Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

CRIA Bv....te-ai razgandit si nu ai mai vrut sa imi vezi pisicuta...
hmmmmm

comorile melesi..eu...si eu

Mergi la inceput

Mamicilor!
poate ca nu mai e niciuna ca mine dar io nu am dat nimik altceva Ramonei de cand am nascut-o decat laptic,apa si de 2 ori ceai de fenicul si anason cand era mititica.nici un ceai ptr colici nici siropuri...nica,nica!
acum papa cam 800-900 ml laptic/zi (de cand cu caldurile astea...)

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Scuze Dani din greseala. Eu oricum nu am camera.

Mergi la inceput

Las' ca ti-o arat mai tarziu ca acum a adormit!
si azi-noapte am culcat-o ca si acum doar in pampers si in sus...topless

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

pftiti lapoze noi
varsta printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare la stup!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei:
Eliana Ioana
Maria Bianca
Gabriela
Dragoselu
Miruna Maria
Arianna Vanessa

Fiica-mea vrobeste de zor cu ursuletii ei de plus si eu m-am gandit sa intru putin.
Kitty, multa sanatate copiilor si tie, stiu ca este coplesitor dar trebuie sa ai incredere ca se vor reface repede. Te admir sincer ca nu-ti lasi prietena la greu si nu e vorba de imprumutat o bluza...practic mai ai un copil in grija. Pupici, sper sa fie bine.
ElenaGiulia, pupam Arthur cel smecheros.
Mihaelaaa, au astia mici o putere de adaptare fantastica. Maya mi-a dormit toata dimineata pe bocanituri de ciocan si zgomot de flex de deasupra (tot n-au terminat, desi vecina a promis ca mai dureza o saptamana, imi vine sa ma duc sa ).
Gabi, sanatate lui Tudor.
ddana, stiam si eu ca acum cade parul ce ar fi trebuie sa cada in sarcina, dar nu ti-a spus coafeza si cam cat mai dureaza? Ca eu desi cunosc situatia, tot ma sperii putin cand trec cu mana prin par.
dani7iasi, vezi ca azi e sarbatoare, sf. Ilie. Mi-a spus si mie mama ieri, ca altfel sigur ma apuca harnicia si puneam cateva ture la spalat.
Nici eu nu i-am dat fetei nimic altceva decat lapte de la mine..nici nu accepta altceva.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Paula azi e ziua de nume a Elianei... m-am gandit ca poate nu stii... Eliana vine de la Ilie (in greaca Elios) si la multi ani spt. pt. ziua de nume si pt. luna implinita!

La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume!

La multi ani bb-ilor care mai implinesc o luna!

Kitty multa sanatate piticei si multa putere voua, parintilor. Cred ca va este f.f. greu. Suntem alaturi de voi cu gandul (daca altfel nu putem). Cand simti nevoia sa te descarci, noi suntem aici sa te ascultam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna ziua la tot stupul!

La multe si sanatoase lunisoare sarbatoritilor zilei!!!
Eliana Ioana
Maria Bianca
Gabriela
Dragos
Miruna Maria
Arianna Vanessa

Fetelor am fost si noi azi la medic la control. Si, din pacate nu am vesti bune deloc. Avem 5600g si 66 cm. Am crescut in 5 saptamani doar 300g dar in lungime am luat bine. A spus ca avem si putina anemie si ne-a dat fier Haussman si vitamine. In plus, dupa ce m-a pus sa il asez pe pitic pe burta sa vada cum isi tine capul, a spus ca trebuie sa maresc doza de vigantol la 4 pcaturi/zi timp de o luna pentru ca piciul meu sta mai mult cu nasul in saltea. Vladut face parte din clubul bebelusilor carora nu le place pe burta. Si cred ca din acest motiv nu si-a exersat muschii spatelui ca sa isi tina capul sus din pozitia pe burta. Il tine putin si apoi miauna ca nu ii place si trebuie sa il intorc pe spate. El in loc sa isi ridice capul isi ridica funduletul ca nu stie sa se sprijine pe maini numai daca ii arat eiu. Sper sa incepem sa luam mai bine in greutate si sa ne si ridicam caputul ca altfel intru in panica. Si asa sunt pe jumatate cu un picior spre panicare .

Sincer nu mai rezist cu caldurile astea. Simt ca o iau razna.
Uitam sa va spun ca, pentru ca meniul sa fie complet, am constatat ca puiul meu nu papa mai nimic din san cu toate ca suge 20 minute la fiecare masa. Azi i-am facut proba suptului si..5-10 ml/ wowwww
Nu e bine. Noi avem 5 mese pe zi dar cred ca o sa revin la 6 daca pot. Poate asa papa ceva mai mult. Nu's ce sa ma mai fac. E slabanog ca tac'su, ca si ala traieste mai mult cu aer.

Scuzati ca v-am facut capul calendar dar nu am cui sa ma destainui ca sunt singurica numai cu puiutu si izolata ca nu avem masina la dispozitie.

Va pupam!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

http://good-times.webshots.com/photo/2553199600101516663RsrlAd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Eeeeeeee ieri am fost la cantarit, masurat de 3 luni si rezultatul este urmatorul:
- 6400 g si 63 cm la med de fam
faza e ca am fost cu ea si la spital la o dr pediatru de acolo (mi se parea mie ca tuseste fata) pt ca in med de fam nu prea am incredere si pe cantarul de acolo avea
- 6100 g oricum dr a spus ca sa o trec la regim si ca are "o fulga buna acasa" asa ca ma declar multumita.

Inca ceva, cand o pun pe Bea sa se uite in oglinda incepe sa planga........nu mereu dar cateodata mai plange, oare s-o fi speriat ca vede doua mamici??? Voi ati patit asta pana acum?

la toti bebeii

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Varsta lui Beatrice
Poze Beatrice
Poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

LA MULTI ANI, ELIANA MICA SI ELIANA MARE!

david pupa toate mamicile care i-au admirat rochita. promit ca las baiatu in pace, sa nu-l confuzez, nu de alta.

si mie imi cade parul, dar stiu ca e normal sa cada mai mult decat de obicei. eu iau supradyn. nu e special pt. par, dar e binevenit.

eu pe caldurile astea m-am gasit sa umblu de colo colo prin oras sa-mi iau antibiotice ca nu mai aveam. intr-o parte nu se platea cu cardu, in alta nu vroia sa-mi dea fara reteta, fugi la dr. sa iau reteta (cu ocazia asta l-am masurat si pe david- 66,5cm), fugi la bancomat, l farmacie iar, la alimentara...acasa in final. nu era nimerica cu copchilul pe strada la ora asta.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput