe care i le pun ca sa manance si sa nu maraie. Tot mai tine in gura, dar uneori mai si inghite, iar alteori se intampla ca acum, cand pur si simplu nu vrea sa mestece.
Papica e buna, am grija sa ii dau ceea ce ii place, dar in ultima vreme nu mananca si basta! 
Spuneti-mi si mie ce faceti daca vi se intampla si voua asta sau ce ati face daca vi s-ar intampla. 
_
Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
mihaser spune:
Neata!
Alinuta si eu sunt pe aici...dar un pic suparata ca Ada ma seduce si iar ma abandoneaza...Ada mi-ai promis ca nu pleci de la ghiocei!
Si nici pe la celalalt topic nu te-am mai vazut!
Despre masina...polemici mari...eu nu vreau logan ca nu-mi place si din pacate pare a fi cea mai indicata ptr noi in momentul asta...asa ca vreau sa aman momentul...ca nu vreau logan!
Noe sa stii ca masini ro e la mare cautare pe pc-ul nostru!
Catrinelu....mi-e dor de voi! V-ati intors?
Va pup ca azi am de umblat o gramada si cu teroristul dupa mine...ieri pe unde am fost ba a rupt un poster, ba a daramat cutii si tot asa...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser spune:
Tili eu ptr eritem am folosit cu succes Nidoflor...desi pe prospect scrie ca se recomanda de la 2 ani.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
adar spune:
Miha, scumpa mea, ti-am promis, dar ... daca asa a fost sa fie ... sunt in zona, si sper sa fiu lasata sa traiesc in pace. Eu n-am avut niciun gand de razboi (in asa hal!!!!)
Dincolo la topicul grasilod :D as veni dar nu mai stiu unde e. Da un link pe PM
Pupici.
Ada
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
mari78 spune:
Am promis si ma tin de cuvant.
Reteta de clatite americane :
1 1/4 cana faina
1 1/2 cana lapte batut
1/4 cana zahar
1/4 cana ulei
1/4 lingura sare
1 ou
1 lingura praf de copt
1 lingura bicarbonat.
Se amesteca in mixer pt 1-2 minute pana la omogenizare.
Se toarna in tigaie sa ajunga la 12 cm in diametru.
Se pot servi cu sirop de artar sau cu dulceata, dupa preferinta. Am mai dat si eu cautare pe net dupa reteta si am vazut ca unele fete pun in timp ce se coc in tigaie si diverse fructe, chiar si uscate. Teodorei ii plac la nebunie !
Pofta buna !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Tili spune:
adar, daca te-ai referit la afirmatia mea cu "galceava", a fost pur si simplu o gluma. Am crezut ca am reusit ca am lasat sa se subinteleaga lucrul acesta. Asa ca, uite
, ca sa ma crezi.
Mihaser, o sa ma interesez de Nidoflor. Mersic.
In ceea ce priveste Loganul, eu nu ma prea pricep, dar huspandul, care a avut ocazia sa conduca una, e relativ impresionat de masina. I-a placut ca e spatioasa si tine la drumurile din Romania.
_
Matei
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
Tili spune:
Mari, saru`mana pentru reteta. Abia astept sa o incerc.

_
Matei
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Noe
neatza, neatza
de 2 ore mi-a plecat sotul la mare cu fetele de pe Culinar, Bia a adormit prima oara in viata vietii ei SINGURA, SPONTAN in patut, in timp ce se juca si eu eram la....toilet, asa ca profit sa va scriu cate una alta...
stefanna, uitai sa-ti zic ca am vazut pozele cu printesa inca de cand le-ai pus, parerea mi-o stii deja: papusha
miha, cum fu la vacanta? ce mi-as mai dori si eu una, dar cred ca o sa am parte de una la tuns de gazon anul asta, atatpoze ai pus?stai ca ma uit si pe celelalte pagini..
Polixeni, fix asa a reactionat si bia cand s-a mazgalit cu un marker pe degete; era tare ofensata ca e murdara si pana nu am curatat-o nu a avut linisteasta e, ii orientam spre alte arte!De mutat 100% inca nu, acum suntem in mari miscari de trupe (unii pe la mare, altii prin casa, printre cutii
), dar nici mult nu mai avem, ca tb sa eliberam apartamentul
Elvie, hai, ma scrie ceva, mai pune niste poze, doar nu te-ai suparat!las' ca avertismentul trece
Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
neatza, gagici!(mai sunt 4 minute pana la 12
Aida, uite ca incep cu tine, ca sa nu zici ca m-am suparat sau ceva de genu; io cand am timp raspund frumos, la majoritatea uaminilor, punctat, cu alineat, cu virgula, cu numele frumoase cu rosu, cu argumentatii si fara divagatii
Io am mai zis o data, cand Delia o ruga pe Catrinutza parca sa nu mai dea Quote sau pe Poli, nu mai stiu, ca mie mi-e perpendicular cum scrie fiecare, ce stil si-a ales, cum isi coloreaza mesajul, cum si-l emoticoneaza, atata timp cat inteleg despre ce e vorba.
In alta ordine de idei, bizara vreme e pe la voi, nu?ati avut calduri mai mari pana acum? daca zici ca nu, ma mut si eu in zona
The moment scatters.
Qamar spune:
si pentru ca ma cearta Bia -eu care credeam ca adormise
- imi iau jucariile si ma duc sa o inveselesc/sau sa o adorm din nou
The moment scatters.