*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Dandusa,

eu n-am uitat-o pe Sonia si cred ca nici celelalte fete din odiseea noastra, insa e dureros sa scriem ceva legat de subiectul asta mai ales ca in afara de mici donatii nu putem ajuta cu nimic; cuvintele noastre chiar daca vin din suflet nu ajung sa schimbe starea de lucruri in care se gaseste micuta Sonia.

Am trimis si eu cui am putut adresa paginii ei, i-am dat si sotului meu s-o trimita colegilor lui de serviciu.
Am incercat sa virez bani in contul de raiffeisen si tranzactia mi-a fost refuzata; asta se intampla inainte ca Sonia sa faca infectia la stomacel.
Cand e gata contul ei de la BCR te rog sa mai intri aici ,la noi, si sa-l postezi.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Kay te imbratisez cu drag si pe tine si pe Sosonica! Te asteptam cat mai repede cu contul BCR si poate vorbesti cu sotul tau sa intre numai un pic sa ne ajute sa deschidem subiect la umanitare! Sau poate o faci chiar tu ! Din cate am vazut lipseste doar copia dupa buletin si declaratia pe proprie raspundere! Te asteptam cu vesti bune!
Andrada nu te mai supara si hai inapoi! ... si tu Pepsi.. nu fiti copile...

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Kay,

acum am vazut si mesajul tau...de data asta o sa vorbesc doar in numele meu si o sa-ti spun ca nu te-am uitat si cred ca n-a fost zi in care Sonia sa nu fie in gandurile mele; eu , una, n-am mai scris aici despre tine si nici la subiectul deschis pentru tine fiindca mi-e greu sa vorbesc fara ca vorbele mele sa si ajute; oricata alinare sufleteasca ti-ar aduce tie cuvintele noastre, ele nu transcend durerea Soniei si cred ca ea are nevoie de mai mult decat atat.

As minti sa incep prin a spune: "stiu ca ti-e greu, stiu prin ce treci...."; cred ca nimeni nu poate intelege cu adevarat prin ce treci fiindca nu e cineva aici care sa traverseze drama ta, insa sunt si eu mamica si doar gandul ca puiul meu ar putea fi bolnav ma face sa simt o farama din durerea ta.

Sunt alaturi de tine si te rog sa nu pleci de la noi din odisee doar pentru ca nu iti scriem.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, asa cum am scris mai sus, si ti-am dat si pe privat, aseara am vazut situl, la subiectul deschis de chris, si am plins, am visat-o pe micuta ta azi noapte cind dormeam cu david la mine pe burta, ma uit la el si ma simt atit de norocoasa, il am pe el dupa ce am pierdut o sarcina, si mi-e greu sa traiesc cu asta in fiecare zi ma gindesc la ingerasul meu nenascut, asa ca incerc sa inteleg drama prin care treci tu acum, daca mie, care am pierdut o sarcina am suferit atit de mult si sufar inca....ce-o fi in sufletul tau???am vorbit de tine si la fetele de la subiectul meu cu durerea unei pierderi de sarcina, fiindca acolo sint fete care si-au pierdut bebelusii si care te pot intelege poate mai bine! sa nu crezi ca te-am uitat, in fiecare zi intru sa aflu vesti cu frica.....sanatate multa la micuta Sonia, e o luptatoare, iar voua parintilor curaj si putere!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Kay , eu sunt mai departe de voi, dar toate fetele din Buc. au vrut sa vina la tine cind era Sonia in spital - nu te-am uitat ...Am citit mesajele tale si am plins gindinde-ma prin ce treci. Stiu ca sufletul e sfisiat acum, daca citesti mesajele trecute, vei vedea ca fiecare se roaga pentru Sonia. Am fost in odisee impreuna, unele burtici poate au fost mai active dar fi sigura ca mesajul tau a ajuns in multe parti...Multa sanatate , Sonia are nevoie de dragostea ta

Angi si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Kay, nu te-a uitat nimeni!!! Noi doar asteptam un mesaj de la tine (SMS sau pe forum... ) in care sa ne zici cum si cu ce te putem ajuta (sa viram bani in cont... dar e in regula acum contul?; sa te vizitam... dar oare asta iti va ridica moralul?; Sa te sunam... Dar oare nu te deranjam?...). Dupa cum vezi nu stim ce sa facem... pt ca vrem sa te ajutam dar nu vrem sa te deranjam.... si nici nu stim ce sa facem exact ca sa nu te intristam si mai tare!

TE ROG sa ne spui cum te putem ajuta!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kay, nu te-a uitat nimeni, nici pe tine, nici pe Sonia.Asa cum spuneau fetele mai sus, e tare greu sa iti dai seama cum te putem ajuta fara sa te deranjam, suparam sau sa iti invadam intimitatea.Si chiar daca in mod direct nu am vorbit despre acest subiect, Sosonica a fost in fiecare zi in gandurile noastre.M-am rugat pt ea asa cum o fac si pt copilul meu.Am trimis aseara site-ul Soniei unui nr mare de oameni la serviciul sotului meu si voi trimite azi si la toti cei pe care ii cunosc, in speranta ca putin cate putin se vor aduna banii necesari.Vreau sa te ajut si financiar, dar fetele au incercat sa vireze bani in ct de Raiffeisen si nu a mers.Asteptam contul de la BCR.Nu vreau sa fii trista gandindu-te ca cele cu care ai impartit Odiseea te-au uitat pt ca nu este asa.Spune-ne cum iti putem alina noi suferinta si o vom face daca ne va sta in putinta.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pt. cei care in cazul diversificarii dau ex. INTOLERANTA la GLUTEN

Alimente permise la intoleranta la gluten (boala numita celiachie):
- toate fructele si legumele (deci ce legatura are sucul meu de morcovi????)
- carof, salate
- lapte, iaurt natural
- branza
- unt, branza proaspata natur
- cascaval natural
- ulei de plante
- carne
- peste si fructe de mare
- zahar
- miere
- seminte (si nuci, alune)
- condimente curate

Evident nu toate aceste alimente se dau sugarului.... Dar e bine de stiut ce va avea voie sa manance mai tazriu un astfel de copil cu INTOLERANTA LA GLUTEN

Fara GLUTEN sunt si urmatoarele alimente:
- orezul
- porumbul
- mei
- hrisca

Aceste cereale se pot macina, dar trebuie avut grija sa nu se macine impreuna cu graul sau cerealele care contin gluten

Asadar nu dai suc de morcovi dar recomanzi cereale la 4 luni??? Banuiesc ca cereale care nu contin gluten!!!

PS: ANALEX, Deprimarea centrilor repsiratori nu tine cont de pozitia culcat pe spate sau pe burta... Plus de-asta chestia cu cascatul este total aiurea... Un copil daca il tii de nasuc, va deschide in mod reflex GURITZA, ca sa respire. Si face chestia asta din prima zi...chiar daca statutul sau de nou-nascut "nu-i permite" in unele "carti" Daca nu ati avut curaj sa probati asta la copiii vostri va pot eu certifica aceste lucruri... Si nu numai. Cu siguranta mamicile care au nascut la GIULESTI stiu ca metoda (pe care o propuneau asistentele de-acolo) de scoatere a sfarcului din gura copilului era sa-l tii de nas pana deschidea singur gurita. Eu am vazut cu ochii mei cum fetele care alaptau, procedau asa si avea succes metoda. Recunosc ca mi s-a parut putin barbara si nu am abordat-o... Dar cel putin demonstreasa clar ca si puii nostri deschid gurita cand nu mai vine aerul pe nas. Norocul NOSTRU ca altfel nu am mai dormi noptile... de frica sa nu i se infunde nasucul brusc si sa nu mai respire...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

No comment, in sensul diplomatic.
Cand ceilalti cred ca le stiu pe toate, e absolut inutil sa le spui cand gresesc.
Mai ales ca pentru unii senzatia ca le stiu pe toate e foarte importanta pentru self-estime.
Succes la crescut bebelusi.
Si scuze de deranj,
Analex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, nu v-a uitat nimeni! Nimeni nu a uitat-o pe Soniutza!
Cum ziceau si fetele, in toate gandurile, rugaciunile noastre apareti si voi. Si in mesajele noastre.
Cum am mai zis, doar spune cu ce te putem ajuta si o sa o facem.
Astept numarul de cont sa pot contribui si eu macar cu un mic ajutor.

Nimeni nu poate pretinde ca poate simti intensitatea sentimentelor prin care treci tu acum, dar nu uita, suntem langa tine

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput