Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
sherbi spune:
MARTUTZA, eu zic sa mananci tot ce poftesti. eu am bagat vrute si nevrute, mai putin carbogazoase, alcool, cafea( fara cofeina am baut) si nu s-a intamplat nik. si-apoi cam de la 4 luni pa pa colici.
LA MULTI ANI SOT DE LORADIN! SA FII SANATOS SI SA-TI FACI FERICITA SOTIA IN CONTIUNARE PANA LA ADANCI BATRANETI!
ELENAGIULIA-pai pe mine ma uitasi

? sunt eu, cea cu papusica Minnie![]()
pup ARTHUR
. super tare jucaria!
DIANA, spune sincer...cu ce sampon il speli pe alex de-i crescu pleata peste noapte
???
KITTY- sanatate multa giuliei! si sa va fereasca bunul dumnezeu de late nenorociri.
ELPOWER, sarumana pt. articolul de masaj. eu ma bag la david ca nu se mai poate. e lenea intruchipata, cu ma-sa seamana
. nu vrea sa se roteasca, nu vrea nimic. cat despre exercitii de slabit, pe mine m-ai pierdut pe drum. motiv: LENEA, nu spusei mai devreme?![]()
![]()
mie mi-e lene sa ma duc la salon sa-mi lipeasca 3 plasturi si sa astept juma de ora sa-si faca treaba...
ROXANA, pup raresu papacios!
SIMVA, bine ai venit in club, paron stup!
PAXELA, sa-ti traiasca copilutziii! ce frumos se joaca ei! vreau si eu surioara pt. david...lasa ca la anu...
ma intorc la odisee.
fetelor, dar AMMA ce-o mai face? ca era destul de activa? si LUMI_NAG n-a mai dat nici un semn, nici macar sotzu, ca-l invatase sa ne scrie. si mai sunt mamici care trag chiulu da nu imi amintesc acush.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
alionushca spune:
Acum despre noi
- caldura ne omoara si pe noi - 32 grade in casa fara exagerare ieri a mincat din 180 doar cite 90-110 si azi am schimbat tactica - dimineata a minact 12o(la 70 a adormit si la 10 am facut ochisori. Inainte de urmatoarea papa - am pregatit cadita - am fact gimnastica( sa obosim - adica idnoim tot ce se poate de indoit
) dupa - baita de 34 la 32 grade - miscare si oboseala(a se citi se cheltuie energia si se racoreste) - dupa asta am iesit fooooarte flaminda din baita a mincat in sfirsit 180 ml si a dormit pe loc.
La orele 2 din nou aceiasi procedura - si inca un rezultat la procedura asta - ca mai pot intra si eu pe forum![]()
Apa bem - adica ii fac ceiut de la Hipp de romanita - si merge - dar nu mai mult de 70-80 ml pe zi(aici nu bine, dar decit deloc ma multumesc si cu asta)
Despre periuta de dinti--dintisorii se curata incepind cu primul aparut
- cu scop de curatare si de educare a a spalarii dintilor pe viitor - in sens sa vrea si sa-i placa. La noi tati va face aceasta procedura - macar de ceva am scapat. De care periuta nu m-am gindit - il intreb cumparam si aratam![]()
Mami de Ilinca(6 martie 2007 )
sherbi spune:
fetelor, v-ati bagat cu toatele la somn?
va dau de veste ca l-am pierdut pe david azi cand ma intorceam de la mama si ghiciti ce am gasit???
http://good-times.webshots.com/photo/2034996370101227233IYzEoZuitati-va aici
iuliana_2007 spune:
Laina eu le-am tras de pe ODC.Fac si pilates din cand in cand.Ma simt bine dupa ce fac exercitii.
Tae bo le fac o ora si cand ma simt in forma si pilates sunt 20 de minute de exercitii.Se fac numai la sol.
Dar daca vrei sa slabesti faci tae bo,daca vrei sa ai un super corp,ferm si un abdomen frumos este bun pilates.Eu le fac combinate.
Nu am instructor,le fac singura,vreau sa dau jos neaparat pt ca eu inainte aratam foarte bine si ma enervez rau cand ma privesc in oglinda.
Daca vrei sa ti le dau nu ti le pot da decat pe yahoo pt ca pe mail nu merg(nu stiu de ce).
Pilates sunt multe cd-uri(vreo 7) si este si pt dummies.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
sherbi spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2034996370101227233IYzEoZuitati-va aici[/url]
am descoperit buba cu emoticoanele. trebuia sa ma loghez. eu scriam mesajul si completam de fiecare data user-ul si parola.

iuliana_2007 spune:
Sherbi am vrut sa vad si eu ce ai gasit dar nu merge
.
Frumos baietel ai,nu am ce comenta,voinic tare.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
aliana spune:
mi am prins urechile...am vrut ca la semnatura sa apara link ul cu pozelz lui bebe, dar se pare ca nu am priceput nimic din ce m ati invatat. Mai incerc, sunt tantalau...
merci oricum diana si laina
ma apuc sa citesc ca am ramas la pg 7
Ana si bebe Rayan (13.03.2007)
sherbi spune:
IULIANNA, sarumana. hai ca mai incerc acush.
uitati-va aici
iuliana_2007 spune:
Laina am uitat sa iti multumesc pt ca mai ajutat cu pozicile.Esti o draguta,te
.
As intra si eu sa vb mai mult cu voi dar ma tine Maya ocupata mai mereu si mai mult apuc sa citesc decat sa zic ceva informativ.Deh,asta este.Noaptea sunt libera,nu ma deranjeaza nimeni.
poze