*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ckristina si eu tot luam galactogilul.
Lulu si eu de abia astept diversificarea.

PS. Lulu si ckristina cred ca suntem doar 3 mamici la care nu a functionat pusul la san. O sa arunce fetele cu pietre in noi.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am mai pus si eu niste poze mai recente, facute de ziua mea si la tara, cand a implinit Stefan 2 luni. Am si un filmulet, sper sa reusesc sa il pun.poze noi cu bebe si familia

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze

Mergi la inceput

monitza, si eu am trecut prin niste nervi din motive asemanatoare cu ale tale si pot sa iti spun ca mi-au intunecat momentele nasterii. De asta am facu si depresie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

monitza, si eu am trecut prin niste nervi din motive asemanatoare cu ale tale si pot sa iti spun ca mi-au intunecat momentele nasterii. De asta am facu si depresie!

Se pare ca avem si acelasi motiv pt scaderea lactatiei . Stresul si oboseala dupa nastere.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

PS. Lulu si ckristina cred ca suntem doar 3 mamici la care nu a functionat pusul la san. O sa arunce fetele cu pietre in noi.

Chiqui, nu vorbi prostii! Eu ma chinui cu alaptatul in fiecare zi, si de multe ori plang cand ajung sa ii dau completare, il pun pe sot sau pe mama, ca eu nu pot (si Manu plange ca nu mai are lapte tzitzi, si apoi plange ca nu ii place bibi, ea vrea tzitzi, dar pana la urma foamea invinge). E ca o semi-depresie a mea, si nu cred ca e bine pentru Manu.
Nu cred ca trebuie sa acuze nimeni pe nimeni, cred ca ce trebuie e sa incerci cat poti de mult, depinde de fiecare, si nimeni nu are dreptul sa acuze

Monytza, ce iti trebuie e multa rabdare, incredere in tine si sa ignori toate comentariile rautacioase Usor de vorbit, eu nu as reusi sa o am si nu cred ca as rezista...

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Chiqui, Lulu, Cristina, asa am patit si eu la primul copil. Pe la 2 luni abia daca mai storceam cateva picaturi si am zis gata, trecem exclusiv pe biberon. N-a aruncat nimeni in mine cu rosii.Iar copilul meu are acum 5 ani, in primul anisor n-a facut nici macar o raceala!
N-am facut nimic ptr oprirea lactatiei...
Ma pregatisem si acum, la al doilea, cu biberoane, lapte praf, sufleteste nu mai spun, dar ...AM LAPTE! E drept ca Cip e un lenes si adoarme bustean dupa 5-6 minute de supt, dar ma mulg, mi-am cumparat saptamana trecuta pompa si reusesc sa-l satur...
Si al meu face kk la 2-3 zile, uneori singur, alteori cu termimetrul, dar atata timp cat e moale...e ok.
Ella, frumoase poze, ati avut o vacanta super. Si noi tot pe 17 iulie ne sarbatorim casnicia. Anul asta am facut 8 ani de casnicie si 11 de cand suntem impreuna.

Monytza, cred ca-ti trebuie niste nervi foarte tari. Spune-i bunicii ca nu mai suntem in evul mediu si ca-ti cresti copiii asa cum vrei tu,si chiar daca-l lasi sa planga, E COPILUL TAU, nu al ei.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

poohy
Florentina multi ani fericiti in continuare alaturi de sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Analex,dianalaura.chiqui,lulu,duda,carrie [pup va multumesc din inima pt incurajari....simteam nevoia sa`mi zica cineva ca am dreptate...sa ma linisteasca....sa ma sfatuiasca.Asta pt ca sa`mi innec amaraciunea si sa nu ma mai gandesc la tampenii.
Intre timp am vorbit si cu sotul meu....care mi`a zis ca si voi de`altfel...sa o las sa turuie si sa fac cum stiu eu..ca are 74 de ani..a innebunit, n`ai cum sa o faci sa inteleaga ca greseste.
Ma gandesc ca are dreptate....oricum ..o cearta nu foloseste la nimic...si NU am sa o starnesc eu...deci nu raspund la provocari!

dianalaura Cat de scump e capsunelul tau...doamne cat de repede cresc...
Cat despre"bunica"...duca`se cu noaptea....nu sta la noi..si nici noi la ea....stam la soacra`mea...adica scumpa ei fiicaSocrii mei sunt plecati in state si ne`au lasat singuri cu beleaua....nici ei nu se inteleg cu ea
Sotul meu a invatat de mult sa nu o mai bage in seama....dar eu...care am simtul dreptatii foarte bine delimitat...chiar ma dau din mal in mal incercand sa o ignor

Dar hai sa vorbim si despre alte chestii....
Mai am o intrebare...voua v`a venit menstruatia?Mie una mi`a venit inainte sa mi se fi terminat de tot lohiile...si e ciudat rau...nu e abundenta deloc...si vad ca nu se mai opreste
Am fost la doctor si mi`a confirmat ca e vorba de menstruatie....mi`a pus si sterilet...Acum astept pana miercurea viitoare...cand e termenul limita pt ca sa dispara sangerarea...

Desprekilograme...nu ma plang dar nu sunt nici foarte bucuroasa....inafara faptului ca doctorita mea a exclamat de mirare ca nu mai am burta deloc...de la 87 kg de dinainte de nastere am ajuns la 73...mai am vreo 6 de dat jos ca sa fiu "ca inainte"...desi toata lumea`mi spune ca arat de parca nici n`as fi nascut!!...aiurea...parca eu nu vad cat de flescaita e carnea pe mine

Despreconstipatie..sper sa fi aparut si soarele pe strada noastra...de 3 zile i`am dat debridat de 2 ori pe zi si bonnisan inai8nte de culcare....azi dimineata i`am bagat supozitor si nimic...a iesit cu termometrul...si dupa ce a facut cu termometrul..a mai facut de 2 ori singura....Sper sa ii fie mai bine si sa faca singurica de acum ca mi se rupe sufletul de cum se chinuie mititica

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Monytza si noi am inceput sa avem un pic de succes cu Debridatul. O mai fi si meritul ceaiului e musetel pe care il bea acum deoarece il indulcesc cu glucoza.
Si eu mai am ceva lohii, iar dr mi-a spus ca banuieste ca in 2 sapt imi vine menstruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Mie nu mi-a venit menstruatia desi lohiile s-au terminat in max o luna de la nastere iar alaptatul in 6 sapt. Astept...
Multumim fetelor care se alatura la clubul "biberoane exclusiv" si pentru incurajari. Eu una chiar am nevoie, am suferit enorm ca nu am putut sa alaptez fata cat as fi vrut . Acum m-am mai obisnuit, ma impac cu ideea ca am o fata sanatoasa care nu a racit , nu a facut rosu in gat ..desi am auzit cazuri cand au facut deja si alaptati la san. Poate a luat anticorpi mai multi cand era in burtica
Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput