*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Madi, buna intrebare cu termometru. vas e normal sa arate cu 5 grade mai mult in fundulet? poate cu 0.5 grade zic eu... nu ma pricep de fapt, nu i-am luat-o niciodata, dar chiar ma batea gandul sa probez termometru.

azi i-am scos cu o pompita nenorocita niste mucisori, a urlat ca din gura de sarpe, nu sunt multumita deloc de pompita, trebuie sa-i cumpar una profi' dar nu stiu de unde. daca aveti vreo idee sa-mi spuneti.

didi, merci de raspuns pentru pete ... ai dreptate cu masina (doamne, cum ti-ai amintit, ai o memorie nota 10, am mai vazut si cu alte ocazii!), dar ma stiu pe mine ca sunt cam "petarda" la condus si de-aia aman sa plec cu copilu' in masina.

androix bine ai revenit! noroc cu tine si cu pepsi, ca altfel eram acum pe formula exclusiv!

mi-au venit si mie raspunsul de la celulele stem, avem limita la 61kg, e ok.

am trimis si eu banuti soniei lui kay, sper din inima sa reuseasca sa stranga suma de care are nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Andreea! Ma bucur ca ai revenit!

Subiectul nu poate fi mutat la umanitare pana cand nu se stie exact care e spitalul in care va fi operata si care este suma necesara, au inceput donatiile pe baza estimarilor.
Mai multe mamici cu experienta (nefericita experienta...) o ajuta pe Oana sa aleaga spitalul. Cand se va stabili unde si de cine si cu ce costuri va fi operata, se vor aduce modificari pe site si subiectul va fi mutat in locul corespunzator. Pana atunci doar noi o putem ajuta, in primul rand donand si in al doilea rand transmitand povestea lor mai departe...
Si eu am credinta ca se vor strange banii. Si sper din toata inima sa se faca bine Sonia dupa operatie.

Cine poate pune conturile si site-ul Soniei pe prima pagina? Sa le fie mai usor fetelor care intra mai rar.

Pupici tuturor,

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by DidiAlex

acu, veste veste...

a revenit Androixxxxxxxx

Multumesc, Didi!

Ce faceti, fetele?
Eu am intrat acum sunt pe fuga un piculet, mi-am cerut redeschiderea din weekend cand ma plictiseam singura acasa si ma tavaleam pe jos din cauza unei otite dar probabil Mirela a fost plecata si abia azi mi-a deschis contul.
Ma invarteam pe-aici si incercam sa vin cu ceva constructiv pentru Sonia. Nu am reusit inca sa pricep de ce nu se fac formalitatile pentru deschiderea unui subiect la umanitare. Nu de alta dar din cate stiu nu se agreeaza strangerea de fonduri altfel decat prin subiect la umanitare, tocmai pentru ca trebuie facute niste formalitati si trebuie date niste aprobari din partea administratorilor.
Va pup acum ca-s pe fuga dar mai revin. Oricum sa stiti ca v-am citit aproape in fiecare zi

Andreea, mama de Filip si Georgia

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramona7 cand e botezul?
Trebuie aceeasi panza,crisma, 2 lumanari(stiam ca doar una,dar preotul mi-a zis ca ar fi mai frumos sa fie 2, una pt parinti si una pt nasi)si cam atat. Maine botezam copilul, daca mai e ceva iti scriu.
Nu se scalda copilul in apa, ci doar ii toarna putina apa pe cap.

Zilele astea pun si eu banuti pentru Sonia si ma rog la Sfanta Fecioara sa o faca bine

de Dominic 15.05.2007
MARIO DOMINIC

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutor pentru SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

hei nu se scapa asa usor de un pepsi!doar ca la diversificare imi voi tine gura de acuma....

didi, si io vreau sa trimit bani! zi-mi cum ! ti-am dat si PM ca vazusem ce ai scris la suflete!deci eu ma unesc, zi-mi ce sa fac!se pare ca au gasit baiul cu sinii mei, si durerile interminabile....cica am fenomenul de vasoconstrictie sau al lui ceva nene cu R......am uitat numele, neuronii astia sint in tratament, inca pling de durere la alaptat, dar nu ma las eu asa usor, la dominic a durat un 2 luni....deci mai am 1 luna de chin!ta pup

androix, ma bucur atit de tare ca ai revenit!imi place tare mult ce si cum scri!esti o fata pe cinste!

fetelor din Bucuresti poate i-ar prinde bine lui kay sa o vizitati, cel putin asa am vazut ca se bucura tare mult cind cineva merge!eu stiu e o sugestie, cine poate, ar fi bine o vizita, i-ar mai ridica moralul, acuma sper sa nu supar pe cineva, poate deja v-ati mobilizat de o vizita

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Pepsi, probabil ca e vorba de sindrom Raynaud. Nu ti-a dat tratament cu nifedipina?Din cate stiu functioneaza chiar si in cazul unei localizari mai putin frecvente, cum e cea la nivelul sfarcurilor.

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

paflo, asa e sindrom Raynaud, inca nu mi-au dat nifedipina ca zic ei trece in lapte, si cum il alaptez exclusiv au spus ca numa daca nu avem de ales imi da, mai intii gel local si apoi de baut! stii cumva tu mai multe info despre acest sindrom? eu, am gasit pe situl ligii de lapte, tratament si info f utile, dar nu stiam ca se manifesta si altundeva decit la sfircuri! merci

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mesaj de la kay postat dimineata:

suntem bine. e bine. isi revine. pup.

oana si Sosonica Sonia

Doamne ce bine. Sonia si Kay.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pepsica, ti-am scris PM dar detaliez si aici. Metoda plicului consta in a pune banutii intr-o coala de hartie/felicitare veche si primite. Merge la sigur, cel putin la mine nu s-a ratacit un banutz fie ca e venit din State, Canada sau Londra. Dar de trimis in ro nu as trimite pt ca is niste porci unuii funtionari de la posta. Am patzit-o. Acum doi ani se strangeau banuti pt niste copii a caror invatatoare vroia sa ii trimita si pe ei in excursie cu toata clasa. Si am pus banuti pt 2 copii in 2 plicuri cica sa dispersez riscul, chipurile ca nu a ajuns nimik
Sa le stea in gat si sa le fie de coliva!!!!

Intr-o alta ordine de ideei, voi mai aveti copii? daca da, ce mai fac? Io una ma laud cu unul linistit. S-au linistit toti inclusiv David al Ellei!

Sobi, zona din spatele urechilor e mai sensibila si necesita o ingrijire speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tot io, imi fac planu ca vine We si nu mai apar.

..cu ale mele teme: ce activitati aveti cu bebelusii?

Incep io ca asa-i bine:
* il pun pe burta, dar nu-s tine capu:( Elteka, dolofanel in 2 saptamni si-l va tine bine bine. te asigur!
* il mai tine pe o minge sport intins si il mai plimb incolo-incoace.

continuati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Sobi Eu folosesc pt junioru' meu batista bebelusului si sunt foarte multumita de ea. Am incercat la inceput cu o pompa manuala de la chicco, dar nici nu scoteam nimic cu ea si il si enervam pe junior ca incepea sa planga.

Noi am fost 3 zile la munte, juniorul meu a fost cuminte ziua, agitat noaptea, deci nu m-am prea odihnit asa cum speram, vremea macar a fost mult mai racoroasa ca in Bucuresti.

Ma bucur foarte tare sa aflu vesti bune despre Sonia!!! Cand ajung acasa saptamana viitoare am sa merg si eu la banca sa pun niste banuti in contul ei, la tranzactii pe net nu ma pricep deloc. Ma gandesc in fiecare zi la Kay si la Sosonica si ma rog sa fie bine!!!

Am o intrebare, daca stie cineva dintre voi sa-mi raspunda, va rog: cand ar trebui sa vina ciclul? Din cate stiam eu, nu ar trebui sa vina in timpul alaptatului...Dar se pare ca m-am inselat...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei

Mergi la inceput