Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, ai vazut, ce fata isteata are mama!

Eu ii spun la Stefan dimineata la desene, uite ursul si el se ia si se duce in camera lui si-mi aduce ursul lui mare de plus

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Clar...fimea nu mai vrea sa doarma...of, of, mai mai, doamne ce kkt de zi am avut azi...am luat un MagneB6, am niste palpitatii de nu mai pot.

Gata cu vaicareala...sa va spun ca inainte de culcare i-am pus piticei sa vada Baby Einstein...s-a catzarat singura pe scaun la comp si acolo a stat 1 ora, nici n-am stiut ca am copil in casa...a chitait si a vorbit cu animalele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, da, baby Mcdonalds e si preferatul nostru. Si imitam toate animalele pe care le vedem:)

Madau tare faza cu urlatul la vecin cu cupil in brate Dar nesimtitul tot nesimtit

Ce ne transmit socrii: sa nu plecam fara sac de dormit ca seara e frig Doamne ajuta!

Leea ti-am scris pe mess.

Trebuie sa mergem la vaccin si Ilinca doaaaarme!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor....eu nu am ce sa va povestesc...ca copilul e plecat cu sorcova la BV....offff.ce dor mi se face de el cand va aud....

Madau f.bine i-ai facut nenorocitului. Tb sa ii fai si reclamatie la politie...ca merita.

Eu tocmai m-am conversat cu colegul meu de la Cv caruia i-am aplicat azi o penalizare...pe langa blocarea salariului pana la rezolvarea unor probleme. Conversatia a durat 45 min...timp in care lua foc...se calma...iar lua foc...iar se calma...si imi cerea sa ii explic de ce i-am blocat salariul ca el totusi a facut ceva progrese in rezolvarea problemei. Eu ii explicam ca termenul a expirat...el o tinea pe a lui...asa ca...vai de mine cu toti ....beeep...pe cap. Si am 33 filiale de care ma ocup....uf. Dar ori il fac sa isi faca treaba asa cum vreau eu si patronatul ori isi da demisia...lucru asteptat de patronat...Offff....mai mai...!
Scuze de off topic dar...m-am descarcat.

Leea daca a inceput sa pape si sa bea apica...e pe drumul cel bun...sa nu te sperii daca insa mai vomita. Al meu dupa ce am zis ca si-a mai revenit...i-am dar un orez cu piept de pui...si a luat-o de la capat cu voma si diaree care inca nu ii trecuse asa ca...o sapt in cap a papat doar orez fiert cu morcov fiert,sau cu banana sau cu mar copt. Atat si ceai de menta cu glucoza la greu in care dizolvam hidrasec-ul, smecta si enterolul.
Sanatate si un tie ca meriti!!!

Joy si Gandacel...nu au mai zis nik???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Wow Feli...sa inteleg ca pleaca socrii cu Ilincutza si voi ramaneti home alone???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

fetelor,m-am lamurit... s-a deranjat si la burtik, ina nu vomita (slava Domnului)!!! am fost la dr. si ne-a dat ampicilina injectabil 1 la 6 ore + regim !
Am stat in dubiu daca sa-i fac sau nu ... dar pana la urma mi-e frica sa risc, ca nu vreau sa mai ajung la spital ! Mi-e frica ca tot urca febra!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Mai fratilor ce-i cu doctorii astia de una doua cand face copilul un pic de febra..hop cu antibioticul?

Cami injectabil?????? Saracutza de ea, macar sa n-o intepati degeaba...e sigur ca are ceva infectie la burtica?

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hildegarg eu ii dau de la inceput ceai din ala lui fi-miu. de fenicul. vba vine ca 94% e dextroza.il fac mai slab decat scrie pe cutie, de abia dc colorez apa.m-a speriat ca bea prea mult si nu prea manca.
in dec a baut 10 cutii. seara cand il culcam faceam 2 bibe de 260 ml. si era rau ca se umplea pampersu si se udau hainele si ma trezeam cheauna de o gramada de ori sa-i dau ceai, sa-i schimb pampersu.
cu somunu si galagia n-avem probleme.doarme si in discoteca dc e ora de somn.azi a dormit de la 2 la 5.45.si eu pe langa el.acum i-a furat piinea lu ma-sa mare si s-a ascuns dupa birou si o mananca.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Stiu ca s-a mai scris. imi dati si mie numele de filmulete cu BE? nu am decat BE on the farm. de o sapt mananca fi-miu numa cu el.
in rest am multa muzica.atat a gasit Sorin pe net. dc am nume poate le gaseste mai bine.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Miri ia de aici:

1. Baby da Vinci - from head to toe
2. Baby Einstein - Neighbourhood animals
3. Baby Einstein - Santa'S Music Box
4. Baby Galileo - Discovering the Sky
5. Baby Monet - Las Estaciones
6. Baby Neptune - Discovering Water
7. Baby Newton - Discovering Shapes
8. Baby Van Gogh - World of Colors
9. Baby Wordsworth - First Words
10. Baby's Favorite Places

Mai sunt...dar nu le mai caut acum

Mergi la inceput