Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 10
mamini spune:
Nicoleta, nasol de vacanta voastra, important e sa fie Vlad sanatos.
Nicoll_mada, fetele tale sunt niste dulci si tu esti o mamica fericita cu asa niste papusele.
Luminita, poate ne intilnim la plimbare.
noi ne pregatim de vacanta, va dorim numai bine tuturor, sanatate si bucurii, iar puilor ce se serbeaza zilele astea si pina la sfirsitul lunii LA MULTI ANI!

M
anis spune:
ramasesem datoare cu poze de la BOTEZUL IARINEI http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/Iarina%20botez/?start=40
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
si Poze din vacanta din grecia
http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/vacanta%20grecia/
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
salutare....venim si noi cu poze din concediu !
Pupam toate mamicile si copilasii !
www.flickr.com/photos/9344489@N02/sets/72157601321862556/" target="_blank">CONCEDIU 2007
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Anis....vazut poze fete ! Ce frumos stateau ele in apa !
Iar la botez...inimioara mica era asa de dulce cu ..inimioare rosii si palariuta !
Sa iti traiasca !
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
Acum sa va povestesc cate ceva.....
Pe 5 august papusa mamii a facut 2 ani ! Eram pe drum Constanta-Bucuresti asa ca, anul acesta am avut doar un tortulet cu lumanarele si pe mami si ela alaturi de ea ! Surprinzator, a fost emotionata puiuta mica. In masina i-am tot cantat "Multi Ani traiasca" si era foarte impresionata. Nu spun cati pupici a primit....
La mare a fost cumintica, i-au disparut toate toate bubitele...adica a fost ca si cum nu ar fi avut vreodata dermatita atopica...ce sa mai, i-a mers foarte bine. A papat bine, a dormit bine...
Insa avem problema mare mare cu...pampersul ! nu vrea olita, nu vrea la WC..daca o las cu funduletul gol face prin casa pe unde o apuca si dupa aia tipa tare tare " puteee" si imi arata ce a facut !
De ziua ei mi-a spus MAMA ca pana acum aveam tot felul de nume doar mama nu ! Iar acum nu se mai opreste ! Ma striga non stop. Nu e ea prea vorbareata, dar deja are o privire de copil pus pe sotii si o ghicesti cand vrea sa faca o traznaie.
Pe Ela insa am sarbatorit-o cu maaree petrecere...ca de a fost inainte de plecare !
Saptamana viitoare incep serviciu, asa ca /.....a zburat si concediul de anul asta !
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
anis spune:
brianamica saru-ma...chiar mie un asa dor de vorbaria noastra..imi lipseste
M-am uitat si eu la voi...esti tare fericita cu asa fete...pupici si de la noi
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
asa si poze de la BREAZA...http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/poze%20breaza/
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
valcampan spune:
Nicoll saru mina pentru pupici.Cit despre ce va fi in viitor prefer sa fim sanatosi restul nu mai conteaza. am vazut pozele cu "comorile tale". Codruta e inalta si are o privire tare blinda. Cred ca nu face prea multe nazbatii , nu-i asa ?
Anis ca de obicei fetele tale ma dau pe spate de frumoase ce sunt. Junioara are culoarea ochilor ca si ai lui Ingrid asa vad din poze.Iar tu radiezi de fericire cu toate grijile ce le ai avut pina acum.
Eu sunt pe la servici si acum mai am ceva pe aici caci e inchiderea de luna. Abea astept sa vina ziua de simbata sa stau cu baiatul meu. David a inceput seara cind intru pe usa sa imi ceara bobo si e musai sa am cite o bomboana in geanta caci e cel mai fericit atunci. A invata singurel sa le de-a jos si ambalajul, se descurca el.
Va pupic ma intorc la hirtoage.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
anis spune:
si inca cateva poze cu amandoua
http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/Ingrid%20si%20iarina/
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID