*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)
Raspunsuri - Pagina 25
dicirstea spune:
Si mie mi-a recomandat dr. metoclopramid, dar farmacista parca nu vroia sa-mi dea..zicea ca da"efecte extrapiramidale" intradevar, asa scrie pe prospect, dar nu stiu ce inseamna si cat de tare tb sa ma sperii. oricum , noi azi am stat de la 8.30 la 16.30 la budimex, din cabinet in cabinet, si mai merg si maine ptr ekg si eg. Mai nou avem si spasmul hohotului de plans si saptamana trecuta nu a luat deloc in greutate. Dar de luni pana azi a luat 200 gr. Unii dr. imi spuneau sa nu ma impacientez ca nu are nimic, altii erau ingrijorati. Dupa ce am citit de lavoi pana acum inmod sigur are reflux. Exact asa face...plange de foame cu biberonul in gura, mananca putin, adoarme se trezeste si vomita, apoi doarme 3 ore cu burta goala, iar cand mananca se aud zgomote din burtica lui de zici ca a pus-o de-o revolutie.
Kay, cu credinta mutam muntii!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
Sobi spune:
fetelor,
i-a aparut la asta mic azi dimineata o iritatie pe caput pe partea stanga spate de la ceafa la urechiusa. Pe pielea cefei si in spatele urechii iritatia e rosie, iar pe pielea capului e tot rosie dar parca are si ceva semne de descumare a pielii. nu prea stiu sa explic...
ma gandesc ca o fi de la transpiratie, sau de la dormit mult pe partea stanga, dar ar fi trebuit sa dispara pana seara, nu? Nu stiu cu ce as putea sa-i dau in zona aia, aveti idee? v-ati confruntat cu asa ceva?
IULIABRAILA spune:
dicirstea, cum se manifesta spasmul hohotului de plins, ca si eu il suspectez pe Florin.
La mine, aproape in fiecare seara, cam in jurul orei 21,30, incepe sa plinga brusc, aiurea, nu de foame, nu de sete, nu de colici, ca a avut si de aia, sau mai are, nu mai imi dau seama. De obicei plinsul asta ne prinde pe srada, la plimbare. Fugim repede in casa, ca sa nu speriem absolut pe toata lumea, si in casa brusc ne calmam. Deci, ce este asta? Si nu adoarme dupa,urmeaza baia, la care este super vesel, si apoi papa si somnicul.
Nici al meu nu mai maninca cit minca, si inca vomita, nu la fiecare masa ci doar la cele pe care le maninca haplea. Din aceasta cauza ii dau iar de mincare la 2,5 - maxim 3 ore, si s-a redus problema cu voma. Eu nu vreau sa mai suspectez nimic, pt ca am constatat ca tratamentul pt reflux da altele mult mai grave, asa ca mai bine calmi la masa, daca se poate, mai des si cantitate mai mica de hrana.
La voi s-a verificat treaba aia cu botezul? ca la mine toata lumea asta spune ca asteapta botezul sau cere, ma rog. O fi.
Cam atit. Miine avem vaccin, sa ne tineti pumnii.
Kay, inimile noastre sint alaturi de tine, ne rugam pentru tine si pentru Soso.
Ne mai auzim,
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
numai_eu spune:
Buna fetelor. Nu am mai scris de mult pe forum, in ultima vreme am mai intrat doar din cand in cand sa vad ce mai fac Sonia si Kay. Cand am vazut vestile rele nu am mai avut puterea sa scriu nimic. Am vazut la sufletul credintei ca azi scria Kay ca Sonia este mai bine acum. Ma rog ca de acum inainte sa primim numai vesti bune despre micuta luptatoare. 

pentru Sonia si multa putere Kay.
andira spune:
Fetelor, iertare ca ma bag si eu, vroiam sa va intreb ceva: a incercat cineva sa trimita povestea lui Kay la unul (sau mai multe) din ziare?
Eu ma gandeam si la Antena 1, daca sunt dispusi, pentru ca stiu ca ei mai fac reportaje despre copii, si-au sensibilizat toata tara.
Sper sa nu fiu deplasata, si oricum asta se va face doar cu acordul lui Kay, dar ma gandesc ca in felul asta se va strange mai mult si mai repede.
Ma ofer sa sun si sa vad ce se poate face, dar dati-mi un sfat, va rog.
Iri si Nati
ankaa spune:
Neatza fetelor.am intrat si eu sa vad ce mai faceti.Piticul meu a dormit noaptea trecuta de la 23 la 4.30 dimineata,pt prima data de cand am venit din spital
.E tare cuminte,plange doar cand ii e foame sau cand il doare burtica.Isi tine caputul singur de la 3sapt si tot de atunci se lupta cu jucariile
.
KAY ma bucur din suflet ca Sosonica se simte mai bine si ma [rugaciune] in continuare pt voi
.
ankaa spune:
ANDIRA,din pacate povestea Soniei nu poate fi facuta publica nici la tv nici in ziare.KAY n-a fost de acord cu acest lucru pt ca locul de munca al sotului ei nu-i permite acest lucru.
ankaa
ankaa spune:
Fetelor,care ma ajuta si pe mine sa-mi schimb semnatura?Nu ma prea pricep...
ELTEKA,RALUCAMI pe unde v-ati ascuns?N-ati mai scris de ceva vreme.La fel si ANDRADA,care sper k n-a luat o pauza,cum avea de gand.
vas spune:
buna dimineata.
Sobi, si Eliza are un program de plans prin jurul orei 14.00, si nu pot sa o in teleg de ce plange ca nu e nici un plans care sa ceara ceva. mai degraba suna parca a jelire. O iau in brate si dupa cateva minute in care mai are ceva reprize adoarme. Ar fi bine daca ar dormi ceva dar peste 5 minute e fresh, fara sa mai planga sau alte cereri, pur si simplu sta singura in patut pana ii e fomica.
Si mai are o repriza de plans inversa de a ta, ea plange in momentul intrarii in casa de afara. De ce ? Nu am reusit sa-mi dau seama nici pana acum. Sotul ma zapaceste ca e deochi, dar eu nu prea cred in asa ceva. Cred ca ii place afara pur si simplu, si se enerveaza cand intra in casa![]()
![]()
.
Multumim de aprecierile facute filmuletului si printesei mele.
Nici cu ai vostri nu e de gluma, toti sunt atat de scumpi, iti vine sa-i mananci mai ales acum cand incep sa comunice cu noi. Eliza atat de frumos rade cand se trezeste si ma vede.
Pentur Kay si eu m-am gandit ca ar fi o solutie cu televiziunea , poate nu doar de strangere a fondurilor ci de mai multe informatii. Poate daca ar fi public ar mai aparea persoane care au anumite cunostinte si ar putea ajuta. Dar sotul ei stiu ca e la BItv, ar fi vreo problema daca s-ar face campania acolo? Din prisma mea, poate gresesc, dar chiar nu vad nici un impediment . E vorba de o viata de copil, bebelus, nu de cine stie ce pretentie pentru vreo operatie estetica. Sa fie realisti. Sa-mi explice cineva daca cumva gresesc. Nu vreau sa supar dar...........asta e parerea mea. cred ca oricine e constient ca atatia bani nu ai cum sa-i strangi peste noapte, si nu e orusine sa-i ceri.
Sunt mamica
andira spune:
quote:
Originally posted by vas
Pentur Kay si eu m-am gandit ca ar fi o solutie cu televiziunea , poate nu doar de strangere a fondurilor ci de mai multe informatii. Poate daca ar fi public ar mai aparea persoane care au anumite cunostinte si ar putea ajuta. Dar sotul ei stiu ca e la BItv, ar fi vreo problema daca s-ar face campania acolo? Din prisma mea, poate gresesc, dar chiar nu vad nici un impediment . E vorba de o viata de copil, bebelus, nu de cine stie ce pretentie pentru vreo operatie estetica. Sa fie realisti. Sa-mi explice cineva daca cumva gresesc. Nu vreau sa supar dar...........asta e parerea mea. cred ca oricine e constient ca atatia bani nu ai cum sa-i strangi peste noapte, si nu e orusine sa-i ceri.
Sunt mamica
asta vroiam si eu sa spun....