Bagajul in concediu!
Raspunsuri - Pagina 2
Gabbriela spune:
cand pleci cu avionu trusa de baie trebuie sa fie in geanta data la cala... iar in geanta de mana ai voie cu medicamente lichide daca sunt in cutie originala, cu eticheta care are numele medicului, numele celui ce trebuie sa foloseasca medicamentul, data, dosajul pt tratament... trebuie sa ai si reteta cu tine.
ai voie si lapte la copil daca il gusti tu si bb...
iar in concediu cu masina a fost ff bine prezentata o lista aici.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
monica70 spune:
Noi plecam la mare in august ... cu trenul de la Arad facem 14 h ,dar mergem la cuseta,deci sper sa fie ok,cand am mai fost asa (singuri) am dormit super bine.Stam 10 nopti la mare si la intoarcere vrem sa stam la Predeal 4-5 nopti.Deci sa vedeti aventura cu bagajele
Cand a fost la munte la Moneasa cu parintii mei (18 zile),i-am pus o geanta uriasa numai cu hainele ei (au mers cu masina,d-aia ...)si abia i-a dat pe ea jumate din ele,e adevarat ca mami le mai spala cateodata ...
Noi ca sa nu avem atatea bagaje nu o sa caram pampersi decat pt.2 zile,la fel cereale,borcanase de mancare si d-astea ... o sa mergem la carrefour in Constanta si le luam d-acolo , ca oricum trebuie lapte,iaurt etc.
Trusa de medicamente o pun desi e uriasa,ca sa nu alerg prin farmacii,in caz de ceva.La capitolul cosmetice si eu am puhoi de mostre de creme,gel de dush,sampoane,deci bagaj minor.In plus am avantajul ca nu ma fardez mai deloc.Ii pun doar ei gelul de dus si crema de protectie solara.Pun 2 prosoape de plaja,doua de fatza,doua halate de baie pentru ea.
In plus de ce s-a mai spus,pun aparatul foto,incarcatorul si acumulatorii.Si mai pun incarcatorul de telefon si aparat de tzantzari.
Sa nu uitam piscina ei si caruciorul "tip umbrela".
Pun o cana de metal si termoplonjonul sa ii incalzesc laptele.Apoi cate un bibe pt.lapte,suc si apa,2 farfurioare de plastic,o lingurita si o furculita ale ei - plus o cutie etansa sa ii iau mancare pt.camera daca nu vrea sa manance la masa in momentul ala
La cosmetice mai pun si eu forfecutza ei de unghii,peria de par ... multe mai sunt
La haine e mai greu ca mergem si la munte,dar oricum seara e racoare si la mare.Noroc ca nici noi nu ne punem haine "de seara",ca iesim cel mult la plimbare.O sa punem ceva mai sport sa fie purtabile si la munte.
Distractie placuta!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
Lemoni spune:
Wow cat am ras stramfi cata mai lista..........sa nu o iei in nume de rau e drept ca ai nevoie de tot ce e acolo dar numai cat am vazut cat de lunga e eu mi-as baga piciorele si as sta acasa. Probabil ca am uitat asa ma caram si eu cand erau bebei mici acum numai e cazul .
Concediu placut fetelor.
strumfi2004 spune:
quote:
Originally posted by Lemoni
Wow cat am ras stramfi cata mai lista..........sa nu o iei in nume de rau e drept ca ai nevoie de tot ce e acolo dar numai cat am vazut cat de lunga e eu mi-as baga piciorele si as sta acasa. Probabil ca am uitat asa ma caram si eu cand erau bebei mici acum numai e cazul .
Concediu placut fetelor.
"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel
Eu nu pot deloc sa-mi bag picioarele, de-abia asteptam concediul! Si mergem in special pentru copii, caci pt ei este majoritatea bagajului. Insa avem masina f spatioasa, eu cu lista respectiva imi fac bagajul foarte usor si din timp, majoritatea lucrurilor le avem cumparate - ca doar nu cumpar geamantan, rogojina si geanta de plaja anual - atunci care ar fi problema? Eu nu am nici una...
A, am uitat sa mentionez ca ideea listei in ordine alfabetica o am tot de pe forum, ii multumesc persoanei respective!
Si apropos, numele meu de utilizator este strUmfi2004 iar mai jos poti vedea ca ma cheama Gratiela
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
gonghy spune:
Strumfi ce listutza fainaaaa mi-a prins foarte bine.Chiar acum faceam lista si ma uitam si la a ta sa vad daca nu am uitat cumva ceva.
Noi plecam la mare peste 25 de zile dar stii tu cum e,mai din timp ca e mai sanatos.
Merci frumos pt ajutorul cu listutza,inca odata si
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
strumfi2004 spune:
Cu multa placere, Laura, ma bucur ca ii e cuiva de folos.
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
gonghy spune:
Gratiela chiar si sotul meu a fost f multumit de aceasta lista.Spunea ca asa poate ca nu o sa uitam ce e mai important acasa.
Eu am mai adaugat pe listutza mea si Domestos pt curatat wc-ul si vana.Noi in hotel vom avea vana,iar eu mor daca nu o dezinfectez ca la carte
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
Hildegard spune:
Buna,
Fetelor ma gandeam sa luam cu noi si un antibiotic, Augmentin de ex. Asta numai in strainatate, ca nu se dau medicamente fara reteta acolo...si daca e cazul, ce facem???
----------------------
Vreau sa intreb la plaja in ce tineti apa la copii?????Termos in care bagi bibe sau termos in care bagi direct lichidul?
------------------------
Sandalele transparente in picioare la copii sunt foarte buna le mare, sa nu se raneasca.
Si sa avem activat roming-ul sa putem intreba daca vrem medicul pediatru din ro.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
tyaa spune:
Mai e putin si plecam si noi. Luni seara........nu va e frica de meningita , salmonela si alte alea.....cum ii protejati?
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
fluturasha spune:
Fetelor sunteti minunate! Cu ajutorul vostru cred ca-mi voi face o lista "beton". Noi plecam peste 2 saptamani si chiar ma gandeam cu groaza la bagaj. Acum m-am mai linistit! Pupici si concediu placu in trei, sau patru sau...