Montignac:ce am mancat azi (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'Neata fetelor!
Raport 97 kg curate.
Inca nu stiu ce mananc azi.
O zi minunata!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu repede la raport: ce nu am vrut sa va spun ieri este ca nu s-a dus doar un kil cu 1.5 Adik 91.5, am uitat sa specific

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Androix..mamicuto...am citit pe nerasuflate povestile celor doi micuti...M-au facut sa plang si sa rad. Esti o adevarata naratoare...De dragul povestii si sa tot mai faci unul.Ma bucur sa aud ca ai nascut cu T..Si eu tot la el sunt. Poate o sa te mai deranjez cu o intrebare din cand in cand...daca e posibil. Te pup

am 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mersi, da talentul de naratoare intepeneste daca nu e vorba de vreo poveste a nasterii Iti raspund cu mare placere la orice intrebare. Tot vroiam sa-ti zic: esti super tare sa tii monty sa sa fi si gravi. Eu nu am avut atata vointa.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

raport... 79,5 Kg... si sunt la ciclu de ieri :(

Sper sa nu ma apuce poftele :)

Mic dejun: o cana cu lapte 0,1.... + 1 felie paine integrala
Pranz: branza topita, salam, castraveti, cioco amara
Cina: piept de pui la gratar + salata legume

Pupici, o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Androix...pai stii ce fac? ma porcesc in we...desi imi propun sa nu o fac. Sper sa reusesc sa nu iau prea multe...ca vai mama ce greu e sa le dam jos..

am 15 saptamani

Mergi la inceput

Aida..mi-ai facut o pofta cu omleta aia...Maine sigur pap si eu dimineata...cu salata de varza..Iami...

meniul meu de azi se prezinta asa:
d: salata de varza+carnita de porc+o piftea mare+branza
g:2 mere
p: chftelute+rosii+mozarella
s: iaurt cred..mai vad eu

am 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dupa ce toata lumea raporteaza o sa modific si eu tabelul , poate maine

eu stagenez eroic, drept este ca abateri am zilnic ... cate o inghetata cate o felie de paine neagra ... si astfel stagnez ... asta e

va astept la raport fetelelor cochetelor

acusor cum a fost in concediu .... te asteptam sa ne povestesti

sanse sanatate multa

aida , androix si mariana felicitari, sunteti cuminti si meritati tot respectul
si tie inuta pupici pentru tine si burtic

haideti , haideti

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Vad ca va tineti de treaba fetelor! Bravo!
Eu sunt acasa pentru o zi. Maine plecam la mare.
Saptamana trecuta am fost la socrii si am mancat numai interzise. Asa ca raportez un kg fata de tabel. Sper sa-l dau jos la mare. Asa mi-am propus. Mi-am facut aprovizionarea cu multe fructe. Mi-am cumparat si fulgi de ovaz si lapte sa mananc dimineata. Si vreo cateva batoane Fibrobar pentru seara. Cam atat.

Aaaaa, felicitari Andanii pentru preluarea stafetei cu succes! Te-ai descurcat f. bine.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Acusor..vacanta frumoasa in continuare... Si noi plecam curand la socrii..sper sa nu se apuce soacra-mea de prajituri..ca plec de acasa...
Andanii..mi-e si rusine si frica sa raportez..am 60.7 kg...off....la naiba..urasc cantarul asta.
Ariel..unde esti mamicule? Ma lasi singura? Tu cum te simti?

Fetelor eu ma simt deja ca un dovleac. Mi-a crescut burtica, parca nu mai am aer sa respir...mor de cald..sunt plina de nervi...Doamne ce de stari..sunt normale oare? sanii parca sunt a unei tipe din Playboy..la naiba..sunt calda toata...simt ca iau foc..
Cat de normale sunt chestiile astea?

am 15 saptamani

Mergi la inceput