*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Florentina Roman spune:
Chiqui,
multumim!
Monytza, ce fel de sterilet ti-ai pus si cum te simti cu el? Vreau si eu si nu stiu de care...Pe 2 august am programare si trebuie sa ma hotarasc pana atunci.
Dianalaura, sa-ti traiasca si bebicul si strabunicul!
La mine e o galagie...Se schimba bordurile si se asfalteaza trotuarele in cartier si firma de constructii si-a facut cartierul general la noi in fata blocului. Camioane, excavatoare, compresoare, plus masinile sefilor...toate sunt aici. De azi dimineata de la 7 au inceput sa sparga si trotuarul nostru cu picamerul si-mi duduie casa, dar lui bb-i place! Doarme dus!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
chiquitita spune:
lulu te inteleg pentru ca si mie mi s-a reprosat ca e vina mea. Nu mai spun ca neamul soacra-mii a alpatat pana la 2 ani, asa ca am avut numai exemple...si nu e deloc placut
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
dicirstea spune:
Fetelor, va deranjez si eu cu o intrebare. Luni ar trebui sa ii fac vaccinul de 2 luni, iar pediatra mi-a zis sa caut Infarix hexa sau Hexa Pentact Hib, dar la farmacia Dona de langa mine mi s-a spus ca Pentact hib nu se mai face, in locul lui este Pentaxim sau cam asa ceva, si care nu are 6 valente( nu are hepatita B, dar pe care as putea sa il iau separat.)Intrucat diferenta de pret fata de infarix e de aproape 100 ron, va intreb daca a facut cineva combinatia asta sau daca se mai gaseste pentachib cu 6 valente.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Fetelor, va deranjez si eu cu o intrebare. Luni ar trebui sa ii fac vaccinul de 2 luni, iar pediatra mi-a zis sa caut Infarix hexa sau Hexa Pentact Hib, dar la farmacia Dona de langa mine mi s-a spus ca Pentact hib nu se mai face, in locul lui este Pentaxim sau cam asa ceva, si care nu are 6 valente( nu are hepatita B, dar pe care as putea sa il iau separat.)Intrucat diferenta de pret fata de infarix e de aproape 100 ron, va intreb daca a facut cineva combinatia asta sau daca se mai gaseste pentachib cu 6 valente.![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
Incearca la sensi blu...e si mai ieftin. si la 2 luni e hexa...penta e la 4 luni. cred ca tipa incerca sa ti-l bage pe gat. le-am cumparat eu de curand asa ca...
Lulu si
Alessia Ioana
Monytza spune:
florentinaMie mi`a pus Mirena..cred...acum imi dau seama ca nu am intrebat`o pe d`na doctor....Dar stiu de la o pacienta mai veche a ei ca de astea pune ea de obicei...E garantat pe 5 ani..cu papanicolau si control in fiecare an...costa 1 milion...rol..si eu deocamdata ma simt de parca nici nu l`as avea...
Antonia minunea noastra mica
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
lulu26 spune:
am verificat pe site la sensi blu...
infanrix hexa - 236.09ron
infanrix ipv+hib - 210.18
amandoua in stoc in toate carrefourile(mai putin ipv+hib in feeria)
la dona infanrix hexa e 284,76 ron, inca disponibil in unele farmacii
la helpnet variaza pretzul in functie de farmacie intre 210-280 ron la infanrix hexa.
deci se gaseste...sper sa va fi ajutat info si stocurile farmaciilor de pe net sa reflecte realitatea
Lulu si
Alessia Ioana
ckristina spune:
MONYTZA, lasa babele in pace. cred ca majoritatea avem probleme cu ele, fie ca s soacre sau bunici.nici eu nu ma laud cu soacra dar o ignor; i am pus in vedere ca mi cresc fata dupa sfaturile medicului, iar decizilee le luam doar eu cu sotul.
despre menstruatie - a venit la 6 sapt. (putin si negru), dar eu nu mai alaptez de la 3 sapt.
fetitza mea e o cumintica, nu plange decat de foame; nu are colici. chiar ma simt norocoasa... dar dupa multe momente triste, aveam nevoie.
am si eu o intrebare... pe voi cat de mult va ajuta sotii ???? poate sunt eu paranoia dar cred ca la capitolul asta am o problema.
va pup
cristina
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by ckristina
am si eu o intrebare... pe voi cat de mult va ajuta sotii ???? poate sunt eu paranoia dar cred ca la capitolul asta am o problema.
va pup
cristina
Cand e acasa impartim sarcinile, in rest unul munceste(el)si unul are grija de bb si in lim posibilitatilor treaba in casa (eu)
Lulu si
Alessia Ioana
addinel spune:
buna mamici de capsunici
am aparut si eu dupa multa vreme, nu am avut dispozitia necesara sa scriu. mi s-a cam dus laptele, deci papam si completare acum. cu toate eforturile mele mai mult de 50-60 ml nu iese la o masa (am facut proba suptului). asa ca ma alatur si eu clubului vostru. pitica e foarte foarte cuminte, slava domnului ca altfel nu stiu cum faceam fata cu toate pe cap. in toata nebunia asta am avut si un motiv de bucurie: am gasit bona! incepe de la 1 septembrie, eu am sa incep serviciul in octombrie- noiembrie, sa vedem.
lulu la recomandarea ta am luat shiffa pack, foaaaarte buna, multumim din suflet. 
ckristina pe mine ma ajuta ft mult, cred ca sunt un caz fericit. impartim sarcinile, cand e el la serviciu eu stau cu fata, cand vine preia el fata si butonez eu pentru serviciu.
monytza
... si stii tu sfaturile mele.
lavini sau lulu, imi dati si mie nr tipei cu masajul si baita si mai multe detalii, va rog? multumesc anticipat.
pupici
mama lu' maria
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
carrie spune:
si la noi cand e acasa se ocupa cu multa placere si bucurie de fete, in special baita Carine si povestile Theodorei sunt jurisdictia lui.week-endul e destinat noua insa in restul saptamanii lucra pina seara.
dar si cand e f obosita isi gaseste umpic de timp pt ele.
din fericire nu am nimik sa-i reprosez decat ca atunci cand se uita la ceva la Tv nu mai aude nimik in jur, pot sa se dea picii pe lampa.atentia distributiva schioapata![]()
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora