Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

ooo ce de sunt. Madau merci

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

salut

M-am saturat sa stau in casa la ora asta, ca afara e jale de cald. Iar Alex ar darama usa de-ar putea.

Leea, pai e spre bine, tot a mai papat cate ceva. Cand Alex vomita/avea diaree o zi-doua doar apa suporta. Incet-incet accepta alimentele solide. Fii puternica, o sa treaca.

Cami, sanatate maxima Dariucai.

Madau, offf, ce nesimtiti. Am avut si noi azi parte de zgomote de bormasina, dar mai de departe, nu au trezit-o. Din fericire.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Acuma in contradictie cu MIRU (din motive mecanice sau de nesimtire) si SARAH (ca s-o innebuneasca pe mamica) , Tudor a dormit azi in 2 rinduri : 2 ore de pe la 11 si 4 ore de la ora 16.S-a trezit deci la 20 si la 23 a picat rupt.E in regula atita somn? E de bine sau de rau?
N-a mai vomitat,acum apa cu glucoza bea- dar atit.A ramas cu morcovii mincati la prinz si pe seara o banana.Insa tuseste din ce in ce mai rau si se aud secretiile alea batindu-si joc de el in git.

Si, desigur s-a mai intimplat ceva.Ca daca isi baga dracu coada,si-o baga toata.A adormit T la ora 16,io am inchis usa si m-am dus la bucatarie.Dupa vreo ora de trebaluit zic sa ma duc sa vad ce face.Aha.Din parti.N-am mai putut deschide usa.Si am impins finut apoi mai cu putere.Pe naiba.Nimic.Asa ca am ramas ca proasta in bucatario-hol asteptind sa se trezeasca.Deci 4 ore mi-am ros unghiile.Il vedeam totusi pe geam.Vedeam ca misca si respira.Dupa ce s-a trezit m-am napustit ca taurul pe doamna vaca si am facut tzandari usa.Deci s-a dus dracu tocul usii pe toata inaltimea lui.Super nu?Sa mai zica cineva ca nu-s puternica.

Va pup.

Feli multumesc.
Dordia api nuuuu mama, ca daca o ia de la capat ma duc pe paduri.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...sper sa fie buna, ca daca e precum ultimele zile, eu nu ma mai joc....

Aseara am primit SMS de la CAMI..e la spital cu mica vorbareatza. Saraca de ea a facut convulsii timp de 30 de minute. Sa ne rugam pemntru ea sa se faca repede bine, ca mami era taaare ingrijorata!

Leea- f, Doamne, si la tine au venit toate din senin. Bine macar ca e outintel mai bine piticul. Da, e normal sa doarma atata....e in timpul bolii si-i cere organismul.
Sanatate infinita!

Io-s tare amarata la randul meu...ieri ca ziceam ca am incercat sa scapam de pampers. Ei bine, Sarah mi-a facut mega-crize...nu suporta deloc noua situatie, e plina de nervi, se isterizeaza imediat, iar in parc cand am fost in 2 ore mi-a umplut 6 chiloti-pantalonasi cu cateva picaturi d epipi, deci facut cu tzaraita....Asta i conditiile in care dimineatza nu a facut pisu 2 ore....
Deci esec total. La final, cand era ora 20 si nu mai aveam cu ce s-o schimb, o ntreb - iti pune mami pampers? Fetelor, nu va puteti imagina cu s-a luminat la fatza si a zis imediat da,da, da...parca cine stie ce mare bucurie ii faceam.
Asa ca end operatiune lamine. Nu chinui copilul daca nu e pregatit. Iar nervii mei intinsi la maximum perioada asta pur si simplu nu-mi permit crize suplimentare...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Adila e full d etreaba, ca de obicei...dupa-amiaza vreau sa merg in HERASTRAU..se mai baga cineva???? Cred ca vine si Gandacel cu prichindeii.

Fug afara cu pitica. Pup colectia!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Of Cami sanatate multa piticei, ne rugam sa fie bine!

Fug afara!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cami ,ce veste ,off Doamnee ,ne rugam sa-si revina cat mai repede!
Mai,ori n-am inteles eu bine ori nu ne-a zis Cami exact ce are pitica ,nu inteleg nimic ,dc ii daduse antibiotic injectabil ,ce avea de fapt ?

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cami numai ginduri bune de la noi.Din alea de sanatate maxima.

T e paaaarca mai bine.La 8 s-a trezit si acu iar vrea sa doarma.Da tot are diaree.N-a vomitat azi.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATAAAAAAAA

fetelor, acum am aterizat in casa din plimbari - am fost si la piata deja .

am intrat sa va salut si sa vad daca a nascut ILENUTZA, dar vad ca-i pe miercuri.

ma duc sa fac de mancare ca nu avem nimic si apoi daca direct la voi ma intorc.

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna, va multumim de gandurile bune! Daria e bine, starea e s-a stabilizat, azi a avut in scun moooale cu mucozitati, in rest e fff obosita si agitata , imi spune mereu "hai acasa, mami" "hai la nani in dolmitor!"!

Convulsia a fost mai scurta, adica 30 sec maxim (asa a trecut dr in fisa)!

Sanatate maxima tuturor!

Edit: Daria a ramas cu tati la spital!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput