*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Monytza spune:
kay si Sonia MariaDD sa va aiba in paza si sa va ocroteasca!
pentru o minune!
Buna dimineata!!
Am spicuit si eu rapid ce s`a mai scris in urma...azi m`am trezit la 4 dimineata si n`am mai putut sa dorm...picea mi`a plans intr`una pana la 7 jumatate...nu facuse caca de 2 zile...Nu ajunge ca eram disperata...il sun pe sotz sa`i zic sa o ducem la spital ca nu stiam ce sa`i mai fac...el imi zice sa fiu tare ..sa ma urc in taxiu si sa merg singura ca el nu poate pleca de la munca....Vine si bunica sotului meu si sare cu gura pe mine....ca de ce o tin in brate ca o incing...apoi ca de ce n`o tin in brate ca plange
....ca sa`i dau ceai...ca sa`i dau tzatza...ca de ce nu`i fac nimic ca sa taca?..Ca nu mi`e mila de copilu` meu?...CA ar vrea si ea sa ma vada ca ma ocup de ea putin
...Deci...O URASC!! Nu e prima data can imi face de astea....Vine la mine si`mi tipa`n cap ca nu stiu sa ma port cu fi`mea apoi pe mine ma umfla plansu` si zice ca stiu doar sa dau vina pe toata lumea cand doar eu sunt vinovata ca am draci si ma razbun pe copil

Am incercat sa ii explic...dar nimic....baba e senila rau si gata....imi vine sa o iau de`o aripa si sa`i dau un sut in dos sa se duca invartindu`se ca titirezu....Deci n`o mai suport...si mor de nervi cand ma gandesc ca dak ii zic iar sotului meu o sa`mi zica sa n`o bag in seama..ca e batrana si a luat`o razna!
Mi se pare incorect...as vrea si eu sa stau linistita...sa nu ma mai impunga si sa ma mai critice la orice miscare...Nu stiu ce sa mai fac...situatia asta oricat ma straduiesc sa o tin in frau o sa imi scape din maini...si mi`e sa nu fac vreo tampenie sa starnesc un scandal....Nu mai pot si nu mai vreau sa inghit in sec din cauza ca "e batrana dom`le..tre` sa o respecti"...

Am 2 saptamani de cand nu`i mai dau de capat piticii mele...nu mai face kk singura deloc....azi dimineata n`a facut nici dupa ce i`am pus jumatate de supozitor...abia dupa ce m`am chinuit cu termometrul a facut...apos si galben maroniu
...se scremea de 2 zile si dadea numai gaze..dar kk deloc
as vrea sa scriu si eu despre altele...dar nu ma pot gandi la ceva bun cand sunt stresata la maxim....din cauza comentariilor insipide babesti cred ca pierd si din lapte...de aia i`am bagat formula fetei..si de aia s`a constipat...Ca nu ma lasa tampitele astea de babe sa`mi cresc copilu asa cum cred eu de cuviinta...Cum poti sa fii atat de rea si inconstienta nu` inteleg....Ma rog la D`zeu sa ma lumineze si sa ma linisteasca pt ca jur ca nu stiu cum sa mai procedez
Antonia minunea noastra mica
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
duda35 spune:
Monytza,
Lasa baba sa vorbeasca, daca o sa vada ca nu te streseaza o sa inceteze.
Cu cat te vede ca-ti pasa cu atat insista mai mult.
Incearca sa te gandesti la altceva, sau chiar fa altceva in timpul ala.
Daca vei intra in conflict cu ea ii vei da satisfactie, ca asta e placerea cand nu ai altceva mai bun de facut, sa-i stresezi pe altii...
Trimite-o acasa frumos.
Iar cu kk nu te stresa prea tare daca e moale si de culoare galbena...important e sa nu fie tare, ca sunt bebei care fac la 3 zile si e ok.
O zi linistita si cel mai important acum este bebe si cu tine.
mamica de baietel si fetita
Monytza spune:
duda
Asa`mi zice si sotul meu...sa o las in pace...si serios ca nu i`am facut nimic....am ridicat tonul doar de 2 ori la ea pt ca vorbea numai aberatii...cum sa`mi zica de atatea orica nu sunt o mama buna?...dar..nu am jignit`o si nu i`am vorbit urat...Cu toate astea ea s`a plans la sotul meu ca`s bolnava si nebuna..si ca am tipat la ea..ca n`o sa`mi mai tolereze asta ca nu am grija de copil..ca nu mi`e drag ..ca tip la copil ca plang si o sterg si la fund cu draci...Sotul meu i`a zis diplomat sa ma lase in pace si sa nu mai fie asa rautacioasa ca nu e asa cum spune ea...si ca el nu crede ca eu i`am vorbit urat ...Crezi ca asculta?Nu si nu...ce i se pare ei nu mai scoti nici cu clestele din capatzana aia seaca...si are asa un dar de a se victimiza...si de a barfi pe toata lumea de nu`ti pot explica...Si as trimite`o acasa....dar...sta cu noi
...
Nici nu`mi mai vine sa`i zic sotului meu ceva...e satul deja...si soacra`mea a avut tam`tamuri cu ea...si e maica`sa ..ce sa mai...De mi`a dat dumnezeu o soacra buna...s`a nimerit mama soacra`mii sa faca cat 2 soacre la un loc...parca ar fi soacra si pt fi`sa si pt mine
Antonia minunea noastra mica
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
carrie spune:
Ella f fain subiect vacantele, si noi ne cam suim pe pereti ca nu merem pe undeva si ne tot bate gandul cum sa facem...
suntem innebuniti dupa calatorii, pe Thea am purtat-o cu noi in Creta, HYdra(o insula greceasca superba), Kusadasi...
daca din nefericire nu o sa mai am lapte prin sept , octombrie poate plecam undeva.deci intrebari: care ar fi scorurile la 4,5 stele in Maldive pe o saptamana, pina in ce luna e cald si bine, cat faci cu avionul?
stii unde mi-ar placea mie sa ajung ?in Bora Bora si Rio de Janeiro
na ca am visat o tura.
back to reality!
Monytza, nu te stressa, stressul reduce mult laptele, am vazut pe proprie piele.pe de alta parte vorbeste totusi cu sotul tau despre baba...sta cu voi?musai?![]()
Mary Lou, la noi simptomul a fost acea saloivatie cumplita cu care se ineca si ca plangea la masa , de vomat vomeaza putin deci s-ar putea sa nu fie reflux, o urmaresc.
voi mai aveti concert seara?ca noi de la 7 oriunde suntem , facem un circ de cateva zile...in restul zilei e f cuminte!
va pup
sa va zic cu alaptatul meu, Pepsi si restul fetelor , suge cam jumate de ceas, nu mai vrea, se smiorcaie si daca ii mai dau 30-60 ml de praf e f happy si linistita.e corect asa?sa las sa suga cat de mult...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
chiquitita spune:
fetelor, ultimii stropi de lapte astia se duc de la sine sau treuie sa iau niste pastilute ceva?
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
analex spune:
[quote][Am incercat sa ii explic...dar nimic....baba e senila rau si gata....imi vine sa o iau de`o aripa si sa`i dau un sut in dos sa se duca invartindu`se ca titirezu....Deci n`o mai suport...si mor de nervi cand ma gandesc ca dak ii zic iar sotului meu o sa`mi zica sa n`o bag in seama..ca e batrana si a luat`o razna!]
Monytza, iarta-ma ca intervin, da' nu ma-am putut abtine... Cunosc si eu faza aia cu 'e batran, trebuie respectat', si eu zic ca pentru a fi respectat trebuie sa fie nevoie de ceva mai mult decat sa imbatranesti, ca de imbatranit imbatranim toti da'unii imbatranesc degeaba! pe de alta parte, poate n-a fost mereu asa, da' oricum tu ai nevoie de liniste pentru tine si pentru copilul tau, asa ca, daca tot e din partea sotului, poate ar fi bine sa gandeasca el un plan ca sa nu va mai deranjeze, un plan politicos insa (s-o trimita la tara de ex.)
dianalaura spune:
Of..Monytza...stiu ca e usor de dat sfaturi si mai greu de pus in aplicare. Acum depinde care e situatia...ea sta cu voi sau voi stati la ea. Ca daca ea sta cu voi...de te mai enerveaza rau..ii spui sec: Nu-ti convine, poti sa pleci.
SAu si daca nu, ii spui frumos: Auzi "bunico"! Te respect, esti bunica sotului meu, dar cam atat. Nici eu nu ti-am spus cum sa iti cresti copiii si nici nu ma bag peste tine si lucrurile tale, asa ca nici tu nu imi spune cum sa imi cresc copilul. Punct. Si de acici incolo o ignori pur si simplu. Nici nu o baga in seama.
Off fetelor..sunt asa de trista....eram tare suparata pentru Sonia, si aseara am mai primit o veste tare rea...a murit sotul unei forumiste de aici, care mi-a fost si colega de serviciu. diplodocus...A avut accident de masina foarte grav chiar in 14 mai, cand am nascut eu..eram la terapie eu cand l-au adus si pe Calin...a luptat mult in astea doua luni, se parea ca incepe sa isi revina...prin 16 sau 17 a avut o operatie la abdomen..si pe 18 dimineata s-a stins. I-a cedat inima. Imi pare atat de rau pentru Ioana, vaduva la 32 de ani si copil ce nu a implinit inca 2 ani...Cum sa-i explici unui copil ca tati nu mai vine acasa?! 

De aseara plang mai mereu, nu vreau sa il influentez pe Stefan, dar ma pun in locul ei.....azi e inmormantarea, la 6 diseara. M-as duce, dar nu stiu daca voi putea...fizic si psihic....azi dupa-amiaza ma duc si cu Stefan sa ii fac vaccinul...
In alta ordine de idei, tocmai am primit prin posta decizia ca mi-a fost aprobat dosarul pentru indemnizatia pentru cresterea copilului. Acum astept sa imi trimita banii...
D-zeule, acolo unde esti tu....la grea incercare supui pe unii dintre noi...fa-o bine pe Sonia, sau ia-o la tine si nu o mai lasa se se chinuie intr-atat sufletelul asta nevinovat!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by Monytzakay si Sonia MariaDD sa va aiba in paza si sa va ocroteasca!
pentru o minune!
Buna dimineata!!
Am spicuit si eu rapid ce s`a mai scris in urma...azi m`am trezit la 4 dimineata si n`am mai putut sa dorm...picea mi`a plans intr`una pana la 7 jumatate...nu facuse caca de 2 zile...Nu ajunge ca eram disperata...il sun pe sotz sa`i zic sa o ducem la spital ca nu stiam ce sa`i mai fac...el imi zice sa fiu tare ..sa ma urc in taxiu si sa merg singura ca el nu poate pleca de la munca....Vine si bunica sotului meu si sare cu gura pe mine....ca de ce o tin in brate ca o incing...apoi ca de ce n`o tin in brate ca plange....ca sa`i dau ceai...ca sa`i dau tzatza...ca de ce nu`i fac nimic ca sa taca?..Ca nu mi`e mila de copilu` meu?...CA ar vrea si ea sa ma vada ca ma ocup de ea putin
...Deci...O URASC!! Nu e prima data can imi face de astea....Vine la mine si`mi tipa`n cap ca nu stiu sa ma port cu fi`mea apoi pe mine ma umfla plansu` si zice ca stiu doar sa dau vina pe toata lumea cand doar eu sunt vinovata ca am draci si ma razbun pe copil
Am incercat sa ii explic...dar nimic....baba e senila rau si gata....imi vine sa o iau de`o aripa si sa`i dau un sut in dos sa se duca invartindu`se ca titirezu....Deci n`o mai suport...si mor de nervi cand ma gandesc ca dak ii zic iar sotului meu o sa`mi zica sa n`o bag in seama..ca e batrana si a luat`o razna!
Mi se pare incorect...as vrea si eu sa stau linistita...sa nu ma mai impunga si sa ma mai critice la orice miscare...Nu stiu ce sa mai fac...situatia asta oricat ma straduiesc sa o tin in frau o sa imi scape din maini...si mi`e sa nu fac vreo tampenie sa starnesc un scandal....Nu mai pot si nu mai vreau sa inghit in sec din cauza ca "e batrana dom`le..tre` sa o respecti"...
Am 2 saptamani de cand nu`i mai dau de capat piticii mele...nu mai face kk singura deloc....azi dimineata n`a facut nici dupa ce i`am pus jumatate de supozitor...abia dupa ce m`am chinuit cu termometrul a facut...apos si galben maroniu...se scremea de 2 zile si dadea numai gaze..dar kk deloc
as vrea sa scriu si eu despre altele...dar nu ma pot gandi la ceva bun cand sunt stresata la maxim....din cauza comentariilor insipide babesti cred ca pierd si din lapte...de aia i`am bagat formula fetei..si de aia s`a constipat...Ca nu ma lasa tampitele astea de babe sa`mi cresc copilu asa cum cred eu de cuviinta...Cum poti sa fii atat de rea si inconstienta nu` inteleg....Ma rog la D`zeu sa ma lumineze si sa ma linisteasca pt ca jur ca nu stiu cum sa mai procedez
Antonia minunea noastra micaMaria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Vin si eu cu incurajari! Lasa baba si fa ce te taie capul cu copilul, tu ai instinct de mama in primul rand si TU stii ce-i mai bine pt copilul tau. Si ca veni vb de copil, baga supozitor in fiecare seara nu o mai lasa la 2 zile ca e mult mai ales ca incepe sa pape din ce in ce mai mult de acum. Nu dispera...mai avem putin pana la sucuri de fructe si scapam si de nebunia asta cu constipatia

Lulu si
Alessia Ioana
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
fetelor, ultimii stropi de lapte astia se duc de la sine sau treuie sa iau niste pastilute ceva?
Chiqui +Livia (08.06.2007)
Sper sa raspunda cineva mai repede, si eu am aceeasi pb. prtoctic mai curge cate 2 stropi...dar nu indeajuns de mult pt muls...ar inseamna doar sa murdaresc un pic pompa. Ce e de facut?
Lulu si
Alessia Ioana
ckristina spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Chiqui +Livia (08.06.2007)
mie mi s a dus laptele de tot putin cate putin si nu am luat nimic; cand mai erau cativa stropi ma dureau f putin sanii dar eu luam in continuare galactocil si ceaiuri care ajuta lactatia. si apoi s a oprit de tot. deci laptele s a dus de la sine fara alte medicamente.
dar cel mai bine e sa ti suni dr sa l intrebi. eu luni merg la control si o sa discut cu dr meu daca e nevoie de medicamentatie.(cu toate ca nu mai am nici o picatura de 2 saptamani).
va pup,
cristina