Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Eu sunt in concediu, e a doua saptamana (si ultima ). Am fost saptamana trecut la mare, la Constantza. Din nefericire, am prins doar 2 zile de soare, in rest ploi, nori, vant, frig. Copiii au fost nesperat de cuminti, au dormit mult, au mancat binisor, le-a placut marea la nebunie. Rares se arunca in valuri de parca era nascut in apa . M-am speriat cand a luat prima gura de apa, dar dupa ce a ramas cateva secunde mirat de gustul sarat, a inceput sa rada mai cu pofta. Bianca a preferat mai mult nisipul, dar s-a bagat si ea in apa. Au papat cu pofta la terasa, au facut show intr-un parc (de pensionari , ca era singurul din zona) unde mergeam seara, le-au topit inima matusicii si unchiului (sora si cumnatul meu la care am stat) cu toate dragalaseniile si figurile lor.
Am avut deosebita placere de a ne intalni cu Anca si soarele ei, Oani, cu Irina si delicata Ioana. Sunt niste fete minunate si ma bucur ca am avut ocazia sa le cunosc. A fost cam pe fuga, intr-un loc de joaca unde copii aveau fiecare alta preocupare si nu prea am apucat sa stam la taclale. Daca pe Oani am mai avut ocazia sa o vad din poze (e mai cretulina si mai frumoasa in realitate si foarte inalta, e mai lunga decat Rares), Ioana m-a impresionat. E micutza (un pic mai innaltutza ca Bianca), delicata si frumoasa foc. Are niste ochisori . Din pacate, am uitat sa imi iau aparatul foto la intalneala
Poze de la mare .

Nasol e ca ne-am intors raciti de la mare. Rares a inceput cu muci sambata si usor-usor ne-a dat la toti. Numai muci si tuse, fara febra. Problema e ca nu avem batista bebelusului, asa ca ne chinuim cu o amarata de pomitza care nu scoate cum trebuie si mai mereu umbla cu gura cascata, ca nu pot respira pe nas. Din cauza de raceala, nu am fost nici la cresa, desi trebuiau sa mearga de luni. Maine am zis ca-i duc. Inca nu au trecut simptomele 100% dar sunt pe sfarsite . Sper sa se acomodeze repede, ca nu mai am cu cine sa-i las cat sunt la servici.
Am profitat de zilele astea cat am stat impreuna si m-am bucurat de fiecare moment alaturi de ei. Sunt dulci de ma topesc. Se joaca impreuna, stau de vorba, se pupa si se iubesc una-doua . Daca ii dau ceva lui Rares, imediat cere si pt "Zea" (Bianca tot Zea e ). S-au luat intr-o zi de mana cand eram in parc in Constantza si s-au plimbat asa pe alei, ca doi mosnegutzi, cometand ce vedeau in jur . A inceput si Bianca sa-si mai dea drumul la limbutza. Vorbeste si ea, nu mai e mutulica, dar spune cuvintele (cum altfel!?) la fel ca Rares, nu cum i le spun eu, adica super-pocite. Macar asa am nevoie de un singur dictionar ca sa-i inteleg pe amandoi .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Delia mult succes lui Adi la scoala! Sper sa ii placa si sa iti aduca numai motive de mandrie si bucurie.

Felicitari fetelor care au job-uri noi!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

dede super pozele...

Inchipuieste-ti ca eu am in cap la majoriatea dintre voi chipul de bebeusii..si cand ma uit si vad copilasi..imi dau seama..va ce a recut timpul..da tot bb ii vad...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Laura se pare ca am fost cam in aceeasi perioada la mare,imi pare rau ca nu am stiut,am fi venit si noi sa va cunoastem...poate cu alta ocazie!!!
Am vazut pozele shtrumphilor,se vede ca s-au distrat si ca le-a placut,sunt dulcei foc asa cum stau in fundulet in apa marii...
Acum ca tot am intrat,sa va mai povestesc cum a fost la mare.In Eforie Nord am avut vreo 4 zile de plaja pe care le fructificam [e jumatate,in calalta parte dormea fata de trebuia sa o trezesc dupa amiaza ca sa-mi mai doarma si noaptea.
In ceea ce priveste plaja a fost foarte incantata de cantitatea mare de nisip,nu putina ca " a noi acasa,a Vaia" (ca la noila Valea Calugareasca).Tot timpul se juca,facea forme,le strica si "ia'mami".Cat despre mare,i-a placut cand intra cu piciorusele la mal,dar s-a schimbat putin situatia in mom in care am ajuns in zona unde se spargeau valurile si mai sarea cativa stropi pe ochisori.Asa ca trebuia sa o iau in brate si sa o duc dincolo de acea zona.Nu am putut foloi colacul pt ca am luat unul cu gauri pt picioruse si cred ca sub greutatea Codrutei,banda care ramanea intre picioare intra in pasarica si o jena.O tineam in brate,dar a fost super,ma strangea de gat si ma pupa...
Prin oras vroia tot ce vedea,i-a placut la nebunie la acvariu si la delfinariu,dar fetelor in ziua in care am plecat acasa am realizat cat de mult e legata fata mea de locurile cunoscute.Parca s-a luminat la fata ca merge la Stefi a ei si la casa ei...Cam de fiecare data cand vorbeam la telefon acasa intreba de sora ei si nu uita sa incheie niciodata fara sa spuna "mamaie,va iuesc mut,mut,din sufetu' meu!"Cand am auzit-o prima data mi-au dat lacrimile pe strada,m-am oprit in loc si am intrebat-o ce a zis.Mi-a replicat "Ce esti suda,le ubesc mut,din sufetu' meu!"O dulce...
Hai ca am terminat cu pozele de la botezul lui Stefi,cele de la mare cred ca maine vor veni,sunt o multime!
Iata link-ul pt foto:
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei ce mai faceti ? Va mai aduceti aminte de mine ? Am fost plecata in concediu 2 sapatamini , apoi am reinceput munca cu un maldar de acte ce a trebuit sa le bag in seama si uite asa a trecut timpul si nu am avut cind sa mai scriu. Acum s-a incheiat luna, sunt la zi cum s-ar spune si am intrat pe aici. Am citit din urma tot, am vazut pozele Laurei si ale Deliei. Delia ai o blondina super draguta. Torturile aratau grozav, mai mult ca sigur am sa arat pozele sorei mele sa se inspire de acolo. Sora mea e cofetar iar de ziua lui David a facut un tort minge de fotbal colorat in culorile Stelei caci de eu sunt stelista de fel si sper ca si David va fi. Laura de ai tai ce sa-ti mai zic ? caci ma minunez mereu de ei si e super pentru ei ca se inteleg bine.
Promit sa mai adaug poze in seara asta acasa, daca nu pina la sfirsitul saptaminii le voi pune . Am reusit de mi-am cumparat un aparat foto si acum am poze recente cu baiatul meu.
David e bine, a fost si el racit saptamina trecuta si am luat si eu de la el. Acum ne-am pus pe picioare si ne certam in fiecare seara. Atentie cititi cuvintul certam cu ghilimele de rigoare. Il "cert" pentru ca inca nu vorbeste. Foarte rar spune cite un cuvint nou in rest foloseste la greu expresii de gen " a nu", "da". Raspunde cu da la orice intrebare foarte rar raspunde cu nu. Se catara peste tot isi ia singur scaunul si se urca pe unde apuca. Sta mama mea numai dupa el acum. Afara nu mai vrea sa stea in tricicleta, plinge pina e lasat in picioare si o rupe la fuga rizind. Ma iubeste tare mult. Seara sta coctat la mine in brate, adoarme culcusit pe mine. Cind a venit de la bunici, dupa o perioada de 2 saptamini in care nu ma vazuse, era in stare sa sara din tren sa vina la mine. L-am luat repede in brate si m-a strins cu minutele in jurul gitului, cu obrazul lipit de fata mea, a stat asa clipe in sir pina ne-am urcat in masina. apoi in masina statea se uita pe geam si intorcea capul spre mine, imi zimbea si incepea sa ma mingiie pe mina. Iar eu ce credeti ca faceam ? Plingeam de fericire !
Aseara am fost pe la Albinutza care arata tare fericita. M-a uimit Luca cit de bine vorbeste iar albinutza mica e frumusica cu ochii mari rotunzi si veseli.
Ma intorc la lucru acum. Am sa intru diseara pe aici sa ma inviorez atmosfera asta.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fete!

Am pus si noi in sfarsit ceva poze noi sa ne mai vedeti... Dari la 2 ani

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Mai dar ce liniste...daca sunt la Ploiesti si intr-un nou concediu de 2ani intru destul de des.
Irda vazut pozele lui Dari.Doamne ce perisor mare are,cel putin comparativ cu noi...e o dulcica,cat despre talentul la pictat,mami sa-l exploateze,cine stie de unde sare iepurele...
Si acum sa ma plang...aseara Codruta avea 38.3 temperatura.Da-i Nurofen,Sumetrolim,ba-i pun inainte de culcare si un Novocalmin.Urmarea...pe la 12 fata avea frisoane!!!Da-i Algocalmin fiola,simuleaza o frectie ca nu a vrut sa stea...si a mai scazut putin pana dimineata.Cand s-a trezit iar febra 39,din nou dozele de siropuri si la 3 ore supozitor paracetamol.Mai fetelor,Codruta le da afara ,in max 30 min face kk...iar a crescut febra...Acum suntem stationnari,fara febra,am alternat Nurofen cu Eferalgam si Novocalmin.SA speram ca nu va mai face temperatura,maine suntem programati la dr la ora 18.
Fug ca s-a trezit Stefi,mai intru ceva mai tarziu,va pupam!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Nicoll-mada, multumim de apreciere! Cu pictatul ma innebuneste la propriu.....daca ar fi dupa ea ar picta toata ziua....cum face oki dimineatza...."vreau sa pictez, mami!!!!"....nu tu mi-e foame, mi-e sete....vreau sa ma joc.....nuuuu... VREAU SA PICTEZ!!!

DAri a avut si ea temperatura acum 2 saptamani 39-40C vreo 4 zile la rand (si zi si noapte) de imi venea sa bazai....dormeam iepureste.......cand nu treceau alea 4 ore minim de la ultima doza de antitermic si ea era iar cu 39,7-39-8C o bagam in cada si-i scadeam temperatura cu un dush cu apa calaie .....udata doar pana la brau!
Dr a zis ca-i un virus, i-am dat antibiotic sa nu se suprainfecteze bacterian.......si acum mi-e racita de-a binelea...tuse, muci....trecem noi si peste asta!

Sanatate ,multa Codrutei!
Si daca nu scade febra jucati-va in apa calaie.....asa sigur scade!

Vali, te mai asteptam cu povesti despre voi! Ce dragutz ca v-ati vazut cu Albinutza si puii ei!
Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

sa-ti traiasca pictorita Irda !Se vede ca e o fetita cuminte si ce par des are ! Pare inalta, ma apuca si pe mine nostalgia ca pe anis. Imi aduc aminte de copii nostrii cind erau bebei si nu imi vine sa cred cum arata toti acu. Cind a trecut timpul?
Incerc sa postez citeva poze acum.

Mergi la inceput

Sper ca am reusit sa incarc pozele. Ar trebui sa le vedeti la adresa de la semnatura.

Mergi la inceput