Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
'Neata fetelor!
Raport 97 kg curate.
Inca nu stiu ce mananc azi.
O zi minunata!
Aida - mama de pisica mica.

Androix spune:
Si eu repede la raport: ce nu am vrut sa va spun ieri este ca nu s-a dus doar un kil cu 1.5
Adik 91.5, am uitat sa specific ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
inuta12 spune:
Androix..mamicuto...am citit pe nerasuflate povestile celor doi micuti...M-au facut sa plang si sa rad. Esti o adevarata naratoare...De dragul povestii si sa tot mai faci unul.Ma bucur sa aud ca ai nascut cu T..Si eu tot la el sunt. Poate o sa te mai deranjez cu o intrebare din cand in cand...daca e posibil. Te pup

am 15 saptamani
Androix spune:
Mersi, da talentul de naratoare intepeneste daca nu e vorba de vreo poveste a nasterii
Iti raspund cu mare placere la orice intrebare. Tot vroiam sa-ti zic: esti super tare sa tii monty sa sa fi si gravi. Eu nu am avut atata vointa.
Andreea, mama de Filip si Georgia
mariana75 spune:
Buna dragelor,
raport... 79,5 Kg... si sunt la ciclu de ieri :(
Sper sa nu ma apuce poftele :)
Mic dejun: o cana cu lapte 0,1.... + 1 felie paine integrala
Pranz: branza topita, salam, castraveti, cioco amara
Cina: piept de pui la gratar + salata legume
Pupici, o saptamana usoara.
inuta12 spune:
Androix...pai stii ce fac? ma porcesc in we...desi imi propun sa nu o fac. Sper sa reusesc sa nu iau prea multe...ca vai mama ce greu e sa le dam jos..
am 15 saptamani
inuta12 spune:
Aida..mi-ai facut o pofta cu omleta aia...Maine sigur pap si eu dimineata...cu salata de varza..Iami...

meniul meu de azi se prezinta asa:
d: salata de varza+carnita de porc+o piftea mare+branza
g:2 mere
p: chftelute+rosii+mozarella
s: iaurt cred..mai vad eu
am 15 saptamani
andanii spune:
dupa ce toata lumea raporteaza o sa modific si eu tabelul , poate maine

eu stagenez eroic, drept este ca abateri am zilnic ... cate o inghetata cate o felie de paine neagra ... si astfel stagnez ... asta e

va astept la raport fetelelor cochetelor
acusor cum a fost in concediu .... te asteptam sa ne povestesti
sanse sanatate multa
aida , androix si mariana felicitari, sunteti cuminti si meritati tot respectul
si tie inuta pupici pentru tine si burtic
haideti , haideti
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
acusor spune:
Vad ca va tineti de treaba fetelor! Bravo!
Eu sunt acasa pentru o zi. Maine plecam la mare.
Saptamana trecuta am fost la socrii si am mancat numai interzise. Asa ca raportez un kg fata de tabel. Sper sa-l dau jos la mare. Asa mi-am propus. Mi-am facut aprovizionarea cu multe fructe. Mi-am cumparat si fulgi de ovaz si lapte sa mananc dimineata. Si vreo cateva batoane Fibrobar pentru seara. Cam atat.
Aaaaa, felicitari Andanii pentru preluarea stafetei cu succes! Te-ai descurcat f. bine.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
inuta12 spune:
Acusor..vacanta frumoasa in continuare...
Si noi plecam curand la socrii..sper sa nu se apuce soacra-mea de prajituri..ca plec de acasa...
Andanii..mi-e si rusine si frica sa raportez..am 60.7 kg...off....la naiba..urasc cantarul asta.
Ariel..unde esti mamicule? Ma lasi singura? Tu cum te simti?
Fetelor eu ma simt deja ca un dovleac. Mi-a crescut burtica, parca nu mai am aer sa respir...mor de cald..sunt plina de nervi...Doamne ce de stari..sunt normale oare? sanii parca sunt a unei tipe din Playboy..la naiba..sunt calda toata...simt ca iau foc..
Cat de normale sunt chestiile astea?
am 15 saptamani