Bagajul in concediu!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Noi tocmai ne-am intors cu puisorul nostru de 10 luni, de la mare. Ne-am simtit minunat cu totii, mai ales colpilul. As vrea sa mai adaug la lista voastra tarcul, fara de care nu prea plecam nicaieri, cand vine vorba de sederi mai prelungite. Noi am mai luat in plus cateva borcanele de la hipp si si mai multe cutii de cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gratiela,super lista ta pentru bagajul de calatorie.

Noi tocmai ce ne-am intors din concediu,n-am avut chiar asa multe cu noi,ca suntem mai maricei si am mai taiat din ea dar la anul cand o sa fie si bebe 2 sigur o vom recompleta.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Hildegard
Vreau sa intreb la plaja in ce tineti apa la copii?????[/red]Termos in care bagi bibe sau termos in care bagi direct lichidul?

Pentru biberon poti folosi o gentuta termoizolanta,zic eu ca e mai practic si usor,sa nu stai pe plaja sa torni din termos in biberon.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

Suuuuper faina lista,multe am mai avut si noi cand am plecat la Felix cu bb-ul si nu am fost decat 2 zile(daca ne vedea cineva zicea ca ne mutam cu totu'),dar ce facem cand plecam in vacanta cu avionul?
Cate bagaje putem sa ne luam cu noi sau mai bine spus cate kg de pesoana sunt admise?

Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mariusimiuc, multumesc

Aseara mi-a facut dr. aceasta lista pe aparate. Sunt indeajuns astea sa le luam cu noi, mai multe nu e cazul. Daca e ceva grav trebuie neaparat sa mergem si in strainatate la medic.

LISTA DE MEDICAMENTE PENTRU CONCEDIU:

Augmentin 457 mg, 2X4 ml/zi, la 12 h;
Nurofen 2X5 ml/zi,
Paracetamol sup 250 mh
Novocalmin sup 1/zi
Olynth, pic de nas sau Vibrocyl(cand curge nasul)
Mar Plus (puf zilnice pentru curatirea nasului)
Mucosolvan junior-tuse producriva 3X5 ml/zi
Paxeladine-tuse seaca 3X2,5 ml/zi
Otocalm(de urechi) 3X2 pic/zi
Unguent oftalmic(de ochi)
Biotics 3X1 plic/zi, Smecta 3 X 1/2 plic/zi, Hidrasec (cand diareea e insotita si de varsaturi)10 mg 3X1 pli/zi, Furozolidon (scaune dese) 25 mg 3X1 tb/zi
Bephanthene (iritatii)
Comprese sterile
Apa oxigenata
Rivanol
Pentru rani- se spala rana cu apa ox, apoi se pune compresa cu rivanol si se lipeste cu leucoplast.
Baneocin crema -pentru zgarieturi
sau Panthenol -spray loc pentru arsuri, sau Bioxiteracor (foarte bun pentru arsuri)
Ceva nou: Spray URGO- foarte bun pentru zgarieturi
Tantum verde (pentru gat) 3X2 puf /zi bucal
Varsaturi: Metoclopramid 3X 4 pic/zi inainte de mancare

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Buna,

In septembrie planuim si noi un concediu la munte cu bebe de 5 luni. Au fost foarte utile listutele voastre, multumiri fetelor care s-au obosit sa le scrie. Ce nu am vazut la nimeni este carutul. V-ati luat carut cu voi in concediu? In timpul sejurului, bebe a dormit cu voi in pat?

Numai bine si concedii placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ramiha, pai io zic ca, in cazul vostru e necesar carutul, nu? Ca e mic copilul inca. Poti sa-l culci unde vrei tu, dar mai sigur e in carut, depinde cum doarme el. tu sti cel mai bine. Dar iti trebuie carutul si cand il plimbi nu?
N-am notat carutul ca m-am ganditi numai la medicatie in lista aia si stefan nu-l mai foloseste.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna seara fetelor!

Si noi ne pregatim sa plecam la un drum mai lung, adica vom veni in Romania din Italia. Am lista, am mai completat cate ceva si ma rog ca totul sa fie bine pentru ca va fi lung si obositor, iar bebe are 7 luni. Poate unele dintre voi vor gandi ca e o nebunie sa ma duc cu bebe asa mic la drum cu masina, dar ziua daca e f cald ne vom opri undeva, iar noaptea tati va conduce.
In bagajul nostru (ca sa fiu on- topic) vom adauga carutul, un patut de voiaj si un scaunel pentru masa. Vom merge si la munte asa ca ne luam si hainute mai grosute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ce bine ca v-am gasit!
Multumim pentru ajutor. Si noi plecam pentru prima oara in formula 2+1. Pana acum ne luam poate prea multe lucruri, pe unele nici nu apucam sa le port, acum este fetitza pe primul loc.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazorilor spune:

Si eu ma pregatesc sa plec in concediu cu bebe de 6 luni si plec cu toata casa dupa mine. Sper sa nu repet sfaturi anterioare, dar eu de exemplu iau si tifon, comprese sterile, paturici, asternuturi pentru patutul bebeului, cadita gonflabila, pieptan bebe, ser fiziologic, storcator fructe, spirt, pompa nas, perna de alaptat (nu ma pot desparti de ea, cred ca o sa i-o dau zestre), suzete, acte medicale bebe, salteluta (de fapt e o folie plastic) pt schimbat scutecele, lampa de veghe, aeroterma, dezifectant, geluri dinti, inele dentitie, covor activitati, forfecuta.Plus MUUUUULTE MUUULTE altele pe care cred ca le-ati amintit si voi.

concediu placut!

Mergi la inceput