*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 27
Androix spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
acu, veste veste...
a revenit Androixxxxxxxx

Multumesc, Didi! 
Ce faceti, fetele?
Eu am intrat acum sunt pe fuga un piculet, mi-am cerut redeschiderea din weekend cand ma plictiseam singura acasa si ma tavaleam pe jos din cauza unei otite dar probabil Mirela a fost plecata si abia azi mi-a deschis contul.
Ma invarteam pe-aici si incercam sa vin cu ceva constructiv pentru Sonia. Nu am reusit inca sa pricep de ce nu se fac formalitatile pentru deschiderea unui subiect la umanitare. Nu de alta dar din cate stiu nu se agreeaza strangerea de fonduri altfel decat prin subiect la umanitare, tocmai pentru ca trebuie facute niste formalitati si trebuie date niste aprobari din partea administratorilor.
Va pup acum ca-s pe fuga dar mai revin. Oricum sa stiti ca v-am citit aproape in fiecare zi
Andreea, mama de Filip si Georgia
ella_74 spune:
bine ai revenit Androix, ne-ai lipsit!
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
carrie spune:
bine ai revenit Andreea, chiar ne-ai lipsit!
fetelor, is necajita cu mamarutza si racelile astea a ei.are tone de muci, ii scot non stop cu batista bebelului si tot ies.nu inteleg de ce nu are imunitate mai buna mai ales ca alaptez inca(desi cam doua mese pe zi are nevoie si de completare ca nu se satura).
a racit de doua ori in 3 luni si inca nu a venit Theodora cu virusi de la gradi
pot sa-i dau ceva de imunitate?
e un copil asa de dulce, calm, rade cum se trezeste, gangureste la toata lumea , sa o mananci nu alta.

si cand o aud cum se ineaca in somn imi vine sa ma sui pe pereti
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
carrie spune:
o rugam pe kay la subiectul Soniei sa ne citeasca si sa vina pe la noi.
am primit o sugestie de la una din mamici f buna.haideti sa-i listam si sa-i trimitem cumva(sau prin cineva sau cu posta sau pe mail )toate paginile cu incurajarile noastre, ar ajuta-o mult si nu prea are timp sa citeasca la mai multe subiecte odata.
eu as putea sa le salvez intr-un doc si sa i le trimit pe mail, ce ziceti?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
moberi spune:
Am donat si eu 100 de RON pentru Sosonica, de departe sunt cea mai buna investitie facuta pana acum...a sa nu mint mi-a venit azi un colet de La redoute si am fost teribil de incantata (multumesc mult ella 74 de sprijin la comenzi!).
Androix bine ai revenit!
Sper insa ca nu le-am pierdut pe andradap si pepsi ar fi mare pacat!!!!!!!!!!!!!!!Andrada scularea!!!!!!!!!
Ne laudam si noi ca la 2 luni avem 60 cm si 6 kg, asta datorita alaptatului(multumesc inca o data fetelor care ne-au sprijinit cu raspunsuri la toate problemele spinoase).Pe de alta parte traiasca si laptele praf pentru ca noi la masa de seara luam si un supliment datorita caruia dormim cam 6 ore neintrerupt ceea ce e super mai ales pentru mami!
Am facut si noi vaccinul, pentaximul, ceea ce nu am tinut minte era faptul ca vor fi 2 intepaturi la aceasta varianta...mi-a parut tare rau pentru piticut dar nu mai puteam da inapoi dupa ce l-am comandat pe acesta.Eu am fost asa de socata ca am si uitat sa intreb de ce au fost 2 intepaturi si am uitat si carnetul acasa asa ca acum tre sa sun ca o fleata sa pun intrebari ridicole.Oricum ce ma bucur este ca nu facut reactii la vaccin.
Zilele astea am trecut si pe la servici sa duc concediul si deja colegii mai in gluma mai in serios imi pregateau scaunul si cartonasul cu <<Bine ai revenit", desi eu mai am 2 luni de concediu, care din pacate sunt convinsa ca vor trece mult prea repede....deja ma doare sufletul sa il las singurel acasa.
Va pup si sa nu uitam, haideti sa facem ceva pentru Sonia!
dianalaura spune:
Madi, eu ii iau temperatura cu termometru digital de la Calpol, tot in fundic...si cand piuie e gata. Insa mi-a aratat 37.2...37.4 cel mai mult. Deci eu zic ca e bun
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=34290a6e98616759260dd8&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">videoclip
www.onetruemedia.com/shared?p=3415c31603ff30e41ebaaa&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet stefan la 2 luni
vas spune:
Madi , doctorita de la neonatologie cand sa plec din spital mi-a zis ca in cazul temperaturii la bebelusi, daca o iei din fundulet arata cu 5 grade in plus. Asa ca s-ar putea ca termometrul tau sa fie totusi bun.
Cu degetul , Eliza se ocupa de vreo luna. Acum a descoperit tot pumnul si il indeasa pana ii vine sa vomite. Nu vrea sub nici o forma nici un tip de suzeta. Offf, eu nu stiu sa-mi activez bankingul dar fac cumva sa ajung zilele astea la banca sa fac donatia. Am primit pe card de la asigurari, pentru nastere, niste bani asa ca de acolo am sa dau si pentru Sosonica.
Vaccinul noi nu l-am facut pentru ca la fel ca si in cazul lui Paflo, nici aici nu a avut tot vaccinul asa ca ne-a amanat.
Sunt mamica
piticasigogosica spune:
Buna mamici si pitici
V-am pus poze noi sa vedeti ce am crescut.
Va citesc dar nu am timp sa va scriu.
Ne pregatim de botez pe 19 august.
Va pup pe toate si pe puiutii vostrii frumosi!
DOMANE AJUTA PENTRU SONIA NOASTRA!!!!!!!!!!
mica0307 spune:
hello capsunici,
ne-am intors si noi azi de la mare si maine avem botezul 
.
kay nu te-am uitat nici pe tine si nici pe soniuta. intram pe net de la constanta doar sa vad ce mai faceti.
O sa punem si noi ceva in cont da sa terminam cu botezul.
Va pup pe toate. Sunt tare emotionata ca maine imi bag printesa la apa.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze