Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, pe aici si noi. PC care merge ffffff greu. Tot la Sighet. Nu am mai plecat. Desi vroiam din cauza norului nu am avut cum sa plec. Alex are rosu in gat cu usor puroi e pe Klacid. Bb 37.8 dar fara rosu in gat. Poate fi de la dintii care o chinuie. In rest ok. Tot mai bine e acasa dar nu am ce face.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ma enervez de una singura ca nu merge net. Parca sunt rupta de lume. Humana 2 nu am resuit sa gasesc aici deloc si mi-a trimis ostul cu trenul. Vaccin de 6 luni tare greu pe comanda si ncii acum nu stiu daca il aduc. Parca sunt pe alta lume. Totul se misca aici super greu. Si uneori ma enervez. PLus ca ma deranjeaza uneori cu cata mila reactioneaza unii cand aud ca avem 2 fete si nici un baiat. Alex e bine in general, a facut baie in piscina proprie (conflabila), a facut plaja si a dat cu capul de singurul topogan pt copii mici din oras. din ala vechi de metal. in rest binisor. dar cum ziceam tot mai bine e acasa.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

azi a fost blackout de curent de mai multe ori...chiar ma gandeam cat o sa reziste sistemul cu asa consumuri colosale de electricitate si poc...sincer am intrat in panica, ce-om face cu copiii pe cuptorul asta de vreme fara aer conditionat? ma gandesc la cei care nu au, oare cum se descurca? nu vreau sa par snoaba dar eu n-as mai putea trai fara el in asemenea conditii de caldura...ieri am iesit cateva minute afara inainte de pranz si m-a inecat astmul ceva de speriat.

hai sa va zic pe scurt despre ecografie, rezultatele negru pe alb (sau invers) le primesc saptamana viitoare insa tipul care m-a examinat s-a indurat de mine si mi-a zis in mare care e situatia (deh, mai putin si-mi suceam gatul la monitor, plus ca tot intrebam "se vede ceva?", "da chestia aia ce-i?", "asta e piatra?" si asa mai departe). deci: splina marita (asta e o afectiune destul de frecventa), colonul f.inflamat (la exterior; se impune si un examen intern), un chist mare la ficat (care foarte probabil va trebui operat, asta daca nu se sparge singur si dau ortu de buna voie) si un polip la fiere.

Monu - imi pare rau ca iar aveti probleme...sanatate multa la pitice si tie putere si nervi de otel!
Loreen - ai grija de tine si nu te neglija daca te simti rau!...
Adina, succes la amenajari!...astept cu interes rezultatul final, asta daca vrei sa-l imparti cu noi!
ChrisDun, nu mai tin minte cand plecati dar iti doresc drum bun si fara aglomeratie! La multi ani pentru Emi!
Blackpanterro - trimite si aici niste ploaieeeeee!...si eventual niste musafiri din timisoara!
Mercedes - multam de link, o sa ma uit si eu.

gata cu vorbaria, ma duc sa ma pregatesc ca in seara asta ma duce sotzer sa mancam afara, mergem la un pub american (v-am mai zis de el mai demult), foarte fain, super potol si bere, mai vin niste colegi de-ai lui cu nevestele si plozii deci o fi balamuc!

o seara racoroasa la toata lumea!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

laura, se apropie,chiar se apropie!
Azi am fost la Medlife la Memorial Hospital si voi naste acolo. Doctorul meu este in concediu si m-a lasat unui alt doctor care m-a anuntat ca pleaca si el si raman pe mana unei rezidente. Dupa ce ca spitalul este in halul in care este de jegos si spagile ma aduceau in jur de 20 mil....se pare ca imi ajuta D-zeu sa nasc in conditii mai mult decat civilizate si cu doar 7 milioane mai mult ca costuri. Si aia trecuti toti pe factura.
Azi am fost la consult, bebe e foarte jos si daca nu pleaca el de bunavoie si nesilit de nimeni pana miercuri sau joi, atunci va avea loc cezariana, asta decidem exact luni.
Sunt co;lesita de evenimente ca acum am venit de la Medlife, mai revin cu amanunte despre noi.
Deci,Laura, stai linistita, tu esti pe lista mea alaturi de inca cateva fete de la noi din grupa pe care voi anunta prin SMS. Nu stiu daca Razvan va fi in stare sa intre si sa anunte evenimentul.
Va pup!

AndraSapt38 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna fetelor. Slaba de tot miscarea pe aici. Dar asa am reusit si eu sa ma ajung la zi cu cititul.

Eli-ma bucur tare ca analizele sotului tau sunt bune si ca v-ati mai linistit. Multumesc mult ca ai intrebat de mine si ca mi-ai raspuns la intrebare. Pana la urma am fost la ecografie si totul este ok si au zis ca marea da dereglari la multe femei. Poze din Tunisia inca nu am apucat sa pun pe Internet si nici nu stiu daca apuc pana ajung in State.

OlgaT, Laura-multumesc si vou ca mi-ati raspuns la intrebare. M-au ajutat raspunsurile voastre .

Teddy-si eu mi-am facut tot felul de ganduri negre legate de tine. Vai de capul tau. Iti tin pumnii sa fie totul bine si ma rog pentru sanatatea ta. Ma bucur insa ca-ti pastrezi optimismul. In locul tau eu as fi tare deprimata.

Ioana-sa-ti traiasca Ilinca ca maine nu stiu daca mai apuc sa intru.

Clara-plec miercuri, asa ca nu mai este timp sa ne intalnim. Nu mai ai poze recente cu Teodora?

monule-te-am mai intrebat, cum iti dai tu seama ca are rosu in gat? O doare gatul? Eu vad ca de multe ori gatul Mayei este rosu, dar ea nu pare sa se sinchiseasca si o las in pace. Sanatate multa!

babygirl-si eu ma intrebam zilele astea ce face Ralwca. Chiar nu mai stie nimeni nimic de ea?

Iuliana-nu mai zici nimic?

Beatrice-cum mai este Alex? Eu sunt sigura ca ii este rau de la caldura si, ca si tine, cred ca-i va fi mai bine cand ajungeti acasa. Cand plecati?

onixone-la voi tot asa frig si urat? Ca venim cu totii peste voi, daca nu ne topim intre timp.

Trimit pe asta si revin.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andra-nastere usoara!

Anca-nici nu mai stiu daca ti-am zis ca mi-au placut mult ultimele poze, mai ales aceea in care se sprijina de un bolovan mare.

Sa va mai zic si despre noi. Maya este la faza de catarat pe tot ce prinde. Voi ati trecut demult de aceasta faza, dar tolomaca mea acum s-a gasit sa faca pe maimutica zburatoare si cade in prostie. monule daca iti vine a crede, acum se da pe topoganul mare, acela in spirala pe burta.

M-a convins sotul sa o tund si am tuns-o la noi in cartier. Foarte frumos a tuns-o, dar inca nu i-am facut poze.

olita-nu-i mai pun pampers decat la somnul de pranz si la cel de noapte, insa avem multe rateuri. daca nu am eu grija sa o pun regulat pe WC, ea cere, dar pe sarite. Asa ca a botezat covorul ambilor bunici. Insa trebuie rabdare multa si am ajuns la concluzia ca asta cu lasatul fara pampers este solutia cea mai buna.

Miercuri plecam in State si astept sa scapam de caldura asta infernala. Acolo oricum am AC. Nu stiu de ce, dar vara asta a fost mai obositoare vacanta in Romania. Poate si pentru ca ajutorul primit de la bunici a fost minim, ca si cum nu ar fi fost, Maya a fost foarte dificila, etc. pe de alta parte, de cand ea il prefera pe tati, sotul meu a inceput si el sa se implice destul de mult in cresterea ei. Dar a si fost in vacanta si a lucrat mai putin. Din septembrie cand incepe munca, va fi mult mai greu.

Ma duc la culcare. Week-end placut si sper sa mai intru pana plec.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

babygirl- nu vreau sa ti dau o veste proasta dar pt cluj azi s au prognozat 37 de grade, intradevar e mai putin decat pt bucuresti sau oradea(41) dar daca doar pt asta vrei sa te muti -nu cred sincer ca ar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata si bine v-am gasit!

La multi ani Ilinca!!!

TDI sar'mina ca te-ai gindit la noi.
intr-adevar a fost incendiu, dar undeva la 3-4 km de noi. de la noi de pe plaja luau apa elicopterele. chestia asta a durat 10 ore, aprope o zi intreaga.

in concediu a fost ok cu singura exceptie cu scosul copilului din apa. nu se putea, ar fi stat ore intregi. si cu un rasfat maximmmmmmmmmm.
insula e frumoasa si micutza, am inchiriat masina sa ne mai miscam prin ea.
am facut si poze sa vad acum unde le voi posta.

mult mai placut aerul de respirat cu toate ca si acolo era caldura mare, dar aici in Bucuresti este ingrozitor.
Duminica vreau sa-l trimit pe Matei la breaza sa stea o saptamina cu bunicile. de caldurile astea nu maninca mai nimic, la AC nu prea dam drumul ca sta numai in fatza lui.

Adina spor la renovare, mai este un pic.
Andutzy nastere usoara.
Loreen dar nu aveti ceva briza? macar o adiere? ca aici nimic, nimic, cind urc in masina trebuie sa cobor repede si sa astept sa se mai racoreasca, altfel in vine rau instant.
omustata drum bun catre casa.
Fran ce gradinita ai gasit? e prin zona la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

hello!

OlgaM, drum bun! Uite ca la capitolul tobogan stati mult mai bine ca noi, Teodorei ii e teama de astea mari inca.

Olita, am uitat sa va spun ca cere de multa vreme dar din cauza constipatiei stagnasem. Vad ca s-a mai reglat drept pentru care avem succese repetate:) Oricum afara iesim numai cu chilotei si mao nou dupa amiaza doarme la fel. Face la olita cand vine de afara si pe urma cere "otzei curatzi". ii mai pune eu prin casa din cand in cand pampers ziua daca vad ca cere le oala de multe ori si nu face nimic si la somnul de noapte.

Andra, mai e asa putin, iar ma iau emotiile. sa ne tii la curent.

Monu, lasa ca e mai bine acolo, te-ai invatat cu nebunia asta din oras. Cum adica se uita cu mila ca ai doua fete?

TDI, nu o fi #$#@% asa de negru desi ma sperie ce spui acolo. mama a avut o punga de pietre le fiere si s-a operat pe la 70 de ani, s-a refacut extrem de repede, sper ca si la tine va fi la fel in caz ca ajungi la cutit. Laparoscopic a facut mam si a fost f bine. Sanatate multa
CrisDUn, la multi ani pt Emi si drum bun va doresc!

gata pauza,
va pup!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Andra inca un pic si e gata.Parca mai ieri spuneai ca ai 2 liniute si acuma ca mai ai putin si nasti.Nastere usoara.

Tdi tu vrei sa te intreci cu mine in boli .Eu sunt operata de fiere .Chiar astept sa vad ce iti zice de ficat.Multa sanatate.

Chris Dun multumesc ,numai ca asa sexy nu sunt.

Monu sper ca sunteti bine.

Loreen asteptam mesajul tau ca sa mai imi spui ce faci.

Bea da parca trebuia sa fii in Danemarca sau am inteles eu gresit.

Nici nu mai stiu ce vroiam sa va zic ca am o durere de dovleac cu stare de voma ,numai de la suparare.Azi la controlul de 8 saptamani au reusit sa imi spuna un lucru esential ca eu nu trebuie sa ma ingras in urmatorul an,lucru nespecificat pana acuma.Iar eu de la operatie si pana acuma am pus vreo 3 kg pe mine si sanii ma dor de mor si tot asa ,numai bine sa nu fie.Asa ca neaparat trebuie sa ma mobilizez si sa dau jos si sa incerc sa raman constanta.

Ma duc sa mai bag ceva de durere de cap ca nici cu ochi deschisi nu pot sta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput