*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Kay,
Povestea ta misca si cea mai de piatra inima.
Important este sa fie citita.
Eu am trimis mailul la colegi si am confirmarea ca au si facut un pas inspre a va ajuta, astept si de la cei cu greutate sa miste ceva.
In ziua de azi avem canale destula ca sa se poata misca lucrurile, dar mailul nu este singurul, de ce nu apelezi la radio, TV, presa?
Poate vreuna dintre forumiste are vreo meserie care are legatura...
Sa fiti sanatoase si sa aveti putere, rabdare si cr

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

credinta era ultimul cuvant pentru Kay

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Pepsi , Andrada va rog eu mult nu va retrageti…cum ziceau fetele, fiecare spune ce crede, cine vrea urmeaza sfaturi cine nu , nu…
Scriem aici sa ne ajutam nu sa ne suparam

.Tzuna, noi la Theodora am primit tratament cu Metoclopramid 4 pic/zi si a fost super ok!ce simptome ati avut la reflux?

Alina ff frumoase poze!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Kay, eu sunt o mamica de aprilie 2005 si de iunie 2006, fetita mea cea mica e cu 1 an si o zi mai mare decat Sosonica ta.
Mi-au dat lacrimile citind povestea ta, si am dat si eu mail la servici ca sa mobilizez colegii, atat ca pot si ei, gandindu-ma ca fiecare gest conteaza.

Nu am cuvinte in rest... iti doresc doar putere pt Sosonica ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

kay, nu stiu cum ti-ai putut imahgina ca te-am uitat!
nu stiu ce mama care v-a citit o data povestea ar putea uita...cu atat mai mult noi...
in toate mesajele noastre sunt rugaciuni pt voi si toate fetele resimt frustrarea la adresa inutilitatii noastre...
in fiecare zi deschid forumul sa vad ce se mai intampla...si daca sunt zile in care nu scriu asta e pt ca nu mai am cuvinte...si nu stiu ce cuvinte ar putea sa exprime mai bine ce simt
intr-adevar noi nu avem de unde sa sstim sau cum sa intelegem starea ta...ne putem doar imagina...
nu stiu daca 100 de telefoane pe zi te-ar face sa te simti mai bine ...cred insa ca te-ar obosi mult mai tare...dar sunt convinsa ca fiecare dintre noi a avut la un moment dat intentia sa te sune...ne-am gandit insa ca dac a exista un mesager (chris)va fi mult mai usor pt voi sa comunicati cu noi
pacat ca te-i indoit de noi...cum au zis si fetele, nu am reactionat poate mai virulent pt ca nu stim cum sa reactionam, daca doar ne-i da de inteles cum te putem ajuta, sunt sigura ca toate fetele ar face-o
iar in privinta ajutorului material, din putinul nostru toate vom contribui
dau dreptate celor cu campania media..cred ca s-ar putea rezolva mai multe
suntem alaturi de voi, orice ai crede!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Nu v-a uitat nimeni kay. Asa cum zicea si carrie, sunt momente cand dau refresh de zeci de ori pe zi in speranta ca voi afla noutati despre voi si tot timpul sper la unele bune, chiar la o minune peste noapte. Chiar aseara ii spuneam sotului ca asteptam sa vedem cum e sosonica, sa ne anuntzi contul sa contribuim si noi cat de putin sa o ajutam. Asa ca vezi tu...cum se mai spunea...nici o mama nu poate uita , mai ales cand asteapta cu sufletul la gura orice frantura de veste ca sosonica e mai bine..cat de putin.
Si andrada a punctat bine: daca sunam...sa nu deranjam.
Va pupam dulce si asteptam vesti in masura in care ni le poti da!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Kay, nu ma pot abtine sa nu imi spun si eu cuvantul. Cum poti sa crezi ca te-am uitat?????????? toata familia mea si prietenii mei cunosc poovestea ta si ii tin la curent cu tot ce se intampla cu Sosonica. Sa stii ca intr-o zi chiar am vrut sa te sun dar sincer eu sa fiu in locul tau as plange la fiecare incurajare si m-am gandit sa nu te necajesc mai mult, pentru ca asa cum spuneau si fetele nu avem cum sa stim ce e in sufletul tau ci doar banuim. In ziua cand ai povestit ca te tinea Sonia de manuta chiar si in somn, de cate ori ma uitam la Eliza mea ma apuca plansul si nu stiam cum sa ma ascund de cei din casa ca sa nu ma vada.
Crede-ne ca oricare din noi ar face tot posibilul sa te ajute daca ar putea in vreun fel.
Cris27 , sunt PERFECT de acord cu tine. Exact la fel procedez si eu cu Eliza. Eu cand am fost mica am stat in spital 6 luni ca cica aveam o gramada de boli, pana s-a enervat tata si m-a scos pe semnatura din spital, si acum iata-ma la 26 de ani perfect sanatoasa nemafiind niciodata internata in spital. Asa ca uneori si medicii sau cartile mai gresesc.
Eu stiti cum fac?!!??? Iau de la fiecare ceea ce mi se pare mie ok pentru copilasul meu, si tocmai de aia trebuie sa va spuneti parerea fiecare dintre voi fara sa fie suparari.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Imi pare rau de supararea ta Kay! Sa nu uiti ca noi au fost cum am putut alaturi de tine! poate doar cu o vorba! Povestea voastra ne-a induiosat si intristat pe toate! Stiu ca reactia ta este pe fondul unei foarte mari suparari, dar incearca sa privesti in urma!
Sambata a fost botezat David! La Biserica a plans un pic cand s-a trezit cu apa in gura! In rest foarte cuminte! Am facut o masa in familie si a iesit bine! Dar ne-a dat batai de cap caldura! cand ma mai linistesc am sa pun poze!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Kay, sa stii ca nimeni nu v-au uitat:pe tine si pe Sosonica!Dupa cum au spus totate fetele, nu stim cum am putea sa te ajutam daca nu ne spui!Ne gandim la tine, la voi, ne rugam insa mai multe nu putem face fara acordul tau!Un telefon dat la momentul nepotrivit poate deranja in situatia ta!
Sa stii ca si ai mei cunoscuti stiu povestea ta, si chiar sunt intrebata mereu ce se mai intampla cu voi!
Curaj si sa va fie bine!
Sunt alaturi de voi!

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS CRESTIN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.Vad ca iar au aparut mici dispute aici si vreau sa spun doar atat:ANDRADA te rog si eu,nu lua nici o pauza,unele din noi chiar avem nevoie de sfaturile tale.Luni a facut si piticul meu o lunisoara si parca s-a mai linistit putin.
KAY ne gandim la tine mereu,chiar daca uneori nu ne gasim cuvintele sa te incurajam.Si stiu sigur ca nici o fata de aici nu v-a uitat.Ne rugam in continuare pt voi .

Mergi la inceput