Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Haideti sa va zic intamplare.. Plecam joi cu bagajele facute spre aeroport la ora stabilita si ma duc la Check-in sa dau bagaje dupa ce statusem vreo juma de ora la coada si-mi zice: stiti aveti nevoie de procura de la tatal copilului ca sa scoateti copilul din tara. Am zis ca-mi pica cerul. ii zic: Domnule noi suntem rezidenti in DK, nu locuim in RO. Si copilul are pasaportul lui, etc... Evident ca nu mi-a dat voie ca cica este in lege, apoi ne-a dat si noua legea s-o citim. Una peste alta am plans atunci in aeroport vreo 10 minute timp in care vorbesc cu Seb la telefon, ce facem? Cum facem procura? Ca aia o faceau pe loc de la consulatul din DK, insa trimisul cu DHL dura cateva zile bune si dadeam enorm de multi bani, asa incat s-a invoit de la serviciu pana marti ca nici duminica si nici luni nu puteam sa ne intoarcem, asa incat, acuma, suntem in Constanta ca a venit Seb in RO... Si Marti plecam spre Copenhaga. Tot raul spre bine ca a venit si el. Insa nasol este ca era gata sa nu poata nici el pleca findca avea treaba la serviciu.. Dar am avut noroc... Ca le-a dat numarul de Ro in caz ca au nevoie sa sune si nici nu a pus bine cartela ca l-a si sunat! Dar in fine. Cam asta a fost aventura mea insa ce-a fost in sufletul meu acolo in aeroport numai eu stiu!
pup la fete!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Beatrice, fara cuvinte
. Asta ca sa mai dea si sotul tau niste bani pe un drum dus-intors.
Gusta, degeaba zici tu, arati BETON! Am vazut pozele si
. Sanatate sa iti dea d-zeu.
Mercedes, am citit si eu articolul si nu vad de ce ai inacdra copilul in categoria asta. Cred ca e oricum prea mica sa iti dai seama, eu zic sa nu iti mai faci ganduri d-astea, intre 2 si trei ani e o perioada dificila la ei.
Noi suntem consemnati in Bucuresti in uichendu' asta dar mama pleaca la mosie cu varul meu, cu sotia lui si cu pitica Ilinca la aer. Imi pare tare rau ca nu avem cum sa mergem si noi ca era tare fain pentru astea mici, au loc de alergat cat cuprinde, aer curat, liniste si o somnic la hamac.
Sa vedem cum trecem si de zilele astea.
Ah, ca toto zicea Tdi de pana de curent, aseara la sapte s-a intrerupt si la noi asa ca am papat si ne-am spalat la lumanare, ce romantic:) Au dat drumul pe la doua noapte abia, bine ca s-a trezit cineva sa bage frigiderul in priza la loc:)
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
gusta spune:
Bea nasol treaba asta.Da am mai auzit.Eu de fiecare data cand merg cu Mara am procura facuta si sa vezi ce frumos e.Eu am un nume Mara altu si ea are pasaport olandez eu roman si sa vezi ce frumos e in aeroport cand trebuie sa le explic ca eu sunt mama si de la tata am procura si tot mai fac fite cum ca nu avem acelasi nume pe pasaport.
Marilena si Mara Augusta
monicica spune:
Buna seara, ne mai stitě? Imi pare rau ca nu am mai scris tare de mult, dar asa zboara timpul....
Andra, tinem pumnii nastere usoara si bebe mancacios :)
Beatrice imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva ... eu stiam de asta si injur de fiecare data cand trec de aia de la otopeni si astept cu drag ziua aia cand copilul meu o avea alt pass decat ala romanesc...
Gusta, trebuie sa mai ai procura daca Mara are pasaport olandez??Eu credeam ca minunata lege se aplica doar copiilor care sunt cetateni romani...
Despre Robert sa va spun, vorbeste parca din ce in ce mai bine, repeta ca o maimutica tot ce i se spune.Venim si noi saptamana viitoare la minunatul litoral romanesc si sper sa nu murim de cald, diaree etc. As vrea mult de tot sa intalnesc macar de data asta fetele din Constanta.
va pupam
monica&rob
patriciaRO spune:
Cloreta, nu a dat el bani decat ca mi-a anunlat biletul si a platit o diferenta pentru mine si Alex de cate 25 euro fiecare ca sa ne putem intoarce impreuna! Iar lui i-a dat biletul de la firma gratuit ca noi aveam dreptul la 1 drum/an in RO si ne gandeam sa fi venit de Craciun daca lui ii ramasesera biletele dar asta este, acuma a venit si abia la anul sa vedem daca mai reusim sa ajungem intrucat daca Seb va avea alt contract, ne trece pe local si nu mai avem avantaje! dar asta sa fie singurul bai!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Am uitat sa va zic. De o saptamana Alex face caca foarte moale. Nu-l ajuta nici medicamentele recomandate de doctor, nici orez, nici morcov, nici altceva... Nu-i mai dau acuma medicamente ca deja am bagat in el destul si nu-si mai fac efectul. Doctora a zis ca nu e nimic la stomac, ca cica era ok si ca-si va reveni. Sper, dar asta se va intampla cand vom ajunge acasa, ca altfel nu stiu unde.
Daca mai aveti si alte solutii in afara de medicamente, sunt numai ochi si urechi! Ca io nu stiu ce sa-i mai dau...
El bea multa apa, ceai de menta, deci nu exista risc de deshidratare... iar de mancat: paine, sticksuri, biscuiti, chestiuni din astea uscate si branza... A si slabit nitel! off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
OlgaTarziu spune:
Va intrebam daca mai sunt copii care au cosmare....Sa inteleg ca iar suntem singurii? Sau cine stie poate cuscra sare in schema ca nu degeaba ne-am luat de cuscre.
Danelutza te-am mai strigat pe la un subiect... Ce e cu voi????????????
Olga drum bun
ChrisDun merci de cuvinte.
Am mai strigat multe fete.... Sper ca sunteti bine toate.
Sa aveti un week end fara canicula.![]()
gusta spune:
Neata si va invit la o cafea ca mie imi trebuie vreo 5
.
Monica da imi trebuie procura pentru ca avem nume diferite si pasapoarte diferite si sa ii vezi cum se uita sa fie sigur ca e copilul meu si ca nu il iau sa-l vand sau alte chestii.
Olga si noi avem cosmaruri noaptea.Se trezeste trage cate un plans is incearca pe limba ei sa ne spuna ce si cum si mai nou aterizeaza in pat cu noi inspre dimineata si uite asa dorm eu pe o muchie de pat.
De Daniela iti pot spune ca re intyernetul blocat sau ceva de genul asta si nu poate citi aici.
Azi am program administrativ nu ca as avea chef da cica se cere.
Marilena si Mara Augusta
monu spune:
Ola,
olga, m abucur ca maya se da pe topogan si ii place. drum bun spre casa. imi pare rau ca nu ne-am mai vazut. gatul rosu - o verific periodic in gat pe alexia si o intreb zilnic daca o doare. ea zice daca are buba in gat. iar acum ii mirosea gura a carie de aceea am dus-ola dr.
clara, aici daca nu ai macar un baiat ....... si de aceea imi zic, va... nu-i bai! sa va traiasca fetele.
aici in afara ca e mai racoare fatza de bucuresti si le e bine la fete nu imi place. net nu prea am ca pc e virusat la greu. in oras nu pot iesi ca dupa amiaza e f cald, si nu am la ce sa ies. tel merg prost, programl cu fetele il am ca acasa cu treziri de dim si alte cele. hotie la greu - am comandat vaccinul hexa pentru bb la 6 luni
stiti cat mi-au luat?
2.830.000!!!!!!!!!!!!!
am crezut ca fac criza de nervi cand am auzit.
ma doboara stresul ca fetele tot pe mine sunt calare.ca nu vor altfel.
m-am tuns aste e bine. nu pot pune poze ca se blocheaza pc.:( cica am fost la un restaurant sa imi dau pumni de porcarie murdara ce era! cu sotul am discutii ca eu zic ca vreau pauza sa ma refac psihic cel putin si el zice da te inteleg dar nu avem ce face. asa ca mor de nervi aici,pup
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
Bea, imi pare tare rau ca ati patit asa ceva. dar din pacate asa e legea. este pentru a preveni alte probleme.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia