* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 17
adar spune:
PS:
Foaie verde si-o lalea
colo jos la albastrea,
is poze cu fata mea ![]()
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by adar![]()
Noe, tai-o la Bia si nu te pune cu mine, da?? Si sa-i zici lui Dragos ca Sorin va muri de oftica cand va afla cu cate femei a fost el la mare
alinutza, daca mai pui bete in roate te trag de urechi!!!Iote Mari, am scris, imi dai reteta?????????????
Duamna Alexandru Schmidt (mereu ma intreaba Sorin cine esti), na, ti-am raspuns, stau la colt dintotdeauna, am vazut ca se poarta!!!
Ma mai gandesc daca revin de tot, azi am avut o toana buna
Ma duc sa reflectez ... ca io-s inteligenta si oamenii inteligenti mediteaza, cugeta, etc... ma duc ...
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
ca sa vezi, mey...
asa se poarta???

uite, de dragul tau o sa schimb si ID-ul de pe mess, sa nu-ti mai fac probleme in casa
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)pozele noastre
mari78 spune:
Ca vorbeati de somnul puiutilor . Intr-un cuvant, la noi e DEZASTRU ! Teodora de cand s-a nascut nu a avut 6 sau 7 nopti in care sa fi dormit legat 7 ore, nu zic mai mult. Pana la 9 luni jumatate am alaptat-o, se trezea, papa, se culcca, iar se trezea, dar dupa ce papa, adormea...eeiii, dupa ce am terminat cu alaptatul, Teo se trezea doar ca sa ma simta, adica se linistea numai daca ma duceam eu la ea. Mentionez ca a avut camera ei de la 2 luni fara o zi. Noaptea nu vrea mancare, pentru ca nu s-a atins de lapte praf si nici de biberon (decat de la 4 la 7 luni cand bea ceai) niciodata. Uneori vrea apa, mai ales acum cu caldurile astea si o cere, de parca ar fi in desert "aaaapa, aaaapaaa", dar de cele mai multe ori ma striga sa vin sa stau lanaga ea, uneori (rar acum) o iau in brate, alteori doar trebuie sa o mangai. Sunt nopti in care se trezeste de 2-3 ori dar si nopti cu treziri de cate 8 -9 ori. Uneori dimineata nici nu mai stiu de cate ori m-am trezit...
Cand am fost la mare, i-am luat ca de obicei patutul pliant cu noi, insa n-a mai vrut sa doarma acolo, a dormit cu noi in pat, se cam invatase, insa cand am ajuns acasa am mutat-o in patul de o persoana de la ea din camera , iar patutul l-am strans si l-am pus bine pt urmatorul bebe. La patul mare am cumparat o protectie laterala, din cele care se fixeaza cu niste talpici sub saltea si parca, parca doarme mai bine, se vede ca e fericita acolo, are loc sa se intinda...sper sa fie mai bine, nu de alta, dar dimi ma duc si la servici.
Hai ca v-am plictisit, pupici 
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Tili spune:
Mey, da` cata galceava pe aici. 
Ma bucur, Adar ca ai revenit. Sper sa nu ne mai parasesti.
Am vazut pozicile de acum 2 zile
. Maia a ramas la fel de ochioasa si frumoasa. 
mari78 si catrinuta ce misto de voi ca v-ati gratarit impreuna. Deci asa cu Mariuca, da lectii de curaj. Bravo ei! 
alinaalex

mari78, eu sunt in stare sa consum clatite in cantitati industriale, asa ca te rog, te implor...., vreau si eu reteta... 

...
Te-am convins? ![]()
_
Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
Tili spune:
Am uitat sa va intreb ce mai folositi pentru eritemurile funducurilor bebeilor vostri. Matei are din nou probleme de cateva zile si il ustura tare. In timpul zilei folosesc Bepanthen si numai o data pe zi, seara dupa baita, Elocom. Dimineata pare sa se fi rezolvat cat de cat, dar peste zi o luam de la capat. Nu mai stiu cu ce sa il dau si tare mi-e mila de el ca nu il pot ajuta.
_
Matei
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
mari78 spune:
SUnt pe fuga acum , tre' sa plec la puiul meu, dar promit solemn ca maine ma prezint cu reteta, da? Sincer, nu o stiu , dar e simpla si e cu iaurt. Catrinutza o stie, nu-i asa Catrinutza? Ia zi-le tu fetelor, sa nu astepte pana maine.
Alinaalex sigur ca va primim, cu mare placere ! Mie mi-ar placea sa ne intalnim cat mai multe mamici cu bebici , ca loc este...Succes la constructia casutei !
Gata,pup
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Tili spune:
Ce liniste e pe-aici!
Poli, Kim, Tcelen, GabiFer, voi ce mai faceti, ce mai spuneti, pe unde mai sunteti?
_
Matei
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
aida_o spune:
fetele cochetele (cu dedicatie speciala pt Noe si alinaalex
),
am si eu o rugaminte: cind mai raspundeti cu citat altei mamici, nu mai faceti quote la tot mesajul, ci folositi numai bucata de mesaj care are legatura cu raspunsul vostru... zau asa, vad ca pina si semnaturile le citati...
va rog asta ca sa nu umplem 20 de pagini asa de repede. plus ca e mai greu de urmarit subiectul in sine, tot citind si recitind aceleasi mesaje. e ca atunci cind primesti emailuri forwardate si para-forwardate, pe care le urasc si ajung sa nu le mai citesc.
acu' sper ca nu v-ati suparat, dar eu zic ca asa ne ajutam reciproc.
eu o sa fiu plecata de joi pina duminica, sa fiti cuminti.
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
alinaalex spune:
aida, 
mi-era lene, de aia am bagat tot mesaju'...
o sa fim cuminti!![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
iar nu-i nimeni pe aici???
HELLOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre