Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Frumoase poze Martutza.


http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent

Cum fac si eu sa apara Poze in loc de tot scrisul ala?


"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

poze

copie ce-am facut eu acolo

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut foste gravidutze
Doamne dar aveti o viteza in degete de va pierde omul urma.
Fetele mai are vreuna pb cu caca verde?
De 4 sapt face Tony caca verde, medicul zice "dar pe cine deranjeaza", ca pe bebe nu-l deranjeaza. Moasa zice ca daca face si galben e ok, iar tony face dimineata verde si seara sau chiar in acelasi caca, la sfarsit, galben.
i al meu pui e atreia oara de cand sa nascut cu nasucul infundat, eu nu stiu ce sa mai fac. Daca pana acum a trecut asa, de data asta tre sa-i pun picaturi in nasuc, si ciudat ca numai de pe la 4 dimineata pana pe la 11 i se infunda.

pup bebelasii

de Tony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Claudi@, e ok, si a mea face la fel, verde la inceput si galben spre sfarsit. poate fi de la lapte praf, asa fac bebeii alimentati artificial, asa stiam eu, poate fi de la vigantol, am inteles ca si akla schimba putin culoarea scaunului...eu ii dau si fier, si la noi sigur de-aia are kk verde. oricum, daca nu are alte manifestari, nu ai de ce sa te speii. are colici? si din cauza asta poa' sa fie. E in regula, oricum.

si in legatura cu nasul infundat, s-ar putea sa fie aerul in camera foarte uscat peste noapte. incearca sa pui un vas cu apa in camera lui. si...Antoniei eu ii spal nasul cu ser fiziologic de cate ori i se infunda, de cate ori are mucisori, apoi aspir cu pompita si se linisteste.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

ŽNormal, cu colicii nu am avut probleme. Ieri si alaltaieri a fost verde si a fost foarte marait si a plans pana la epuizare, a mea si a lui. Azi a facut normal galben si e asa cumintel si fericit.
Ma gandesc ca poate a fost marait si de la caldura, dar la durut si burtica, iar azi sa schimbat si vremea, e mai rece. Mereu se intampla ceva, de nu pot sa-l urmaresc asa bine.
Eu ii dau bibe si tzitzi, la sand reusesc doar de 3 ori, si acum de 2 zile dupa san mai bea si din bibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

poate a avut un inceput de constipatie, si a stat mai mult kk in funduletul lui, de-aia a iesit verde. se poate si de la caldura, sigur ca da. nu e o problema insa. multi pupici tie si lui tony. ceva poze? ne arati?

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Multumesn Laina,te .Poze"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Multumim de aprecieri.daca reusim sa ne schimbam masina l aanu venim cu Victor si la voi: la Galati, Onesti, Iasi, Timisoara,CLuj,Tg Mures,Arad, COnstanta.Eu am avut parte de vacante foarte frumoase cu ai mei prin toata tara.Plecam spre litoral si dupa 7-10 zile de mare urcam spre Moldova traversam Muntii Bargaului si treceam in Ardeal si coboram pe Valea Ariesului pana in Oltenia si de acolo acasa la Pitesti.Asa voi facesi eu cu Victor si sigur voi suna la voi cand ajungem in cate un oras unde avem albinute si bondarei.

KK verde face si Victor de 3 zile si papa doar san.Poate fi di de la Vigantol,de la ce a mancat mami sau de la caldura.Daca nu e foarte apos si f des (mai mult de 5/zi)nu sunt probleme.Se regleaza cu mucilagiu de orez sau ceai de menta daca e moale.

Bine ai venit pe la noi CLaudi@.Vrem poze cu Tony.Nu ne tzine cu ochii in soare ca si asa murim de cald.Hai mamicuta dulce arata-ne si noua comoara ta.

Daca nu se trezeste senzorica va bag un meniu de diversificare pe luni(ale copilului)

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mi-au placut pozele de la intalnire. daca s-o mai racori ma avant si eu la o intalnire pe viitor.

eu ma duc la mama sa dorm ca a plecat sotzu o zi pana la ramnicu valcea si mi-e frica de balauri...

pup fetele!

P.S.: ma seaca dl. david de azi dimineata.l-as da la pisici

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Se pare ca nu a mers.Nu stiu unde am gresit.In fine lasa.
Merge si asa,nu am ce sa le fac."Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput