Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 6
Hildegard spune:
Eu spun ca nu e de la AC...dar depinde de fiecare. Important e sa nu bata pe tine,sa nu fie orientat in jos si sa sufle rece. In romania este conceptia asta cu Ac-ul....ca se imbolnavesc oamenii. Dar in SUA cum e? ca toti au AC si nu sunt toi bolnavi. Acolo casele si blocurile se construiesc direct cu cablaj pentru AC.
normal daca aerul e rece si esti transpirat si bate pe tine..te poti raci, e firesc. Deci trebuie avut grija. Nici eu nu-l suport dar am grija(pun program de deumidificare care racoreste, nu sufla) si totul e ok. Si mie mi-e teama sa nu se imbolnaveasca steff dar in camera lui sutn 29 grade, aparatul e pozitionat in holul mic, pana ajunge acolo.....
Mie dr. mi-a zis ca e voie Ac la copii in ideea sa nu bata pe ei.
Ioana, imi pare rau de Maria! sa-i treaca repede.
Sa mai vi cu vesti despre ea.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
roxisialexia spune:
ioana, sanatate multa micutei tale! pentru micuta maria....sa te faci bine repejor
hilde, in america este super nasol cu AC-ul in magazine sunt 18-19 grade si afara mori, iti spun din cele relatate de sora-mea.De cate ori merge la cumparaturi trebuie sa isi puna ceva pe ea.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Uram si noi sanatate multa colectiei bolnavioare...si refacere rapida tuturor copilasilor bolnaviori!!!
Eu nu am AC si traim totusi...greu dar se poate. Nu mi-am pus din neglijentza...si din dorintza de a ma muta...dar...poate la anu'...cine stie.
Va poop ca ma duc la trebi!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Madutza10 spune:
Ioana ,sanatate multa Mariei !!
Mai, eu tin aerul conditionat deschis cam toata ziua ca altfel nu se poate ,pina acum vad ca Orlando n-are nimic dar nici nu-l las chiar in fata lui ,sa bata in el ..
Am si eu o intrebare :copii vostri au mai multe scaune pe zi de cind sint caldurile astea?Ca al meu fiu face cam de 4 ori pe zi ,e normAL?
Azi am fost cu puiu in Carrefour ,a stat tare cuminte in carucior,a studiat marfa ,preturile :) ,s-a coportat tare frumos tinind cont ca el n-are stare o secunda ,ca se plictiseste imediat ..
miri__b spune:
Madutza si al meu are mai multe scaune acum. eu ma gandeam ca e datorita lichidelor consumate in cantitati > decat de obicei.
al meu copil sta cuminte in carut dc mergem doar noi 2, dar dc e si tac-su scandal mare, vandalism, de-astea.
Miri si David - 23.12.2005
Hildegard spune:
Madutza, da, normal sa nu bata in el...ca asa se poate raci.
Pai cu scaunele nu stiu ce sa zic...sunt moi??? verzi??? baga Smecta si gata. Rau nu-i face si stai linistita. Smecta n-are efecte secundare. mai dai banana cu branza milli amestecata si se rezolva, chiar 2 banane /zi merge.
Feteleo, mi efara mi-e rau d emor de la caldura...nu stiu ce m-as face fara AC...pe bune. Face rau caldura asat la inima...si copii pot lesina, nu e de joaca.
Fetele hai ajutati-ma si pe mine.
De la ce se poate face ciuperca pe limba, deci limba e alba la stefan in mijloc. L-am sters 3 zile cu glicerina cu nistatin si anestezina, preparat de la farmacie si a trecut....asa am vazut eu. Ieri am vazut iar si am dat iara cu solutia aia si azi dimineata cand l-am sters din nou, efectiv mi-a ramas pe tifon alb din acela de pe limba, dar asa multtttt. Se pare ca am curata tot.
Spuneti de le ce poate fi: tetine latex baby nova, lapte??????????????
Am fiert ieri toate teninele si sticlele. De la ce naiba se poate face????
Stiti voi???????????????????????
Poate io-s tantalaie si nu-mi dau seama de la ce....imi scapa.....
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
alexandrina spune:
Buna tuturor!
Leea, multa putere iti urez, esti o mamica tare curajoasa, si ai asa un har de-a face haz de necaz. Ce-o sa faci la finalul concediului de ingrijire? Ai ceva prietene care te ajuta, sau reusesti sa le faci chiar pe toate singura?
Cami si Ioana, multa sanatate si voua. Noi astia sanatosi abia rezistam pe caldura mare, mi-e si greu sa-mi imaginez cum se simt fetele bolnavioare...
Roxi, multumesc de intrebare, eu nici nu mai stiu exact in ce saptamana de sarcina sunt, imi aduc aminte doar cand vad postarile Ioanei, ma ingrijorez cum trec saptamanile (ea are 7 zile de sarcina in avans). Mi-am umplut agenda cu o gramada de treburi, dar sarcina pare a fi bine. La gine si la medicul de familie mai ajung doar in august. Nu stiu inca ce e bebe, cine ma stie isi aduce aminte ca eram singura care nu era interesata in 2005 de sexul copilului, e cel mai putin important lucru. Am insa niste diferente fata de sarcina anterioara: 1. bebe misca mult mai des, e aproape regula ca daca ma pun pe spate in pat, incepe bocaneala
2. nu mai tin minte atunci cand mi-a aparut linia neagra/maro, acum inca nu se arata.
3. am niste sagetari zilnice undeva la suprafata burtii, uneori provocate de intoarceri ale trunchiului. In prima sarcina n-am avut de-astea...
Azi l-a luat tati pe Mihai la "mosie" cu el, a zis ca-l aduce de-amiaza, nu l-a adus, nici n-a reusit sa-l culce de-amiaza, macar am reusit sa pun casa la cale si sa va scriu si voua. Dar oricum, asa un sentiment ciudat sa stau toata ziua fara el in preajma.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
stefanalex spune:
hildeDaca Stefan baga in gurita jucarii sau chiar mana e normal sa-i apara prin gurita cate ceva.
ilenutza spune:
Mire sa le poarte sanatos!Si mama a trebuit sa ii ia lui Victor alte sandale ca i-a credcut laboantza!
Roxi ref. la ceaiuri, nu stiu sa iti spun din experienta, Victor nu bea mai nici un fel, asa doar cand e racit.Dar eu nu i-am dat decat babycalm, musetel si tei, indulcite si cu lamaie.
de la fete pot sa iti spun de ceaiurile instant de la Hipp, se pare ca toti copii le adora, ceai de zmeura ( Felicia).Trebuie sa incerci sa vezi ce ii place!
Alexandrina nici mie nu mi-a mai aparut dunga!
Hilde poate e de la ceva ce mananca, mai mult nu stiu sa iti spun!
Si dr. mea mi-a spus ca e ok cu AC in camera.Sa nu bata pe copil si sa nu fie o diferenta mare intre temp de afara si cea din casa, cam 8-10 grade.
A, mai nou eu rontzai gheatza- recomand cu incredere gravidelor in special, asa de bine te racoreste
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
madau spune:
Hello
In primul rand multi copilasilor bolnaviori, sper sa se faca bine cat mai repede.
Ioana nu cred ca face amigdalita de la AC, din cate stiu eu amigdalita e infectioasa, de acolo si febra mare...de la AC poate face vreo raceala ceva, rinita, nu cred ca e de la el.
Mare atentie la Fenobarbital..daca il dai prea devreme nu mai reactioneaza atunci cand e nevoie...Ceva ptr mucozitati i-ai luat? Sinupret e foarte bun. Si incearca s-o aspiri cu "batista bb", stiu cat e de nasol ca am trecut de curand prin asta. Multa putere, bine ca vine si tati acasa!
Cami ma speriasem cand a zis Noki de convulsii de 30 minute..credeam ca sunt de la altceva, nu de la febra. Bine ca e stabila acum, tinem pumnii sa fie bine si in continuare
Roxi eu ii comand Mirunei ceai de fructe de la Hipp, am gasit o tipa care le aduce direct din Germania, pretul e super si imi convine ca are sortimente care la noi nu sunt...piersici, mere, zmeura, etc. Miruna le bea cu mare placere. Daca vrei iti dau adresa ei de mail si vb.
Hilde incarcatul limbii e de la mancare, nu digera ca lumea. Nu poti face decat sa-l dai mai desc cu glicerina, o sa-si revina.
Madutza a mea tot odata pe zi fac kk.
Sa va spun acum de Miruna, de cateva zile si-a luat obicei cand o las fara pampersi sa se traga de pasarica..m-am facut ca n-o vad, am zis ca e curiozitatea mare, insa azi la pranz se tot tragea de chiloti sa si-i dea jos, se tinea de pasa cu mana si tipa, maraia...in fine... M-am uitat dar n-am vazut nimic ciudat...nici nu-mi pot da seama ce o deranjeaza, daca o deranjeaza ceva. Ca nu a mai facut de atunci. Aveti idee ce poate fi, moft sau altceva?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2