Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Pai daca vrea prietena ta sa stie ceva de japorongi sa ma intrebe pe mine ca la cate am vazut in 6 ani de cand sant aici si la ce tratament avem noi gaijinii sigur nu-i mai trebuie Japan toata viata.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Laina pai stai ca asta nu e nimic trebuie sa le vezi pe majoritatea la cratita sau cu ,copii agatati de ele si ei termina serviciul si aterizeaza direct in clubulire de noapte ca de sant obositi au lucrat toata ziua si trebuie sa se relaxeze cu un sociu sushi si cate o filipineza sau tailandeza langa ei.

tu chiar vrei sa ma faci sa vin acolo si sa-i bat pe toti de la un cap la altul???!!!

spune-mi ca exista si japonezi de treaba, ca deja m-am enervat!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Exista putini dar exista daca ar face astia un studiu sa-i gaseasca cred ca i-ar pune in muzeu la expozitie ca sant raritati pe cale de disparitie

Mergi la inceput

(fetele, eu vorbesc serios, ce-o fi cu Raluca - karla32? are cineva cum sa dea de ea, un telefon ceva?...ultima data avea probleme cu Luca, avea si botezul, si ma asteptam sa intre sa puna poze, sa povesteasca...)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

imi trimite si mie cineva parola ca sa pun poze va rog

Mergi la inceput

Laina te las acum ca mi-a sosit sotul de la scarbici mai vorbim maine,pa

Mergi la inceput

pa, Elena si pt copii

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Boon.
Deci reveni Ela asa ca va intretineti cu ea ca eu moooor de somn....
Victor se inscrie la capitolul fitze de vara.Abea l-am culcat la ora 1.20 dupa 5 ore de chin.Atata a plans si ma urlat ca acum din 5 in 5 min sar la usa lui ca tot am impresia ca plange..Cred ca ajung la balamuc.AM facut baie, am dat paracetamol, ceai cu forta pe care la scuipat,schimbat haine,despuiat la utza goala si lasat in pat sa se desfasoare cu jucarele,iesit in gradina si pus in carut in pozitia favorita.Nimic nene.Nu a dormit.La 1 a adormit la san ca in primele luni de viata el care de 1 luna adormea singurel si imi zambea pana ieseam din camera.Acum bag si eu un somnic ca de dimineatza de la 4 nu am mai avut parte.Si repede 2-3 raspunsuri.

Aliana am notat tot. Victor de ieri dimi nu a mai avut scaun verde si moale dar adac mai face acum stiu cui sa ma adresez.Mersi.Am notat nr tau.Sa-mi zici pe la ce ora te pot suna.Eu te voi suna de pe rds ca e mai ieftin deocamdata pana imi fac un abonament la conex.

ElenaGiulia te-am bagat inlista.Vorbim cand vrei si cand voi fi si eu lucida.Sper sa dorm putin.Interesant locul de joaca al regelui Arthur.Iar chestia cu rosul obiectelor...devine problema generala de acum.

Loradin multumesc de vorbele calde.Invatati mami cum e cu biberonu si sa-i spuneti si lui Victor cand ne-om intalni.Ca el cum simte teina cum deschide gura intr-o expresie de scarba.Nu inteleg cumde accepta suzeta.E un paradox.
La Multi Ani sotzului tau.Sa fie sanatos, norocos si iubit devoi fetele lui.

Nickol_f eu nu-l tin pe Victor in funduletz decat 15-30 sec pt poza.Sa ma dau mare.Si intr-adevar la 6 luni trebuie sa stea in fund nesprijinit din laterale si doar cu sprijin la spate.Dar dupa ce face 4 luni poti incerca cate 5-10 min/zi sa pui copilul in fund si vezi daca ii place si daca poate.Sa nu te sperii ca va avea tendinta sa se aplece in fata.E normal.Il pui culcat si incerci din nou a 2a zi.si cu ridicatul la carut la fel din luna a5 a cate 5 min/zi.si treptat cresti timpul.Daca illasi se poate ridica singur agatandu-se de ceva dar sunt si copii caretrebuie ajutatialtfel tot pe spate vor sta.Tu sti cel mai binece fel de bebe ai.

Laina lasa mami fata in pace cu masajul.Nu ai vazut ca si in mesul Elei e de la 4 luni incolo?

Iuliana tae-bo? Pai bine mai io zic de 2-3 rasuciri si aplecari acolo si ma dau mare si tu-mi dai lectii .Bravooo
Ma bine fac ca tot acolo ajung...sper...

Diana_jors Bravo mai Alex, maine poimanie il vezi ca se barbiereste....Sa nu uit.Cand e nunta? La Oradea? Sa aduci poze.Pana atunci pune-te la gimnastica sa moara colegele tale de invidie ce bine arati si esti si mamica. si CASA DE PIATRA!

Fetele multumesc pentru raspunsurile legate de vinite si altele....Eu am fost cam fricoasa dar nu exagerata.am mancat in general cam ce am mancat si in sarcina cu precizare ca eu nu beau carbogazoase deloc si in sarcina nu am mancat caren de porc iar acum m-am spurcat de 2 ori la o ceafa la gratar.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

quote:
Originally posted by radcarmen

Legat de alimentatia mamei eu mananc orice (mai putin castravete crud, varza cruda si fasole uscata) de cand avea puiul meu 3 sapt pentru ca am vazut ca desi tineam regim el tot avea colici. Asa ca am decis sa mananc ca de obicei si de la 7 saptamani am terminat cu colicile si cu medicatia adiacenta. Vinete am mancat chiar de mai multe ori si nu am sesizat nici o modificare. Oricum, chiar daca ar fi mancaruri la care face figuri cand o consumati prima data, burtica lor se obisnuieste apoi si nu mai au probleme.
Aaaa...am uitat sa spun ca nu am consumat portocale si nici celelalte fructe cu potential alergen crescut. in rest ORICE.

Sa va spun despre puiutul meu ca este in tabara fotomodelelor. La 3 luni juma' avem vreo 5500 g si vreo 64-65 cm (imi da cu virgula). De cand a dat caldura asta peste noi stam dezastruos la capitolul mancare, chiar tindem spre 0. Papam tzitzi (dar nu stiu cat ptr ca nu ma pot mulge) si completare avem de la zero la 120 ml. Peste zi, desi stam la casa este fffffff cald, dar macar noaptea se racoreste repede si putem dormi omeneste.

Era sa uit. Kk si la noi are tenta verzuie, nu m-am gandit ca nu ar fi normal. Eu, pentru ca sunt o panicoasa din fire, incerc sa nu "vad" atatea pentru ca altfel intru la idei. Atata timp cat puiul e ok, vesel si povestitor ma gandesc numai la bine.

Va pup ca m-am intins cam multicel.

Poze cu puiutul meu Vlad

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Carmen sa stii ca si eu am observat chestia cu "colicile" care nu sunt intotdeauna colici si , care se pare ca se datoreaza mai curand adaptarii lor la noul mod de a se hrani.Numai ca mie imi era frica de vinete ca au ceapa cruda in ele.

KK ..mda..eu studiez pampersul de parca ar fi o carte de colorat. Cred ca sunt cam exagerata dar nu vreau sa scap ceva care ar fi important pentru un medic ca mod de diagnosticare.E adevarat ca, cu cat sti mai putin, cu atat esti mai putin stresat dar ...e primul pui si la 36 de ani...sunt cam mamoasa

Paxela cum adica para cu orez?

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI ASCULTATORI.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua fetelor

dupa cum am promis schema mea de diversifcarea(inspirata de la doctorul meu drag)- scriu teoria cum va fi in practica scriu pe parcurs

Dupa 6 luni incep cu chefir(poate pare straniu , dar sun de acord cu argumentarea doctorului) - incep de 2-3 lingurite pe zi - obligatoriu cu lingurita, a doua zi 15 ml , a treia zi 30-40 si pina ajung la 120-160ml. Chefirul de 0 % grasime sau 1% - il voi da la a doua masa(orele 11)

La a 4-5 zi in chefir am sa adaug brinzica (facuta de mine acasa) -prima zi 0 lingurita, a doua zi 2 in asa mod ca la 6-8 luni cantitatea de brinzica sa fie 30 gr, iar dupa 8 luni 50 gr.

Astfel suntnecesare aproximativ 2 saptamini ca o mincare de lapte sa fie inlocuita cu chefir+brinzica.

Urmatoarea luna(7 luni) - introduc cereale - am sa incerc sa le fac acasa nu sa le cumpar(sper) - din mai multe motive(asta alta data) - in loc de laptic de vaca - asta stim toate am sa torn laptic formula(respectiv NAN 6) Bine la sfirsitul lunii avem doua mincari de laptic inlocuite - dimineata chefir cu brinzica si seara (ultima mincare ) cereale

Luna 8 - fructe si legume (tot treptat)

La sfirsitul lunii 8(poate 8,5) - introduc carnea cu ce incep cum fac - inca nu am studiat, tot asa sila legume - inca nu stiu cu ce voi incepe - am sa citesc))

Asta teoretic - cum va fi in practica - sper bine

PS - ce vreau sa mentionez - nu este atit de principial cu ce incepem diversificarea(numai nu cu suc - daca am timp scriu de ce - opinii culese de la medici) -ci cit de lent o facem - nu trebuie sa ne grabim - pentru ca diversificarea in primul an nu este pentru contributia de vitamine si etc - dar pentru ca bebe sa faca cunostinta cu noile alimete - cu cit suntem mai rabdatoare si nu ne grabim cu atit mai bine pentru bebe si atit mai putine probleme pot aparea pe parcurs.

Ma bucur ca am reusit sa scriu - cu Ilinca- mai ales dupa botez- abia am timp sa maninca

Mergi la inceput