Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

valcampan...multumim..pupici de la fete pt David

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, sunt niste dulci fetele tale! Iti vine sa le mananci. Sa le vezi peste cativa ani ce o sa comploteze impreuna. E bine ca sunt apropiate de varsta. Tortul lui Ingrid tare bine arata in poze. Mi-ai dat o idee pentru tortul lui Teo .

Brianamica, v-am vazut si pe voi in poze. 3 fete cucuiete . Ma bucur ca ati scapat de bubite.

Nicoleta, imi pare rau ca Vlad a fost bolnavior. Las' ca o sa mai aveti voi concediu. Important sa fiti sanatosi!

Eu sunt bagata in bagaje azi. Plecam o saptamana la socrii si 4-5 zile la mare si n-am apucat sa fac nici un bagaj, ca am avut ceva de lucru. Acum parca as trage un somn mic . Dar, las' ca dorm la noapte.
Maine seara mergem la o nunta, la Buzau si am emotii cu Teo. Nunta nu e in orasul unde locuiesc socrii si v-a trebui sa plece soacra-mea cu el, cand i se va face somn. Sper sa se descurce.

La Multi Ani sarbatoritilor din saptamanile urmatore si petrecere frumoasa!

Pe cand, intalnirea aia de care se vorbea la inceputul lui iulie? Haideti, poate ne vedem "intr-un cadru organizat" . Tema de gandire.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

La Multi Ani Al Gabriel, puiul nostru drag! Sa cresti mare si sa fii cel putin la fel de bun cum ai fost pana acum! Mami si tati te iubesc si iti doresc tot binele din lume!
La Multi Ani si o viata plina de bucurii si dragoste uram tuturor puiutilor care aniverseaza 2 anisori zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Al! La multi ani Tudor!!! Sa aveti o viata frumoasa si senina, sa umpleti de bucurie inimile parintilor vostri! Multi pupici voua si mamicilor voastre dragi!!!!

(scuze ca scriu abia acum, dar nu am apucat azi, desi m-am gandit la voi toata ziua)

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

La multi ani tuturor puiutilor mici!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima perioada! Sa aveti numai reusite, noroc si impliniri!

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Amelie, Matei si cate un pupic special pt. scumpa Sofia si David nazdravanul . Petrecere frumoasa!

Eu nu prea reusesc sa mai intru, sunt f. ocupata, insa am bagat un ochi la poze si am vazut niste frumuseti de copii. Nu-mi vine sa cred cat au crescut, ce sa mai zic de Iarina sau Maria...ori mane-poimaine de Alexandra lui Nicoll .

Va pupam pe toti si poate ne cunoastem candva ...sper ca inainte de majoratul copiilor .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Multumim pentru pupicuri si urari ! Am avut o zi frumoasa. Lui David i-am luat o tricicleta de care e superincintat. E exact asa cum isi dorea. A fost vesel toata ziua parca a simtit ca e sarbatoritul zilei. Cind reusesc sa iau pozele de la sora mea o sa le postez sa-l vedeti cit a crescut. Daviduta inca odata iti ureaza mamica ta LA MULTI ANI !Sa fii mereu vesel ca si pina acum, sanatos si frumos. Inchei aici ar fi multe descris dar nu sunt acasa si nepotelul meu ma bate la cap sa ma dau la o parte sa se uite el la scoby doo. Revin curind.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

La multi ani, Ioana! Sa cresti mare, fetitza frumoasa!Irina, mi-e tare, tare dor de tine si postarile tale! Sper din suflet sa neintalnim in septembrie la Cosntantza

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua tuturor!
Nu ne-am mai "auzit" de ceva timp. Vreau sa multumesc din suflet pentru urari si tuturor celor care s-au gandit la noi. Urez si eu la randul meu tuturor prichindeilor si prichindutelor din iulie si din august, o copilarie fericita si luminoasa!

Am apucat sa ma uit la poze. Am vazut-o pe Codruta si pe surioara ei Stefi. Codruta are deja figura de fetita mare (la fel cum mi se pare si la Tudor), deja nu mai sunt bebelusi, iar Stefi e o grasunica scumpa.
Filmuletele strumfilor le-am vazut cu Tudor, cum se termina unul zicea: "mai vei". Dulci si veseli si ei. Laura, nu sunt genul de mamica care nu lasa copilul sa se murdareasca, ba din contra il las sa faca ce vrea el, dar chiar in baltoace pline de noroi nu l-am lasat sa intre. E de departe favoritul meu filmuletul acela.
Anis, am ramas impresionata de casa de la munte. Au fetele un loc superb de joaca. De ele nu-ti mai spun ce mi-a placut asa grasunele cum sunt. Iar tu arati tare bine dupa 2 sarcini.

Sambata l-am serbat pe Tudor cu copii. A fost o nebunie, desi erau numai 5 copii. Dupa ce au plecat copiii Tudor canta: "mutzi ani taiasca". Duminica a primit de la unchii lui o masina mare rosie pe care nu a vrut sa i-o lase deloc verisoarei lui. Si din nou am primit mostre de gelozie: cum luam un copil in brate, cum se infiinta sa il iau pe el.
Despre cum se dezvolta Tudor nici nu prea stiu ce sa zic. Vorbeste din ce in ce mai bine. Joi, cu o zi inainte sa faca 2 ani, a inceput sa pedaleze. Evident, merge mai repede cu picioarele pe langa, dar in timp se va perfectiona. In rest, e un copil extrem de energic si de agitat.

Peste jumatate de ora termin prima mea zi de munca dupa 2 ani si o luna. Va pupic si va mai scriu cand mai am timp.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Andreea iti dai seama ca in mijlocul orasului nici eu nu i-as lasa. Acolo erau in curte la bunici, deci ne-am permis.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput