Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, of, sa dea Domnul sa se termine repede. Chiar ma speriasem ca Noki a scris de 30 min nu secunde.

Si sa ma laud si eu... Mi-a facut fiica-mea 3 tablouri ca nici nu trebuie sa le mai agat in perete. So... cu ce curat creionul de pe var lavabil? Sa incerc cu o carpa umeda?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cami tinem pumnii sa veniti repede si sanatoase acasa!

Leea ce nu face o mama pt puiu' ei?Se pare ca T. e mai bine, mai aveti putin si scapati!

Miri tu chiar vrei bataie: nu ai spus nici ca v-ati luat pat de la Ikea!Cum doarme David in el?

NCristina cu un burete sanatos si solutie de apa si pur( detergent de vase).Iti zic din experientza!

Joy bine ati revenit!Cum a fost?Bine cred!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cami ne rugam ptr Daria sa vina repede acasa.

Ile patul are deja o luna. ti-am zis ca nu aveam cu ce sa-l caream dar l-a luat Sorin pana la urma.in prima noapte n-am inchis un ochi de frica ca o sa cada. si bine am facut ca era fi-miu cu ochii inchisi si in picioare se miorlaia sa-l iau cu noi in pat. el stia ca are sprijin.dar s-a obisnuit imediat, acum se da jos de la noi din pat cand e aproape adormit si se duce la el. ne mai trezim cate odata, de fapt la mine vine sa-l iau cu noi in pat, dar ca-l pun la el sau la noi tot adoarme.paturi pe jos nu am pus decat in primele 2-3 nopti, dupa aia n-a mai fost cazul.

D, deja doarme de pranz, fara sa fi apucat sa-i dau de mancare. e miorlait ca ii iese primul canin de sus, si jos are gingia fff umflata. dar jos la canin nu la al 4lea dinte. ala iese dupa canin, ca nelumea?

Noki dc ne mai inviti si alta data... azi vine nor-mea la mine. am pus o poza cu amandoi in contul comun. are 2 luni, e o cumintica, doarme mai mereu, nu plange, dc e treaza se uita pe pereti, nu vrea atentie.
Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

ILE am luat sandale ptr David. 65 lei, din piele, a 3a pereche pe vara asta.maica-mea cica eu am o pereche de papuci pe vara si dau 10 lei si fi-tu 3 x 65.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

nu am apucat sa citesc nimic din urma, nici macar din colectia asta.

editare: am citit colectia 141.....deci sa inteleg ca nu mai putem pune poze pe P.B.???
de aia nu-mi incarca mie..am incercat de 20.000 de ori. o sa termin de citit, dar mia intai vreau sa le multumesc INEI si lui MEEMS pentru cadouri .
am si eu poze cu Vladu cu ochelarii de soare, arata smechereste rau de tot.
plus ca...stateam si ne benoclam la cadoul de la MEEMS in apa sa vedem ce iese...ingenios rau.

LAVI si eu vroiam sa-i zic lui PITIC ca prea ridica puiul de pitic in brate de aprca eu nu eram cu Vladu la fel.
nu-mi vine nici sa-l las sa urle cand stiu ca daca-l ridic tace...macar pana se linisteste.
partea nasoala este ca al meu a inceput sa ceara in brate pe drum si asta numai socrella l-a obisnuit. cand iese afara cu el nu ia trici, prefera sa-l care in brate.

INTALNIREA...eu una as mai vrea. ANDA ca de obicei scurt si la obiect cu comentariile.
si io-l cautam pe ANDREI al sefei si nu era. nu de alta, dar vroiam sa vad cum va fi si vlad de neastamparat. ca al meu nu se va cuminti asa repede.

ACUM VAD PE PAGINA ASTA CA-I DARIA BOLNAVA????
ma duc sa citesc din urma si revin

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cami un gand bun din partea noastra.Multa sanatate si sa dea Domnul sa se faca repede Dariuca.Nu am inteles ce diagnostic are!!!A facut febra 40 de a avut convulsii?
Cami multa putere si va asteptam sa reveniti sanatoase cat mai repede.

leea, ma bucur ca dai vesti mai bune despre T si tu vad ca ai alt tonus, cu somnul nu ma pot pronunta..posibil sa fie de la medicamete sau este foarte slabit, mai mergeti luni la un consult sa vezi ce spun si dr.Si multe lichide sa ii dai...nu il lasa sa se deshidrateze.

Sa va spun si de alexia ca de azi dimineata este foarte ragusita, trebuie sa ii cumpar ceai sa ii dau cu putina miere si lamaie.A papat lamaia goala ca mierea nu ii place...nici nu stiu ce fel de ceai sa cumpar, astept niste sugestii!!
Daca pana nu luni nu este mai bine mergem la pediatra ei.
Un weekend racoros fetelor!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pupam pe copilasii bolnaviori. Sa se faca bine repede de tot!

Noi murim de cald aici cu tot cu AC

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello
vin si eu cu povesti naspa, Maria mi-a facut febra toata noaptea si azi toata ziua pana la ora asta, scade ingrozitor de greu si am bagat nurofen, dusuri, novocalmin, lichide, acum am culcat-o cu sosete cu otet in picioare.

A inceput sa tuseasca acum doua zile brusc si deodata cu expectoratie (ma rog, asa se aude, ca nu expectoreaza),am fost ieri la medicul de familie, a zis ca are amigdalele inflamate, nu are nimic la plamani. i-am luat si am inceput sa-i dau de ieri Stodal si de asta noapte a inceput balamucul. de fapt de la ora culcarii, cand a inceput sa planga rau de tot, sa se inece cu mucozitatile din gat si sa se sperie si mai rau, abia am reusit sa o calmez. Numai in pat cu mine vrea, o inteleg, bine ca am luat-o in dormitor cu mine asta noapte, ca am stat cu ochii pe ea ca pe butelie.

rasu, plansu, frate, toate medicamentele se tin pana la max 25 de grade, la mine is 30 in casa, supozitoarele is gata topite, ce sa bagi in fund la copchil? Si cum sa scada temperatura cand is 32 de grade in dormitor. Eu suspectez ca toata treaba asta a declansat-o AC-ul, folosit cam abuziv de ma-sa inconstienta acum doua zile, dar se tine ca scaiul de mine si invariabil trece prin curentul de aer. SI-acum tot nu putem sta fara el, ca e jale.

ABia am reusit sa ma furisez dimineata sa iau o paine, ca nu mai aveam de doua zile si sa arunc doi pampersi cu kk care va dati seama ce misto-s pe caldura asta, imi bag picioarele, de-acum ii arunc de la balcon

nici sosetele alea nu functioneaza, vad ca tot e fierbinte pe frunte, macar doarme.

A si are si doua fenobarbital la activ, contra convulsiilor ( vi-l recomand chiar si la 39 de grade, si atunci pot aparea convusiile, nu numai la 40 - citat de la dr meu)

Leea, te inteleg perfect cum sta treaba la voi, tare rau e sa fii singur, io ma gandeam sa ma duc la un vecin sa-l rog sa-mi ia o paine.

Vine tati la noapte, abia astept.

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Asa,acum sa le las pe ale mele.

Cami, multa sanatate micutei!!!

Noki, eu una am renuntat la operatiunea olita, sa nu ma stresez nici eu nici copilul. Poate am sa insist pt kk, ca vad ca si-a facut ora fixa, dar nu musai. Tocmai citeam intr-o carte de psihologia copilului ca-i bine sa nu-i stresezi pana la 2 ani. Si cata economie as face la pampers, ete na, iar de comentarii, ma doar ecapul, abia astept sa le aud.

Ia sa-mi schimb si eu saptamana la carucior.

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of of of si iar of....numai vesti proaste.

Pupam micutza Maria sa-i treaca si ei boala repede de tot!

De-aia nu sufar eu AC-ul, mama lui de Ac. Ca nu poti trai fara el, dar nici cu el!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput