*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

as vrea sa mai fac o singura precizare, am citit ff mult despre diversificare ptr ca dominic este alergic si introducerea alimentelor este f diferita ptr copii alergici, deci daca mi-am permis sa-mi dau cu parerea este ptr ca am citit ff mult, dominic este urmarit de un nutritionist, de un pediatru si de un alergolog, asa ca am avut info si de la ei, nu mi-as permite sa scriu prostii despre ceva care nu m-am informat! dar cum spunea si andrada fiecare poate da pe google o cautare(dati si in engleza/franceza) ca sa vedeti si parerile celor din exterior!si cind am spus 5-6 luni se recomanda ptr diversificare aici este ptr bebei alaptati exclusiv!cei pe formula diversificarea se face mai repede 4-5 luni

andrada, nu trebuie sa nu mai scri daca de data asta nu avem aceeasi parere, nu trebuie sa te superi, sa mai scri, oricum, cum spuneam eu, ma retrag din subiect!si poate iau si eu o pauza.....

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by tzuna

lulu 26 - vrei sa-mi spui te rog despre ce fel de tratament homeopat e vb si la ce medic mergeti voi in bucuresti?

Dr Bradin Ella, spital Colentina

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Madi, multumesc! . Uite, POZA MEA PREFERATA , cred ca in asta e cel mai dulcic.

Elteka nu pot decat sa fiu de acord cu tine!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Nu reusesc sa pun link in semnatura. Cine ma ajuta?

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Hello! De cind nu am mai scris toate ati devenit mamici. Sa va traiaca bebelusi sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

pentru Sosonica si Kay.

Recunosc ca nu am citit decit 2-3 pagini doar din acest capitol in ultima luna, dar am fost plecati din Bucuresti undeva la munte si ne-a mers foarte bine. Matei a recuperat destul de bine, tinind cont ca a luat doar 100g in prima luna. Nu v-am mai scris de cind Matei avea otita, dupa 10 zile de antibiotice - 2 la numar, vazind ca nu raspunde la ele am inceput un tratament local. Cind in sfirsit au venit si rezultatul la analize - care au durat mult din cauza antibiogramei - am avut un soc: infectie cu pioceanic, cel mai probabil luat din renumita maternitate Elias. Maternitate in care Kay nu a fost tratata prea frumos de medici+asistente - pe perioada internarii mele ea spera sa mai faca o ecografie si sa-i faca cezariana.
Vestile le-am aflat de la ancamari, nu stiu prea nulte despre ce s-a intimplat dar o sa caut si o sa gasesc pe forum.

Si acum vestile bune: Matei a luat in 4 saptamini 1,4kg, acum la 2 luni avem 5,420kg si ritmul a mai incetinit. Ii dau de la o luna si completare, acum cam 60-90ml pe zi, mai ales dupa baie cind este mare fomist. Am venit in Bucuresti pentru vaccin, din pacate am nimerit in cele mai calduroase zile. Miine facem vaccinul: am cumparat infarix hexa si prevnar. A mai facut cineva acest vaccin prevnar?
Si miine pe seara - cind nu o sa mai arda asa rau soarele - vom pleca din cuptorul acesta - am fost asigurata ca nu dau reactii adverse aceste vaccinuri.

Am plecat sa-i dau sa manince piticului. Poate apuc sa pun si niste poze.

Tamara mamica de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, capsunici si mamici de capsunici!
Fetelor, fetelor, discutiile in contradictoriu pot fi constructive!Nu cred ca e cazul sa o luati asa personal! Fiecare are dreptul la propria parere si ia propriile decizii si asta nu ar trebui sa supere pe nimeni. Important este ca deciziile sa fie luate in cunostinta de cauza - si asta e scopul acestui forum (printre altele): sa ne impratasim informatiile, experientele, etc.
Noi ne laudam cu o fetita tare cuminte zilele astea: de mai bine de o saptamana adoarme singura seara (inainte leganam la cosulet de ameteam!) si de trei zile doarme cam 3-4 ore dupa amiaza (in rest are reprize cam de 30 minute dupa fiecare masa).In rest, zambeste dulce, gangureste, se joaca cu jucariile agatate in bouncer, isi roade pumnisorii si ne face sa ne topim de drag. Incearca in continuare sa se ridice in fundel (face abdomene, harnicuta) si se intoarce de pe burtica pe o parte!
Florina, multam fain de link.
Va pup!
Florina si Sosolina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by ella_74

Botezul a fost frumos, David nu a plans deloc sper deosebire de cele 2 bebeluse cu care a avut onoarea sa se boteze;

Stii ca se spune ca bebeii botezati impreuna cu alti bebei vor avea frati/surori, nu vor fi singuri la parinti? Am aflat la botezul juniorului meu, care a fost botezat cu alti 4 bebei.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka, chiar e superba poza cu My holidays look! Oare unde viseaza???

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...ce repede ati uitat-o pe Sonia...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ma bucur ca voi sunteti bine, si ca, din cand in cand va mai amintiti si de noi. ma mira insa ca fete din alte odisee, care nu m-au cunoscut pana acum se implica mult si ma ajuta, chiar cu un telefon sau un gand bun... nu mia zic de medici, conturi etc. chiar au venit la mine. iar cu voi am impartit luni de zile, bune si rele, ne-am fost alaturi, am ras, am plans, iar acum, cand totul e asa greu nu am nici un sprijin din partea voastra. la primul gand v-as cere sa ma scoateti din clubul scutecelor voastre, dar am invatat sa nu mai fiu impulsiva.

am un gust amar, si nu e de la algocalminul pe care tocmai l-am inghitit, iar lacrimile mi le tin cu greu..............

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO02RZBR0000060007006182!!!

Mergi la inceput