Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
Laina spune:
vai de mama lor.... si o colega de-a mea pur si simplu idolatrizeaza tara asta... sa te auda pe tine vorbind cred ca nu i-ar mai trebui! :P ma lovise si pe mine la un moment dat, dar mi-a trecut!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
Laina spune:
quote:
Originally posted by ElenaGiulia
Misto e sa-i vezi mergand pe strada cuplurile sau perechile sot sotie,ei merg in fata ca domnii si ele in urma lor cu capul aplecat le mai lipseste doar zgarda de la gat
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
drace...chiar asa??
maaama...fetele, hai sa e mutam acolo si sa le dam o lectie galbejitilor astora...Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
iuliana_2007 spune:
Buna mamicilor.
Eu nu prea reusesc sa intru sa ma discut cu voi ca ma tine fetita mea ocupata.Ma omoara cu intorsul ei pe burtica.
Vrea sa mearga,trage de tot de pe pat si plange ca este neputincioasa.
Am incercat sa ii dau si eu suculet de morcovi dar este jale,nu ma inteleg cu ea deloc,nici apa nu vrea sa bea,laptele de la san bea putin cat sa aiba ceva in stomac in rest numai pe burtica.Nu stiu ce sa-i mai fac.La mine in casa este foarte bine,deci nu sufera de caldura.Nu ma inteleg cu ea deloc.
Oricum o las in banii ei si nu o fortez cu nimic pt ca isi inclesteaza buzele si nu am cum sa-i dau ceva.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ElenaGiulia spune:
La multe lunisoare:
George Catalin
Bryan
Robert Gabriel
Miriam Riana Andreea Beatrice
Si Stefania sa cresti mare si frumoasa ca mai e putin si vine Arthur pe la tine
.
Mihael@ noi glumim radem dar ce-ar fi sa-i vedem maine poimine pe amandoi tinandu-se de mana ca doi 
.
sherbi spune:
bine ai venit, ALIANA!
sa-ti traiasca rayan! va asteptam cu poze.
si eu ma duc la masaj si la un aparat ultraton. cica nitel nitel s-ar vedea rezultate. oricum din 12 sedinte n-am onorat decat 4. eu de fel nu-s in stare sa ma tin de nimic, mai putin de cresterea copilului![]()
![]()
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
nickol_f spune:
Hop si eu pe aci dupa muuuuut timp in care vad ca ati fost tare harnicutze, inca nu am reusit sa recuperez tot dar o sa incerc
Eeeeeeeee azi facem si noi 3 lunisoare si tre sa punem poza de 3 luni in album, mai intai sa o facem
.
LA MULTE LUNISOARE si celorlati bebei nascuti pe 19
George Catalin
Miriam Riana
Stefania
Robert Gabriel
Am vazut ca s-a discutat de kk verde alaltaieri seara am patit-o si eu cu Bea, seara a facut verde, a doua zi cand am fost la doc, mi-a spus ca de la caldura dar sa-i dau smecta daca contunuia sa fie verde.
Periuta de dinti io citii undeva ca tre spalati copchii dinainte sa le dea dintisorii, pe gingiute, eu inca nu am incercat operatiunea asta.
Kitty pupici pt Giulia acum am citit de accident
si sa se faca bine cat mai repede.
Am si eu o nelamurire, am vazut ca sunt in stup bebei care stau deja in fundulet !!!!!!!!(am vazut in pozele de la intalnire) de la cate luni sta un BB in fund?, eu stiam ca de 6 luni, sau nu??? Azi Bea a facut 3 luni si chiar ma gandeam cand sa incerc sa o ridic si pe ea mai sus un pic, pe o pernuta, pt ca o vad cum ma urmareste prin camera, mai bine zis cum incearca sa ma urmareasca, pt ca asa culcata pe spare nu pre ma vede bine pe unde ma duc
si voiam sa ii ofer o panorama maai larga a camerei.
La cate luni ati ridicat prima treapta la carut? eu am citit ca pana la 6 luni nu ar fi bine.....dar deja este fff curioara si se plictiseste sa stea pe spate si sa vada cerul
.
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
Varsta lui Beatrice
Poze Beatrice
Poze Botez
iuliana_2007 spune:
Am uitat sa va spun.Ieri am facut tae bo(aerobic).Am muncit o oara de mi-au iesit ochii,am transpirat la maxim.Cred ca intr-o luna ma modelez daca o tin asa
.
Nu pot sa stau asa.Operatia nu a prezentat reactii adverse deci asa ca merg inainte,ma risc.
Nu mai suport sa ma vad asa de grasa.Am 13 kg in plus.Am mai dat jos 14 imediat dupa nastere,dar trebuie sa scap de astea.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ElenaGiulia spune:
Laina pai stai ca asta nu e nimic trebuie sa le vezi pe majoritatea la cratita sau cu ,copii agatati de ele si ei termina serviciul si aterizeaza direct in clubulire de noapte ca de sant obositi au lucrat toata ziua si trebuie sa se relaxeze cu un sociu sushi si cate o filipineza sau tailandeza langa ei.![]()
Laina spune:
iuliana, ai vreun instructor ceva? de unde stii cum si cat si in ce fel?
daca merge, da-mi si mie exercitiile, de unde le-ai luat tu, ca poate ma fac si eu frumoasa. Eu deocamdata am vreo 52 kg, dar vreau musculatura faina ca inainte, vreau abdomen ferm, ca nu suport colaceii care se vad cand ma aplec sau cand stau asezata!...
(vezi ca au mers si pozele?
)
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia