Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 17
sanse spune:
Buna fetelor!
Aidaciolac ma bucur ca ni te-ai alaturat
.Mi-am mai facut o eco. si acum urmeaza sa merg si la dr. Ghemigean dar am tot avut treaba si am amanat
.Saptamana viitoare merg sigur.
Voi cum va simtiti?Pupici pentru pisicuta

quote:
Pentru azi am ales sa mananc:
-iaurt
-salata de rosii cu ceapa si mozarella
-mere
Si chiar ca mananci putin...
Androix bine ai venit si tu

Inushco aici sunt!Am lipsit putin....Ce face bebeshtrumf
?Andanii,Latrishia,Laura si nu in ultimul rand Supercristinuta+celelalte fete va pup

MIRELA
mamica de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Aidaciolac nu te doare burta de la Dulcolax?Eu iau seara Herbolax care este din plante si nu creeaza dependenta.Dulcolaxul ma punea jos de durere
MIRELA
mamica de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
aidaciolac spune:
Nu ma doare si inca iau 3 bucati odata , dar ... minim 4 zile sa treaca de la ultimul tratament. Din pacate celelalte laxative nu si-au facut niciodata efectul.
Iau dulcolax doar cand "pacatuiesc"(stiti voi:ciocolata , shaorma , o prajitura gretoasa
) ca in rest nu am probleme.
Va
!
Aida - mama de pisica mica.

inuta12 spune:
Neata buna..
Sanse..dar ce ai patit? Esti bine acum?
Sanse, merg marti la eco. De abia astept sa-l vedem pe bebe.Sunt atat de nerabdatoare..si din pacate putin prea negativista..mi-e tot frica sa nu pateasca ceva.
Sanse..in timpul sarcinii oare e voie herbolax? sau ce laxative se folosesc?
Cristinuta...nu mai dai pe la noi?Sper totusi ca ne urmaresti din umbra..

Meniul de azi:
d: carnita de porc prajita+2 rosii
g: pepene
p: chiftelute +salata de varza
s: pepene
am 15 saptamani
Androix spune:
Buna fetelor!
Aici sunt, am trecut si peste deprimarea primelor zile, asteptam sa vad primul kilogram plecat la vale si ce credeti? Nu va zic decat maine ca nu-mi incap in piele de fericire. 
Si nu pot zice ca tin regimul ca la carte. In fiecare zi calc stramb cu cateceva. Dar macar daca o fac incerc sa fie o cantitate mica din acel ceva.
Meniul de azi: dimineata cereale cu lapte, la pranz ciorba de rosii cu multe legume si la cina cred ca-mi fac o salata de ton cu rosii si salata verde, daca ajung azi sa-mi si cumpar ingredientele ![]()
Si cred ca daca tot am scapat de deprimare azi candva in cursul zilei ma sui si pe bicla, nu de alta dar am fost o nesimtita: am avut copilul mare la socri, ma duc in seara asta sa-l iau si am zis ca vai acum daca e plecat o sa pot face si eu miscare, si n-am facut nimic.
Andreea, mama de Filip si Georgia
aidaciolac spune:
Androix esti tare draga mea! La mai multe!
Inuta12 nu mai fi asa , incearca sa tratezi asta. Emotia ca o sa il vezi pe bb te face sa fi asa sau asa esti tu?
Te rog , gandirea pozitiva invinge multe. Asteptam vesti de bb , sigur ca o sa fie bine!
Meniul de azi:
d:omleta (facuta de husbant) cu fffff putin ulei
p:supa de rosii si un gratarel
S:inca nu stiu , dar cred ca un compot sau o salata cu rosii de la soacra din gradina.
Va
si sa aveti o duminica placuta!
Aida - mama de pisica mica.

inuta12 spune:
Aida..nici eu nu stiu cum mai sunt. Si inante eram mai prapastioasa....dar acum parca am depasit orice limita ..si pe mine ma enervez cateodata.
mi-am facut o ciorbita ..asa ca la pranz asta pap.
plus ca intre timp am mancat 2 covrigi...si o inghetata. 
si am baut doua pahare cu suc

am 15 saptamani
sanse spune:
Buna fetelor!
Inuta12 citeste www.naturaplant.ro/produse/473/Herbolax" target="_blank">AICI despre Herbolax.Trebuie sa intrebi si medicul neaparat
Sa nu-l iei de capul tau
Trebuie sa fi optimista si fericita pentru ca asa va iesi si bebelusul....cum esti tu acum!
La mine asa sa intimplat cum mi-a spus si medicul....ca voi face un copil stresat ,iar fata mea cea mare e morocanoasa si gata stresata
La cea mica nu mi-am facut atitea griji si sarcina a mers mult mai bine iar pitica e o zuza truli
fericita si fara probleme emotionale
Sa mai scriu si eu un meniu:
MD:mezeluri + 1 rosie
P:1 cotlet,1 carnat urias + vinete prajite cu mujdei
C:nimic pentru ca nu am putut (am papat la pranz mult
) dar poate mananc un mar ceva daca nu mai pot de foame
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
inuta12 spune:
Sanse
....m-ai speriat. crezi ca daca ma potolesc sau macar incerc sa ma potolesc de acum incolo, bebe o sa fie plin de viata? Ca la cate bocete am varsat si cate griji am indurat...vai de mine sa semene cu mine acum.
Sper sa semene cu mine cand nu sunt insarcinata
si cand sunt in zilele mele bune..Hai ca deja deraiez..
Ariel..unde esti mamico? zi si tu ceva...esti bine? bebe ce face? cum te simti? cum te incurajezi? 

am 15 saptamani