Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Am reusit ieri sa scotla imprimanta cap 15 si 16 si le-am citit peste zi. Intii spun din astea si apoi mai citesc si din cel actual.

Asadar...

Bine ati venit iuliana2007 si sivma! Sa va traiasca bebelusii si sa ne sfatuim numai de bine pe aceste nenumarate pagini!

elenagiulia ii spuneam sotului meu ca ai ridicat la fileu oferta de produse din Japan. Si a zis ca vrea si el o micuta japoneza.. eventual in uniforma d-aia de scolarita! Asa ca daca poti sa trimiti... intra cred intr-un geamatan sau chiar intr-o valijoara.

Kitty ma bucur ca pina la urma a iesit bine. Sa va ajute Dumnezeu sa nu ramineti cu nici un fel de urme!

Madybulancea sa iti spun si eu acum cu mare intirziere "La Multi Ani" si sa fii sanatoasa!

Metroclopramidul intr-adevar mareste semnificativ producita de laptic dar se transmite in el si se pare ca si modifica gustul acestuia. Si eu am vrut sa iau pt ca ne dadusera din maternitate si pediatra mi-a spus ca sub nici o forma sa nu iau. Face fiecare cum crede insa.

Cearta de pe la cap. 15 nu mi-a palcut si nu am inteles-o. Fetele certati-va cu mamele, cu sotii, cu soacrele... dar aici suntem ca sa ne spunem pasul si sa ne descarcam supararile. Nu ca sa iscam neuronii si asa supra solicitati.

Nu am vazut deloc poze dar revin.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Astea au fost ca sa nu uit.

Despre noi... nu am vesti prea bune!

I-am facut lui Tudor exudat nazal si faringian si asa cum era de asteptat are in git E colli pe care i-am avut si eu in infectia urinara din sapt 38 de sarcina, insa nu sunt multi si nici nu se dezvolta. Stau acolo ca niste timpitei si il mai supara din cind in cind. Cum o fi sa fie dar sa nu se dezvolte.. nu stiu dar asa a iesit. Mai naspa e ca in nas are stereptococ auriu. M-am speriat intii. Apoi m-am linistit. Sunt multi oameni care au si sunt sanatosi. Purtatori sanatosi. In acelasi timp insa se scapa extrem de greu de el. Sunt persoane care fac tratament si de 7 ani citeam undeva. Pe asta l-a capatat tot de la noi. Ca unul dintre parinti este purtator sanatos si i-am dat si lui. Trebuie sa ne facem si noi exudat sa vedem ce si cum.

Ii dau acum Zinat pt ca substanta activa din el este une dintre cele care senesibilizeaza Aureusul dar mtitelul nu vrea deloc sa inghita si ne chinuim o groaza pina reusim sa il facem sa inghita.

Parte care pina la urma e si un pic amuzanta este ca el crede acum ca mereu vreau sa ii dau porcarie d-aia si cum il asez in leganel pt masa... inchide gura si o stringeeee punga! E super amuzant ca face asa un cioculet de rata.. da pui mai bine zis si nici nu vrea sa rida cu gura deschisa. Trage asa un zimbet din virful ciocului. Sau intoarce capul cit mai intr-o parte si asa deschide gura. Sau incepe si sa plinga si tot cu gura inclestata plinge. E amuzant mititelul. dar e un mare chin sa il fac sa pape. Si cam pierdut increderea in ce e in lingurita.

Haideti ca citesc si mai spun daca mai am ceva de spus.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Gabi, imi pare tare rau pt. micutul Tudor...parerea mea e sa-i dai zinatul cu altceva, nu cu lingurita cu care ii dai papa...de exemplu il poti pune intr-o tetina ...asa n-o sa mai asocieze lingurita cu medicamentul

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Despre caderea parului: si mie imi cad parul, si inca mult, dar inca nu am intrat in panica. Am fost la coafor si coafeza a spus ca in general, la patru luni dupa nastere e punctul culminant.. Adica perioada in care suntem noi acum, plus-minus.
Si inca ceva: cica parul care cade nu este decat par ce ar fi trebuit sa cada in mod normal in sarcina, dar datorita hormonilor nu a cazut. Eu una aveam un par lucios si frumos... Dar acu' cica natura isi ia revansa si cade ce ar fi trebuit sa cada atunci. Asa ca eu una nu-mi fac griji. Asta e...

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Gabi78 vrea una adevarata sau una gomflabila?

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, neata!
io nu mai am timpsa scriu a suntem toata ziua plecati de acasa; profitam de timp frumos si tati liber.

intru mereu sa vad minunile din poze si sa citesc ce mai faceti voi.
am reusit sa pun cateva poze in albumele de 4 luni, respectiv cel cu multi zumzaitori.

pupam mamicile si bebeii si in special pe sarbatoritii zilei de azi!

p.s. despre poze.... ce sa zic... sunt frumosi si au crescut atat de mult!!!! unii sunt deja mafioti ( vezi arthur), altii sunt spioni deghizati ( david)...

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

buna!
voi ce faceti in casa pe caldurile astea?
ca noi ne plictisim tareeeeeee!
si avem la treaba de facut.......

comorile melesi..eu...si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

neata mamicute!
LA MULTI ANI!!
ELIANA IOANA
MARIA BIANCA
GABRIELA
DRAGOS
MIRUNA MARIA
ARIANNA VANESSA
Sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Dani sa-ti traiasca comorile. Am vazut pozele ce bondarasi si albinute frumoase avem.
Si in Brasov e foarte cald, nu ma simt in stare de nimic si ma dor si oasele ingrozitor. Nu vreau sa ma gandesc cum e in Bucuresti.
Laptele praf il pastrez in frigider cutia inceputa. Vaccinul tot in frigider.
Apa plata ii dau de mult timp lui Vlad dar nu prea ii place, prefera mai mullt ceaiul.
la toti bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Kitty iti spun ce am facut eu cand am avut probleme la coloana.
am facut radiografie la o policlinica si am urmat trat dat de medc de acolo.dar durerea nu trecea, chiar se accentua. am fost la un alt medic care imi cer sa fac din nou radiografie sau sa i o aduc pe cea care o facusem.

ei, m am intors la med de la polic , i am pus un ¨¨pachet¨¨ pe birou si am rugat-o sa imi imprumute si mie pt o zi, doua radografia, pt ca vrea sa o vada un prieten de al meu care e tot medic.
si a mers.bineinteles ca nu am mai dus-o inapoi.
poate merge si la tine.
Sanatate multa!

Ana si bebe http://family.webshots.com/photo/2656999240101784320XhbWkJ(13.03.2007)

Mergi la inceput