LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Asa, am uitat ca o vazusem si pe Alessia, fotomodelul Carolinei, are niste pozitii si gesturi chiar de domnisoara..

Roxa, mie mi se pare ca Bianca nu a crescut in comparatie cu ceilalti piticlonti, eu tot mica o vad...

Si intrebarea care ma chinuie de ceva vreme: copiii vostri stiu culorile? ca eu nu reusesc sa o invat pe a mea si pace



Rugati-va pentru Diana



Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana..am uitat sa pun ghilimele..la certat ..vorba vine certat..In Ro nu exista vointa..nu se vrea sa se faca ceva...Nu am reusit sa vad parcul de care spui ..nu-l pot vedea de la job si de acasa uit..
Anca are notiunea de culoare...le stie pe toate...le sorteaza...dar daca-l intrebi direct ce culoare este un anumit obiect...raspunsul vine fara sa se uite atent..pink:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, concediu placut si sa te intorci cu bateriile incarcate. pupici
felicia, la multi ani andreei si petrecere frumoasa, sunt sigura ca tortul e delicios, asa cum o fi el. trimiti si aici o felie? mai ales ca e facut in casa
am vazut doua domnisorele: alessia si bianca. am fost uimita ce au crescut. sunt f reusite si maricele.
adema, da, si noi suntem mofturosi, pai philip aproape ca nu atinge fruct sau leguma, drept urmare compensam cu multivitamine, sucuri etc

mai, eu am remarcat ca disneylandul nostru nu prea v-a placut, hehehe, da' eu nu-s suparacioasa, important ca ne-a placut noua, ca sa fiu sincera (si aici ii raspund oarecum danei) nu chiar am cazut pe spate, dar am fost topita dupa ocean. so, daca ar fi sa ma mut pe una din coaste ar fi din cauza apei, aici e atat de uscat...
apropos, l-am vazut pe serban, e la varsta aia cand se maturizeaza, ciudata, ca nici tu nu stii ce esti, hehehe, imi amintesc de mine adolescenta. si, da, ricardo seamana cu unchiul lui dar si cu tati.

uf, batranetea, nu mai stiu ce-am vrut sa zic. a, l-am vazut pe bogdan zilele trecute si m-am minunat si de el, drept, primim si tare rar poze de la monica
aaaaa, am vazut pozele maariei care sunt tare frumoase iar ea, maria, slabuta si inalta. ce inaltime ai?
andries, pupici si sanatate
mai, mie mi-e dor de carmen si de alice, cand au de gand sa se intoarca? si nora cu poantele si spiritul ei vesel...asta ca sa nu amintesc de fete din vechea garda care au disparut cu totul

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna, fetele! Mi-a fost dor de voi, am fost in vacanta la munte, pe Semenic si de vineri, de cand ne-am intors ma chinui sa citesc acest capitol...uf, acum am terminat! vazut si poze...nu mai spun de Disneyland ca ma apuca iar damblaua. Olila, le-am vazut de vreo trei ori tot familionul si am hotarat sa mergem si noi la anul, la cel din Paris. Dupa vreo doua ore, Razvi, cu o fata de copil, vine si imi zice ca mai bine ar fi sa mergem in chiar in august, anul asta! Deci iti dai seama ce succes ai avut!
Noi ne pregatim sa plecam la mare, La Neptun, maine dimineata...insa cu inima stransa eu...prindem fix canicula, mai rau nu se putea! Si, in plus, ma apuca groaza cand imi amintesc prin ce am trecut acu' doi ani cu Ianca, la mare...Roxanaz, sper sa nu mai fie nevoie sa te stresez la telefon cu doctori prin Constanta...Nu stiu daca iti mai amintesti ca te-am sunat atunci, eram disperata, cu Ianca varzaaaa...

O sa pun si eu pze noi, dar cand venim de la mare...Daria, uite, daca ati fi mers la mare, ne-am fis potrivit ca perioada si poate ne grupam! Oricum, distractie maxima...la cum te stiu, Strumfitza ta va fi in culmea fericirii, sunt sigura ca vei gasi tu un super loc si-n gaura de sarpe...

Maaria, Bibi, va pupic si ma bucur ca ati reaparut pentru ca ma intreb deseori ce-o mai fi cu voi, cum mai sunteti...

Mitzura, tatal meu are vitiligo si pot sa-ti spun ca petele nu apar aiurea pe corp, ci la incheieturi, pe pleoape, sub brat, intre degete...iar petele sunt roz, nu albe...si simetrice, adica nu apare o pata pe un picior si gata, vitiligo...Si eu m-am stresat cu gandul asta, chiar daca stiu ca nu e erditara pentru ca Iancai i-a aparut o pata alba pe burtica, se vede doar daca te uiti atent...e posibil s-o fia avut din nastere si sa fi fost mai mica...sau sa nu o fi vazut eu. Cei cu vitiligo, daca nu e foarte extins, au pete mai mult pe degete...Tatal meu asa avea la inceput, in timp s-au mai extins...acum are si pe pleoape, insa are ochelari mai maronii si nu se vad. Pe el il complexeaza rau mainile, a ajuns sa se jeneze cand da mana cu cineva. Am simitit ca inca nu s-a resemnat cand l-a intrebat Ianca de ce e murdar pe maini...Dar eu zic sa nu te stresezi, ci sa duci copilul la mai multi dermatologi...eu una nu mai de mult timp incredere oarba intr-un singur doctor.

Lia, bravo...la botul calului cu papica, suuuuper! E buna mancarea? Ce firma e? Si din nou, citind despre piticul tau, spun...idem! Maxim 150 gr de piure, nema fructe, legume crude...bleah...stiu scenariul. Io zic asa: daca mai exista copii pe lumea asta precum al tau si sunt sanatosi, voiosi, voinici (de Ianca zic), atunci inseamna ca ai un copil normal. Altfel decat majoritatea, dar normal. Stii ceva? ianca mea, desi sclifosita si mofturoasa si foarte conservatoare in materie de papica, mananca mai mult decat mine. Pe cuvant de onoare! Si cantitativ si calitativ. Daca ei ii ajung 100 de gr de pireutz, de ce sa o fortezi sa pape ca la carte? Copilul din carte nici nu exista. E o medie intre ai nostri si cei care au deja 18 kile. Deci, daca ai nostri au contribuit la calcularea acestei medii, inseamna ca sunt ok.

Nu ma intrebati ce fac la ora asta pe net...nu pot dormi din cauza ca am 32 de grade in casa. Ocazie cu care am si reusit sa-l conving pe "Lazi" sa ne punem aer cond. Nu se mai poate asa.

Ianca e o scumpica, ma uimeste cu intrebarile ei in fiecare zi. Azi m-a intrebat de ce statea Cenusareasa in casa aia daca mama vitrega si fetele urate erau rele cu ea? Mda...
Si un cuvant haios...zice "aloiooo", in loc de "aoleu", cu o mutrita serioasa si ingrijorata...Iar ultima schimbare mare, a inceput "indragosteala" de tati, e geloasa pe mine, tati sa-i dea supica, tati sa-i faca baitza...ceea ce inainte era exclus! Ce ma fac? Cica "Lazi e sotzul meu, nu al tau".

Legat de petrecere, noi ii facem ziua la Funland, e un super loc de party acolo, cu fete dragutze care se joaca cu ei, cu incaperi pline cu jucarii, cu tobogane, bazine cu mingi, etc. Si vor veni, invitate speciale, Cenusareasa si Alba ca Zapada in carne si oase. Am emotii, sper sa semene cat de cat fetele alea cu personajele.
Hai, va pupic, ma duc sa ma zvarcolesc in pat vreo doua ore. Nu inainte de a smotoci toti strumfii care fac trei ani saptamana asta! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!







www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
azi pauza de sarbatoriti hihihi. ne tragem sufletul
Anca sa stii ca tuturor ni se pare ca doar piticii proprii nu cresc...doar ai altora. iti recomand sa te uiti nitel pe pozele de acum 2 ani sau 1 an ale Biancai....si sa vezi cum sare in ochi diferenta . despre culori: Patrick stie "ab, negu, gaben, oshu, abastu, vede, mov (asta pe vremuri era culoarea lui preferata hihihi), 'oz si "bleu" ". Bianca nu vrea sa spuna culorile? poate nu o atrag....daca ii arati o rochita preferata iti spune ce culoare are?
Olila ai disparut ieri
Daria drum bun si sa va distrati bine!
Diana drum bun si voua si sa nu fie nevoie de medici. imi aduc aminte ca ai sunat, cum nu...sa aveti vreme frumoasa!
o zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bon dimine !!!!
Iote ca ma intorsei si io de pe drumuri ... da rau am facut, ca pe aici prin Bucuresti se topeste asfaltul, nu altceva !!!
Ma bucur sa va gasesc pe toate sanatoase si pe piticii din dotare asijderea ! Am pierdut multe aniversari, dar urez tuturor LA MULTI ANI cu sanatate si voiosie !!!
Nu am reusit sa citesc mare lucru din urma, ceva-ceva ... si nici poze nu am prea vazut, sper sa recuperez eu ! Dar am un mesaj special pentru Dana-speel, pupici multi lui Ricu si sanatate multa (am citit despre patania din Romania !).
In rest ... despre noi ... am avut un super concediu la Jupiter, desi statiunea e mica si romanii nu se inghesuie sa faca mare lucru pentru turistii veniti pe litoral, dar a fost bine ca era pe malul marii, la racoare si apa la discretie (desi cam rece, dupa parerea mea). Al meu copil a facut figuri la maxim, nu a vrut neam sa se balaceasca in apa marii, drept pentru care ii umpleam piscina si statea minute intregi la joaca acolo, cu jucariile din dotare ! La masa a fost super, de mincat minca linistit (ma rog, cu alte jucarii pe linga el si cu fitze cind intirziau ospatarii sa ne aduca comanda), iar dupaamiezile mergeam la parcul cu saltelele gonflabile (care erau si anul trecut) si sarea foarte fericit in toate alea ! In rest, norok ca in camera aveam televizor (si minimaxul in dotare), asa ca am invatat toate desenele pe de rost !!!
Oricum, a fost destul de obositor, pentru ca nu am avut mai nici un moment de respiro (am fost doar noi trei singuri). Si peste asta, lui Andrei ii lipsea mult verisoara lui si toooot timpul intreba de ea si cerea sa mergem acasa, sa se joace impreuna !!
Avem si poze, dar nu am apucat sa descarc nici una pe site, promit ca o sa o fac cit de curind !! Am ales sa tin calculatorul inchis acasa, pentru ca Andrei vrea musai sa se joace la "pozele mici" (audiblesurile de pe messenger) si daca dau drumul la pisiu nu mai scap de el !!
Cam asta ... pe scurt !
Acum sint la job, incerc sa recuperez ce am de facut si cred ca la inceputul lui august mai fugim pentru doo saptamini la mare, ca aici in citi e criminal de cald !!
Va doresc numai bine si sa aveti o zi minunata !!
Sint prin zona ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Raducu si Mitzu!
Sa va traiasca voinicii Ina si Marina!
[red] La multi ani Andreea!
Sa-ti traiasca minunile Pako!

La multi ani Dana!

Eu sunt ca de obicei in mare viteza...sper sa intru dupa-amiaza sa stau de povesti...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

cristal, te rog dupa amiaza sa nu uiti sa ne faci si o analiza de risc cu norul de fosfor... ma bazez pe tine sa ne spui cum il vor neutraliza.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Bun...sa raportam (mai mult pentru sufletul meu ca vaz ca lumea e plecata in vacanta sau varata pana la gat in munci... Bine ai revenit Alice...)

Am tuns galusca mare ca nu se mai putea! Frumosi carliontii, dar transpira de numa' numa' si nici nu putea sa o pieptan.
Acum arata si mai rau a spargator profesionist de geamuri...
Azi mergeam la nenea doftorul si a vazut un copil cu mingea pe strada. "Uite, fetitza spage geamu'i!". Are vocatie, ce sa mai...:)))

Ne-a venit prin posta talonul de analize obligatorii...
Cand ne-am dus cu el la doftor a tras o jeleala de juma' de ora cu vomitaturi si urlaturi de am ridicat policlinica in picioare...se invarteau asistentele si se uitau urat la mine...Ca are copilul ceva si eu nu recunosc..
Dupa ce a vazut ca nu-i face nimic a inceput sa se traga de sireturi cu doctorul "don' dotol, ce faci?!"...hahaha
Azi teoretic trebuia sa-i facem analize, dar am cazut cu doctorul la mica intelegere. Respectiv, am ajuns la concluzia ca arata extrem de bine copilul si nu are nevoie de analize. (oi fi nebuna, dar face asa urat ca pana nu ajunge sa stea mai calma io nu o intep)

Insa am reusit sa o determin sa faca "pishu la sticluta" si ii facui un sumar de urina...:)))

De obicei pe afara striga in gura mare "mamiii, fac pishu' la boshchetzi!" ca sa stie si aia care nu ne-au vazut din prima de ce ne pitim prin tufe.
Nu spune ca face kk, dar e pro! Respectiv indeamna pe toata lumea sa se exprime "Calu', sa spui ca face kk" "Copacu', sa spui ca face kk" iar catzelul e indemnat sa spuna si kk si pishu'...

De fapt ea spune ceva...zice ca face pishu' si in functie de necesitati se tine sau din fata sau din spate...e ceva!
Mai avem si accidente iar de pampers la nani nu am scapat, dar eu sunt extrem de multumita ca nu mai miroase prin casa a matza nedresata la laditza cu nisip...:)))))

Samburelul e cuminte foc! Transpira saracutza dart nu se plange...Rade toata ziua si se converseaza cu toata lumea care are chef sa o intrebe de vorba. Cu calutii de la caruselul muzical cel putin trage cate juma de ora de chiuituri si rasete de zici ca o gadila. Si asta cand nu e pornit.
In schimb tine la silueta, dupa cum va mai spuneam. In primele doua saptamani din luna a treia nu a luat nici un gram in greutate...
Acum cu caldurile astea e si mai si. Dar inca nu ma impacientez, stau calma pana ajungem la racoare la bunici sa vedem ce face acolo.
(John tocmai mi-a facut o bucurie...dupa ce l-am lasat de capul lui sa stea la servici pana la ce ora doreste ca sa termine sa putem pleca duminica, m-a anuntat ca luni e convocat la minister toata ziua si nu se stie daca luni termina sau dureaza mai mult! Iuhu!...asa ca nu se stie cand ajungem...Asta pentru ca m-a intrebat Roxana cand plecam dar am uitat sa raspund)
Si ca tot zicea Maria ca ne invidiaza ca plecam la munte o luna...Nu plecam la munte, ci spre munte...:)))...mai pe la poale, dar io sunt multumita, ca e racoare si frumos...:)))

Hai ca mai am putin si trec la al doilea capitol, scrisei nu ma incurcai...:)))

Aaa, uitai...am inscris-o pe Maria la gradinita! Aveam inima mica-mica...s-a facut Botoshica de gradinita, nu-mi vine sa cred!
Pupam voios, concedii placute sau spor la munca...dupa posibilitati!.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andries, Ioana era mai buna la asta decat mine.
La prima mana eu spun ca nu au ce sa faca altceva decat sa informeze populatia asupra riscurilor si masurilor de protectie. Dar cum chimia nu e punctul meu forte o sa intreb chimista noastra si daca imi spune altceva sa anunt...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput