*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Kay si Sosonica, nu v-a uitat nimeni. Ne rugam ca totul sa fie bine...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CARRIE - simptome pentr reflux: in primul rand plangea cate 6-7 ore pe zi, nu se linistea nici in brate, nici leganata... Pediatrii imi spuneau ca are colici dar era prea ciudat.Apoi am ajuns la IOMC, pentru o alta problema a ei si medicul de acolo a avut rabdare sa ma asculte. Lua din ce in ce mai putin in greutate(80-100g/ saptamana , desi avea 2 luni si tb sa ia mai mult), varsa in jet o data la 2 zile dar dupa aceea refuza vreo 8-10 ore sa manance, sugea doar 3 minute , apoi tipa si nu mai vroia nici la biberon, nici cu lingurita... Si statea cu lapticul ala supt in 3-5 minute pana la 3 ore. De atunci am inceput sa scot laptele si sa-i dau numai din biberon ca sa o pot tine cat mai ridicata. Se aud tot felul de sunete la ea in burtica atunci cand mananca... Cand scoate aerul iese si putin laptic si varsa chiar si la 1-2 ore dupa masa. Si evident lipsa poftei d emancare.

Tratamentul a fost: debridat si ranitidina cu bolus alba (un fel de argila) dar nu am gasit pe nimeni sa prerare reteta astfel asa ca ii dadeam ranitidina cu lactoza dar a inceput sa aiba scunele prea moi si dupa o luna si ceva am intrerupt trataemntul. Am inteles ca metacopramidul desi e bun, da nu stiu ce reactii pe termen lung. Si a spus ca nu ni-l recomanda deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=2a91ea68065ed73451f808&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed

v-am pus si eu o parte din filmuletul pentru Eliza mea. Mai am putin de lucru dar nu m-am rabdat sa nu va arat.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by tzuna

CARRIE - simptome pentr reflux: in primul rand plangea cate 6-7 ore pe zi, nu se linistea nici in brate, nici leganata... Pediatrii imi spuneau ca are colici dar era prea ciudat.Apoi am ajuns la IOMC, pentru o alta problema a ei si medicul de acolo a avut rabdare sa ma asculte. Lua din ce in ce mai putin in greutate(80-100g/ saptamana , desi avea 2 luni si tb sa ia mai mult), varsa in jet o data la 2 zile dar dupa aceea refuza vreo 8-10 ore sa manance, sugea doar 3 minute , apoi tipa si nu mai vroia nici la biberon, nici cu lingurita... Si statea cu lapticul ala supt in 3-5 minute pana la 3 ore. De atunci am inceput sa scot laptele si sa-i dau numai din biberon ca sa o pot tine cat mai ridicata. Se aud tot felul de sunete la ea in burtica atunci cand mananca... Cand scoate aerul iese si putin laptic si varsa chiar si la 1-2 ore dupa masa. Si evident lipsa poftei d emancare.

Tratamentul a fost: debridat si ranitidina cu bolus alba (un fel de argila) dar nu am gasit pe nimeni sa prerare reteta astfel asa ca ii dadeam ranitidina cu lactoza dar a inceput sa aiba scunele prea moi si dupa o luna si ceva am intrerupt trataemntul. Am inteles ca metacopramidul desi e bun, da nu stiu ce reactii pe termen lung. Si a spus ca nu ni-l recomanda deocamdata.

intreaba daca va lasa sa luati gaviscon. daca da spune-mi si poate reusim sa-l procuram

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, fetelor!
Tocmai am intrat pe subiectul 'Rugati-va ptr Sonia!' si am vazut ca a reusit sa-si deschida contul acela la BCR, citez:
"Contul la BRD in RON,este : RO59RNCB0318088189010001, Geambasu Oana,sucursala lacul tei"
Banuiesc ca BRD a fost scris din greseala, caci IBAN-ul e de BCR.Avem contul, asa ca...la treaba fetelor, caci sunt multi banuti de strans!
Pentru fetele din afara tarii, am vazut ca si-a activat si un cont la mooneybookers, intrati please pe subiectul ei si vedeti exact cum se face.
Si, eventual, careva dintre voi care se pricepe sa puna contul pe prima pagina, la indemana!
Intru ei eu acum pe serviciul de internet banking si trimit.
Va pup si va doresc zile linistite!

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas

http://www.onetruemedia.com/shared?p=2a91ea68065ed73451f808&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed

v-am pus si eu o parte din filmuletul pentru Eliza mea. Mai am putin de lucru dar nu m-am rabdat sa nu va arat.

Sunt mamica

Vas foarte frumos!!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

paflo,

multumim pentru cont, functioneaza , tocmai am virat acum prin online banking 100 RON si intr-adevar este la BCR.

hai fetelor, cate putin de la fiecare, acum e momentul sa ne mobilizam si sa facem ceva concret pentru Oana si Sonia.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Carina iarasi are muci, destul de multicei, nu inteleg cum a racit din nou
ma simt tare aiurea pe ditamai calduri copilu mmeu e racit.se poate da ceva pt imunitate la bebeu asa mic?

Tzuna, da intr-adevar pare a fi reflux, si fetitza mea cea mare avea multe din simptome, totusi parca nu plangea asa mult.Metoclopramidul nu e bun luat in cantitati mari si pe termen lung nu 3 pic cat luam noi.
sanatate multa!

Vas f frumos filmuletul.

eu azi i-am zis sotului meu sa vireze 300 roni, si vestea buna e ca am feed back de la prieteni ca vor dona dupa ce au vazut si au fost miscati de povestea SOniei.

pupicei

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Am scris si noi aici despre Sonia si Kay, am pus si numarul contului. Speram sa fie vazut de mai multi oameni care sa le ajute.

Noi il botezam pe Razvan romano-catolic si nu stim ce ritualuri se practica, ce preturi, daca trebuie obiecte speciale cum e la botezul ortodox. Daca ne poate ajuta cineva, suntem recunoscatori.

Ramona si Razvan
Poze cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

super fain filmuletul tau vas iar printesa ta e nemaipomenita

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput