*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 26
dianalaura spune:
salutare fetelor!
N-am mai intrat cam de mult pe forum..am avut netul picat cateva zile. Inca nu am apucat sa citesc tot,mai am vreo 7 pagini...insa acum nu ma lasa asta micu...il doare burtica.. tre sa faca kk....
Am intrat sa va spun doar ca nu am avut nici noi nici o reactie dupa vaccin,si nici nu i-am dat nimic...nici macar compresa cu apa rece...dar e super bine stef din punctul asta devedere
Si daca tot am intrat, sa ma laud si eu cu operele mele...le vedeti in semnatura...sper sa va placa
Incerc sarevin mai tarziu, cand s-o calma piciul.
Va pup
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=34290a6e98616759260dd8&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">videoclip
www.onetruemedia.com/shared?p=3415c31603ff30e41ebaaa&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet stefan la 2 luni
florina spune:
Aceasta este:
http://www.sonia.as.ro/
quote:
Originally posted by chiquitita
Care era pagina web a sosonicii?
Chiqui +Livia (08.06.2007)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
DidiAlex spune:
Salutare,
sobi, are dreptate pediatra ta...inclusiv cu bataile din spate, nu-i fac nimik rau, si la noi a fost controlul la 1 luna cu trasul de manutze..foloseste Bephanten daca nu trece iritatia. Mi-e dr mi-a spus ca ii trecea oricum dar io..viteaza..oricum rau nu are ce sa ii faca. Poate mai primesti un raspuns. Si plimba copilul cu masina ca nu pateste nimik. Ai auzit de povestea drobului de sare? ![]()
Pepsi & Andrada, amandoua imi sunteti dragi si tare mult mi-au folosit sfaturile voastre. Io sunt impulsiva rau dar ma folosesc de postarile voastra..asa ca va
si astept masajele voastra.
Io incep diversificarea la 6 luni...de lene ![]()
Ella, si io a 5-a in familie. Credeam ca-s singurul dinozaur pe aici. ![]()
ELTEKA, am vazut pozele cu Dolofanel, un scump, de fapt urmaresc site-ul tau cu regularitate sa vad progresele juniorului. Frumos suvenir din state, dar si pozele in rooooz si sa fii sigura ca la anu la sky Dolofanel va folosi ochelarii. Cand parasesti Jp?
in rest..va ca e ca un dialog al surzilor subiectul..
chris27 spune:
eu am urechi "de-auzit"...cand nu aud...inseamna ca nu vreau...mai fetelor,chiar nu mai spuneti nimc?pupici...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
DidiAlex spune:
Miniuta, sa stii ca nu scapi de mine. M-am tot gandit dupa ce ai scris. nu te lasa. sistemul german medical e unul f bun, numai ca trebuie sa te impui la un moment dat. Asa ca schimba Hausartz-ul si mergi acum cat e mama ta la tine si David poate ramane cu ea. si, nu te-ai gandit ca odata cu mama ta sa mergi si tu in minumatul Brasov. Vreau sa spun ca pt mine sunt o relaxare plecarile astea in ro. Ma duc acasa la ai mei parinti si numai am nici vise, nici griji.
Acu, fac o paranteza ca sigur ne mai citesc si altii si nu vreau sa fac vreo cimparatie intre sisteme ro versus de si sa mi se serveasca la fileu
Atat. la parintii tai. Cred ca depresia ta nu si-a luat inca zborul. Deci, te astept cu rezultatele.
Paflo spune:
Haideti fetelor sa ne mobilizam si sa o ajutam pe Sonia! Fiecare cu cat poate!Eu tocmai am virat 100 ron in contul Oanei. Nu e mult, dar daca fiecare vireaza cate ceva, tot se aduna banii de care are micuta atata nevoie!
Noi am facut ieri vaccinul (pana la urma am facut Pentaximul) si urmeaza sa facem cand ne intoarcem din concediu si antihep B (depozitul de la care comandase doctora de familie vaccinurile nu aveau ieri pe stoc pe cel antihep B
).E bine sa ai dr de familie prieten, dar uneori mai rau te incurca!In fine! deocamdata, galushca e bine, nu are nici o reactie adversa. Sper sa nici nu facem!
Avem poze noi!
poze noi
pupici!
Florina R.
Madi spune:
Buna.
Am virat si eu acum 100 Ron pentru Sosonica si am trimis linkul cu pagina ei la toata lista mea de contacte. Doamne ajuta!!
Mamici, voi cu ce termometru luati temperatura puilor vostrii? Eu am unul digital de la Chicco pe care insa ma gandesc sa il duc inapoi pentru ca arata total aiurea temperatura, de m-am si speriat. Ieri seara mi s-a parut ca e calda bebelina mea si i-am spus termometrul acesta, in fundulet, si arata ca ar fi avut 40 de grade. I l-am mai pus dupa 5 minute si arata 37, asa ca e clar ca nu e bun. I-am pus la subrat termometrul nostru, cu mercur, si arata 36.7. Acum eu nu stiu daca e ok sa masor temperatura copilului la subrat. Voi ce stiti? Andrada as vrea si parerea ta, te rog.
Ana mea si-a descoperit degetul de cateva zile si suge la el cu sarg si pofta! Nu mai reusesc sa o pacalesc nici cu suzeta. O scuipa si trece la deget. Citeam prin carti ca e mai bine sa suga suzeta decat deget, sper sa reusesc sa o pacalesc ![]()
Va pun si eu un link cu conversatiile noastre ![]()
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=33c40eb9fa45b9b1bbf945
Edit: Elteka, Raluca, Eimotto unde sunteti?
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ella_74 spune:
hai fetelor, cate putin de la fiecare...s-o ajutam pe Sonia.
pana acum au donat: Paflo, Madi, Carrie, Florina si eu.
Daca am omis pe cineva, fara suparare...sa spuna.
ma gandesc ca daca fiecare din noi s-ar pune in locul Soniei pentru 5 minute macar, normal, urmatorul drum de facut e cel spre banca cea mai apropiata cu scopul de a face o mica donatie.
Nu avem voie sa ramanem mute in fata unei asemenea tragedii.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
DidiAlex spune:
Da, Ella ai perfecta dreptate. Dar inca mai cred ca trebuie apelat si la puterea media.
Am scris si la Subiectul de la Sufletul credintei, daca doreste cineav din exterior sa doneze prin pliculetz, in afara altor variante ma ofer sa ii colectez si sa ii vitez in cont pe 23 august, cand voi fi in Bucuresti.
Alo, fetele America, Europa, Asia, Australia, ne unim?

Livia (08.06.2007)