Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mari, n-as vrea sa crezi ca esti ignorata, asa ca iti spun doar ca nu stiu cum e varsatul de vant, desi l-am facut si eu in copilarie. Tot ce tin minte e ca ma manca ingrozitor si ca intradevar la inceput sunt putine. Sper ca intre timp v-a lamurit dr.
Sanatate multa!

Tudor e racit. Tusea bietul de el azi-noapte in cascada. De azi iar tratament cu pufuri care contin (cel mai probabil) cortizon.

Sanatate multa la toti prichindeii!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mari nici eu nu prea stiu sa te lamuresc cu varsatul de vant. In afara de semnul ramas in frunte din copilarie nu imi amintesc nimic iar Ana nu a avut inca. Dar bubitele pe care le descrii tu seamna cu ce a avut Ana nu demult. Erau ca un fel de muscaturi de tantar dar ceva mai mici si cu un varf tare. Initial eu am crezut ca e vreo reactie la ceva din mancare dar vreo saptamana nu am reusit sa le descopar cauza si ele tot apareau. In cazul nostru combinat cu scaune mai moi fara un motiv anume, gurita care mirosea, mancarimi la nasuc se pare ca au fost de la viermisori si dupa tratament au trecut dar destul de greu. dar cred ca la ora asta v-a lamurit deja medicul. Mai da un semn sa ne spui despre ce e vorba.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Andreea si Cami

Multumesc mult, intre timp am scris pe cealalta sectiune, la intrebari si raspunsuri. Erachiar subiect foarte discutat, am primit link mura in gura, informatii garla.
In doctorii de aici eu mi-am piedut demult orice urma de incredere. DDe cind am programat-o, am declarat c-o suspectez de chickenpox, dr, unul tinar si pe post temporar, a dat din cap aprobator, s-a uitat la bube, n-a pipait-o in amanunt sa vada vreun ganglion, n-a cautat-o in vreun fel, nu i-a l at temperatura, mi-a zis ca si lui ii pare a fi Chickenpox.
Cind o imbrac ma intreaba, auzi, da ai scos-o in gradina, poate a piscat-o ceva?
Sotul bonei e si el dr, zice ca-i varicela. Eu aveam indoieli, ma asteptam sa rasara sute de bubem sa aiba febra samd, la ea nu arata asa, insa am tot citit si reactiile copiilor sint foarte diverse, pot sa aiba forme f usoare, cu 2 bube si atit, fara mincarimi si alte alea.
Azi a facut putina temperatura.

Andreea, am citit de vreo 3 ori inceputul mesajului tau, imi parea ca-mi zic ca-s ignoranta (asa cum ma si simt lately, cu multa intensitate), m-am linistit dar mi-a luat un pic sa pricep.

Va pupam cu drag de la Londra,
Mari si Scaiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Yasmari
Andreea, am citit de vreo 3 ori inceputul mesajului tau, imi parea ca-mi zic ca-s ignoranta (asa cum ma si simt lately, cu multa intensitate), m-am linistit dar mi-a luat un pic sa pricep.

Va pupam cu drag de la Londra,
Mari si Scaiete

Adesea omul se plange ca a vorbit; nu se va plange ca a tacut." (Plutarh

Offff, imi pare rau ca ma fac inteleasa greu.
Ma bucur ca e bine Yasmin, ca are o forma usoara de varicela.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ce mai faceti fetelor? Am ajuns pe pagina 3 .
Eu nu mai am timp sa scriu decat in week-end. Am inceput serviciul . La noul job e foarte bine. Invat lucruri noi. Imi place. In schimb, mi-e extrem de dor de Teo. D-asta plang. O sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc. Ma scol dimineata la 6, la 7.30 am iesit pe usa sa-l duc pe Teo la cresa. Ajung la serviciu la ora 9 si la 17.30 plec. Programul era de la 9.30, dar m-am inteles cu seful sa vin mai devreme si sa fac pauza doar de jumatate de ora sa pot pleca mai repede. Din pacate, serviciul e pe Soseaua Nordului, vis-a-vis de parcul Herestrau si merg destul de mult pe jos pana si de la servici. Ei spera sa se mute pana la anul. Poate am noroc si se muta mai in centru. Singurul lucru bun, e ca fac miscare mai multa, mergand in ritm alert si atat de mult pe jos. Fac cam 20-25 de minute.
Cand ajung acasa, mai mult de 2 ore nu pot sa stau cu Teo ca e prea obosit si la 8.30, maxim 9 trebuie sa-l culc. La cresa nu se prea odihneste la pranz, pentru ca sunt multi copii si nu dorm toti la fel. Din cauza ca e obosit, la cresa nu e f. cuminte. Ii tot bate pe copii. Cel putin asa zic educatoarele. Se catara peste tot.
E bine totusi ca nu s-a imbolnavit pana acum. Cam astea sunt noutatile.

Pupici la pitici!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

haidetzi sa mai scriu si eu sa nu mai fim pe pagina 3...
Unde suntetzi??? Toate cu treaba? Mi-e tare dor de voi si de discutziile cu voi. Nu prea ma pot integra in clubul mamicilor de iul.-aug. 2007 desi sunt foarte active.

Va vreau pe voi....haidezi,mai spunetzi ceva...!!! Va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Uite ca mai scriu si eu ceva azi.
Am ajuns mai devreme de la serviciu si Medeea inca doarme.
Si e o minune ca am frigiderul plin de mancare si astept sa vina sotul sa o incalzesc doar

Noi ne pregatim de scoala si avem mari emotii. I-am cumparat rechizite foarte frumoase, am umblat peste tot si am ales ce e mai bun si ce ii place lui Adi. Ghiozdanul e cu ceva nave spatiale si planete si are multe accesorii: sac pentru echipament de sport, penar, portmoneu. I-am cumparat insa separat penarul mult dorit cu Spiderman si invelitori de caiete tot cu Spiderman, multe caiete, creioane colorate. De la un magazin "Hobby Shop" am luat creioane de grafit speciale pentru grafica si o foarfeca care se deschide singura. Mai are si acuarele, pensule, hartie colorata, betisoare toate la indicatiile invatatoarei.
I-am cautat mult pantaloni cu elastic sus sa nu aiba treaba cu fermoare si nasturi ca inca nu se pricepe, are mai multe bluzite foarte frumoase si binenteles primii pantofi negrii.

Alti parinti se tot plang insa mie imi place la nebunie sa ii caut ce e mai bun si mai frumos si ce ii place lui, bine-nteles si deja de o luna tot cumpar una, alta.

Sper sa ii placa si sa nu i se para greu la scoala.

Eu o sa plec saptamana viitoare 3 zile la Mamaia la congres si e chiar prima saptamana de scoala. Mi-am facut iluzii ca ne vor caza la hotel Yaki, pentru ca asa scria pe site insa acum am aflat ca pe rezidenti ne cazeaza la hotel de 2 stele. Sper totusi sa fie bine.

Acum cred ca puteti vedea si pozele de la aniversarea de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Taaare liniste pe-aici!

Noi am fost si inca suntem cam ocupati cu treaba! Acum suntem toti virusati si nu suntem deloc in forma!
Acu 2 saptamani DAri a avut febra 39-40 vreo cateva zile, fara alte simptome......i-a trecut.....a fost la gradi de luni pana joi si joi mi-a venit cu mucii pana-n brau! Asa ca de joi n-am mai mers la gradi si ne killerim una pe alta acasa....(amandoua racite....ca-i generoasa Dar....m-a cadorisit si pe mine cu virusul ei) ca pe tati il prindem mai rar pe-acasa!

Delia ......bafta la scoala......sper sa-i placa lui Adi!

Acusor, felicitari pentru noul job!E foarte bine ca-ti place ceea ce faci

Giana.....tu cum te mai simti dupa nastere? Cum e cu 2 voinici acasa?
Cred ca-i destul de greu, dar si rasplata e pe masura....sper ca ai ajutor!

Andre-ea .....ce mai face Tudor?

Mari .....sper ca i-a trecut Yasminei varicela fara sa lase urme!

Cami, voi ce mai faceti?

Alisa, felicitari pentru realizarile Anei!!! Noi inca ne chinuim.....ea cam din 2 in 2 asa.....da' asta e ritmul ei......n-o s-o marit in scutece...clar!

Albinutz.....ce mare s-a facut Maria.....parca mai ieri ne ziceai ca astepti pe bb2!

Nicoleta, felicitari pentru noul job! Sper sa-ti si placa ceea ce faci chiar daca e obositor! Mai nasol e ca nu prea-l vezi pe Vladutz....da' recuperati voi in week-end!

Pupicei tuturor fetelor!
Hai dragele mele.....poate reusim sa reinnodam firul povestirilor, chiar daca acum nu mai avem asa mult timp la dispozitie!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

vreau sugestii cu olitaaaaaaaaaaa

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna fetele!Iata ca din nou aparem si noi in peisaj.Sper ca pana la sfarsitul lunii sa-mi pun netul si la casa de la tara unde stam mult mai mult...
Noi untem bine in mare parte...In aceasta seara Codruta mi-a facut ceva febra,dar am inceput deja sa o doforicesc,sper sa nu fie cazul de dr,iar Stefi e cam mucioasa,dar suntem in regres deja.
Saptamana trecuta am fost cu Codruta la mare,doar eu si ea(tati cu treaba la Maramures-unde cu fata nu se putea merge din mai multe motive),iar Stefi a ramas acasa cu mamaie.A fost placut,nu prea ne-am bronzat noi,dar a fost suficient de bine ca sa inteleaga fata ce inseamna marea,nisipul,orasul Eforie.Am stat la un hotel de 3 stele,multulitor ca si conditii,dar cu un meniu destul de redus.Una peste alta a fost ok,abia astept anul viitor ca sa mergem in formatie completa si mai in sezon.
Poate va intrebati cum a fost cu Stefi in aceasta perioada.Pai...cum eu nu mai aveam lapte,mamaie a zis sar'na ca a avut in grija un BB dupa care nu trebuia sa alerge : papa,schimbat si nani.
Fetele am o multime de poze de pus,atat de la botezul lui Stefi cat si de la mare.Daca nu reusesc in seara asta,maine sigur le voi [une.
Am vazut ca mai sunt puiuti cu probleme,sanatate multa,va pupam dulce.
Anis eu am lasat-o pe Codruta fara pampers,dar imbracata si atunci cand facea pe ea o mai lasam putin neschimbata,atragandu-i atentia ca asta se va intampla daca mai face pe ea.Trebuie sa va spun ca noi am renuntat total la pampers in ceea ce o priveste pe Codruta,caci pt Stefi....ha,mancam la greu..
Gata,merg sa pun poze,revin cat pot de repede,a inceput si meciul!!!Hai Romania,deja e 1-0 pt noi!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput